ورود

View Full Version : لینک دادن درون برنامه و فراخوانی از بازار !

razavi66
چهارشنبه 30 مهر 1393, 15:16 عصر
با سلام خدمت دوستان عزیز

چجوری میتونم یه دکمه بزارم و وقتی روش کلیک شد ، صفحه برنامه مورد نظرم رو با نرم افزار بازار ، باز کنم ؟

فکر کنم یک جایی توی همین انجمن دیده بودم اما هرقدر که سرچ کردم چیزی پیدا نکردم ، دوستان اگر لینکی دارند ، ممنون میشم بزارن .

storm_saeed
چهارشنبه 30 مهر 1393, 15:49 عصر
final String appName = "package_name_barname";
try {
startActivity(new Intent(Intent.ACTION_VIEW, Uri.parse("market://details?id=" + appName)));
} catch (android.content.ActivityNotFoundException e) {
startActivity(new Intent(Intent.ACTION_VIEW, Uri.parse("http://play.google.com/store/apps/details?id=" + appName)));
}

StoPpeR
چهارشنبه 30 مهر 1393, 15:50 عصر
Intent goToMarket = new Intent(Intent.ACTION_VIEW, Uri.parse("market://details?id=com.example.exapmle"));
startActivity(goToMarket);

بجای com.example باید آدرس برنامه خودتون رو بذارین

razavi66
چهارشنبه 30 مهر 1393, 16:07 عصر
تشکر ویژه :قلب:

storm_saeed
چهارشنبه 30 مهر 1393, 16:20 عصر
حواستون به اون catch باشه چون امکان داره یکی تو برنامه اش نرم افزار مارکتی مثلbazaar یا playstore نصب نباشه انوقت forceclose میده

arasharix
چهارشنبه 30 مهر 1393, 17:25 عصر
اگه بخوایم کد رو برای پلازا بزاریم باید چی کار کنیم؟

storm_saeed
چهارشنبه 30 مهر 1393, 18:58 عصر
اگه بخوایم کد رو برای پلازا بزاریم باید چی کار کنیم؟
فرقی نمیکنه مثلا اگه شما هم play store هم بازار هم پلازا رو داشته باشید یه دیالوگ نشون میده که از این ۳ تاانتخاب کنید

arasharix
پنج شنبه 01 آبان 1393, 18:57 عصر
یعنی

Intent goToMarket = new Intent(Intent.ACTION_VIEW, Uri.parse("market://details?id=com.example.exapmle")); startActivity(goToMarket);

رو بنویسم حله؟
خیلی ممنون

morahimi
دوشنبه 27 بهمن 1393, 16:38 عصر
ببخشید اگه بخوایم کاربر رو به بخش تمام برنامه های توسعه دهنده بفرستیم باید چه کدی رو بزنم منظورم اینه که به جای اون آدرس تو پرانتز چه آدرسی رو بزنم؟

saket601
دوشنبه 27 بهمن 1393, 23:19 عصر
مثلن بازار،
یه پیام بهشون بدی و بگی که من یه developer id می خوام

و اون ایدی رو میذاری توو اینتنت و با هر بار کلیک کاربر،ارجاع داده میشه به بخش تمام برنامه های توسعه دهنده--همینو بس..

morahimi
سه شنبه 28 بهمن 1393, 07:06 صبح
ممنون:قلب::قلب::قلب::قلب::قلب: