ورود

View Full Version : ایجاد فایل ستاپی!

mer30ful
سه شنبه 29 مهر 1393, 22:09 عصر
سلام دوستان من چطوری میتونم نرم افزاری که نوشتم رو فایل ستاپی کنم؟و ایکون برنامه روی دسکتاپ قرار بگیره؟هر کاری میکنم نمیشه!با ویژوال 2010 کار میکنم

hadi vafaii
چهارشنبه 30 مهر 1393, 02:12 صبح
سلام دوستان من چطوری میتونم نرم افزاری که نوشتم رو فایل ستاپی کنم؟و ایکون برنامه روی دسکتاپ قرار بگیره؟هر کاری میکنم نمیشه!با ویژوال 2010 کار میکنم اگه ار ویژوال 2010 استفاده میکنی اول به این مسیر برو new>>project>>other project types>>visual studio installer>>setup project اگه این مسیر رو بری یه صفحه باز میشه که توش 3 تا فولدر سمت چپ هستش تویه پنجره سمت چپ فولدر Application folder مربوط به فایل هایی هست که تو پوشه دیباگ قرار داره و هر چی که تو دیباگ هست رو باید تویه این فولدر کپی کنی برای این کار روی این فولدر راست کلیک و ادد بعدش فایل رو انتخاب کن و از اونجا برو به مسیری که دیباگ برنامت قرار داره و هرچی توش هست رو انتخاب و اپن کن یادت باشه دی ال ال ها و همه چی رو انتخاب کنی اگه تویه فولدر دیباگ پوشه ای داری ودوباره رویه Application folder راست کلیک و ادد بعدش فولدر رو انتخاب کن بعد اگه ایکن میخوای قرار بدی رویه دسکتاپ و شورتکات باشه واسه نرم افزارت رویه user desktop کلیک کن و بعد تو پنجره سمت راست ،راست کلیک و گزینه create new short cut بعد اینج یه پنجره دیگه باز میشه که رویه Application folder کلیک کن و رویه فیل اجرای یا همون فایلی که اگزه هستش کلیک کن بعد اوکی رو بزن تا ازش یه شورت کات بسازه بعد شورتکات رو انتخاب و در پروپرتیس روی ایکن کلیک و بروزر رو انتخاب کن بعد دوباره بروزر رو بزن بعد روی Application folder کلیک کن بعد add file رو انتخاب کن و بعد ایکن مورد نظرت رو انتخاب کن و بعد اوکی بزن برای ایجاد شورت کات رویه استارت منو هم روی user programs menu کلیک کن و مثل روش بالا ادامه بده اگرم میخوای پیش نیازارو قرار بدی کنار نرم افزارت روی اون بالا تویه نوار منو روی project و بعد رویه setup project کلیک کن و تویه صفحه ظاهر شده رویه prerequisites کلیک کن و پیش نیاز هارو انتخاب کن و حتما یادت باشه که از بین دکمه های رادیویی فقط رویه رادیو باتن دومی کلیک کنی و بعد بیلد کن ستاپ شما آمادس یه سری کارای دیگه هم میتونی انجام بدی که متسفانه فعلا وقتشو نداشتم اگه شد بعدا میذارم تا استفاده کنی

mer30ful
چهارشنبه 30 مهر 1393, 10:05 صبح
داداشی ام ممنون از شما ولی هر کاری کردم نشد که نشد!!

بچه های کسی لطف میکنه واس من و کسانی ک عین من نیاز به این روش دارن کلیپ بگیرن و بزارن؟لطفا؟

mer30ful
چهارشنبه 30 مهر 1393, 10:41 صبح
کسی نیست به ما کمک کنه؟>

:ناراحت:

mer30ful
چهارشنبه 30 مهر 1393, 21:48 عصر
بچه ها کسی نیست؟لطفا یکی واسم کلیپ بزاره؟

mer30ful
پنج شنبه 01 آبان 1393, 21:28 عصر
دوستان خواهشا یکی کمک کنه؟!

vb341
سه شنبه 06 آبان 1393, 23:28 عصر
دوست عزیز این مبحث بارها مطرح شده و جواب هم داده شده . حتی فیلم اموزشی هم قرار داده شده
نمونه اون ساخت فایل ستاپ با InstallAware هست که خودم فایل آموزش اون رو قرار دادم

behnamgholipoor
سه شنبه 20 آبان 1393, 11:03 صبح
سلام
InstallAware خیلی کامل هست و حجم خیلی زیادی داره ولی اگه یه برنامه کم حجم و بدردبخور میخوای از Advanced Installer استفاده کن هم نسبت به سایر برنامه های ستاپ سازی کم حجم تره هم کاربر پسنده
برای نصب پیشنیاز ها میتونی روش جساب کنی