PDA

View Full Version : سوال: رسم نمودار زاویه و سرعت بصورت real Time



elahe1393
چهارشنبه 30 مهر 1393, 16:23 عصر
سلام
من تو برنامه ای که نوشتم نیاز دارم هنگام حرکت بازوی دستگاهی که از طریق پورت سریال به برنامه ام متصل هست سرعت در زاویه حرکت بازو رو روی نمودار بصورت آنلاین رسم کنم من از کامپوننت MSchart خود ویژوال استودیو استفاده کردم ولی نیاز هست که کل نقاطم به سری مربوط به منحنی اضافه بشه و در آخر منحنی رسم میشه من میخوام این بخش بصورتیکه هر نقطه به سری اضافه شد روی نمودار هم رسم بشه چیکار باید بکنم میشه با این کامپوننت realTime نمودار رسم کرد یا باید از کامپوننت دیگه ای استفاده کنم لطفا منو راهنمایی کنید
نموداری که برای رسم مدنظرم هست که با msChart رسم میشه مطابق شکل زیر است

124830

abdullah20
چهارشنبه 30 مهر 1393, 17:19 عصر
توی این فیلم آموزش دادم
http://learnfiles.com/%D9%81%DB%8C%D9%84%D9%85-%D9%81%D8%A7%D8%B1%D8%B3%DB%8C-%D8%A2%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4-%D8%B1%D8%B3%D9%85-%D9%86%D9%85%D9%88%D8%AF%D8%A7%D8%B1-%D8%AF%D8%B1-%D8%B3%DB%8C-%D8%B4%D8%A7%D8%B1%D9%BE-9.html

RIG000
چهارشنبه 30 مهر 1393, 17:27 عصر
توی این فیلم آموزش دادم
http://learnfiles.com/%D9%81%DB%8C%D9%84%D9%85-%D9%81%D8%A7%D8%B1%D8%B3%DB%8C-%D8%A2%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4-%D8%B1%D8%B3%D9%85-%D9%86%D9%85%D9%88%D8%AF%D8%A7%D8%B1-%D8%AF%D8%B1-%D8%B3%DB%8C-%D8%B4%D8%A7%D8%B1%D9%BE-9.html
دکمه دانلود نداره؟ :)

abdullah20
چهارشنبه 30 مهر 1393, 17:33 عصر
چرا پایین تر هستش

RIG000
چهارشنبه 30 مهر 1393, 17:37 عصر
چرا پایین تر هستش
متشکرم. اما ای کاش forcolor دانلود ویدیو رو color.blue میدادین . مرسی میرم میبینم .
سایتتونم جالبه ندیده بودم تا حالا موفق باشین

abdullah20
چهارشنبه 30 مهر 1393, 21:35 عصر
متشکرم. اما ای کاش forcolor دانلود ویدیو رو color.blue میدادین . مرسی میرم میبینم .
سایتتونم جالبه ندیده بودم تا حالا موفق باشین
خواهش می کنم
سایت من نیست من مدرس اون سایت هستم(بخش سی شارپ)

skiboys
سه شنبه 10 فروردین 1395, 05:05 صبح
سلام با تشکر از اقای اسکندی به خاطر آموزش های خوبشان
من هم سوالی شبیه به سوال دوستمون دارم می خواهم اطلاعاتی را که از طریق پورت سریال دریافت می کنم به صورت real time بر روی نمودار نمایش دهم، از کامپوننت MSchart خود ویژوال استودیو استفاده می کنم
باید چطور این کار را انجام دهم ؟ دوستان لطفا راهنمایی کنند

با تشکر