View Full Version : مشکل در نصب اندروید استودیو
tick-tock
چهارشنبه 30 مهر 1393, 18:55 عصر
با درورد خدمت دوستان .
من اندروید استودیو رو دانلود کردم همینطور JDK رو . اول JDK را نصب کردم بعد فولدری که اندروید استودیو رو شامل میشه را توی دسکتاپ قرار دادم و از فولدر bin اجرا کردمش اما وقتی میخوام پروژه جدید بسازم ارور زیر رو میده
Your Android SDK is out of date or is missing templates. Please ensure you are using SDK version.
توی گوگل جستجو کردم چندین جا گفتن که باید به مسیر
\Users\<user>\AppData\Local\Anroid\android-studio\sdk\
برم . که وقتی من وارد پوشه local میشم اصلا فولدری به نام android وجود نداره. میخوام بدونم که اندروید استودیو خودش sdk را نصب میکنه یا
باید خودم نصبش کنم ؟
gilas1368
پنج شنبه 01 آبان 1393, 07:58 صبح
اگ از سایت خوده گوگل باشه ن نداره (من خودم آخرین Release رو از سایت گوگل گرفتم نداشت)
اما ی سری از سایت ها ی فایل exe گذاشتن واسه دانلود ک وقتی نصبش میکنی خودش sdk رو داره
اون ادرس بالا هم ادرسی هست ک برنامه داخلش نصبه و شمام قاعدتا تغییرش دادید
ب آدرسی ک برنامه رو نصب کردید برید، اونجا میتونید پوشه sdk رو پیدا کنین
اگرم نبود باید ی sdk دانلود و ب اندروید استودیو بشناسونید
slr560
پنج شنبه 01 آبان 1393, 11:27 صبح
انجمن رو که سرچ کنید کلی سوال در این رابطه رو جواب دادم
ببینید خوده گوگل وقتی تغییرات بنیادی توی android studio ایجاد میکنه میاد ازش یه exe میسازه و توی develoer.android میزاره.
مثل 0.1 , 0.2 , 0.3.1 , .... 0.8.0 حالا بین این آپدیت ها میاد و یه سری تغییرات جدید هم اضافه میکنه .
این آپدیت ها رو دیگه exe نمیکنه . هم میتونید از خوده android studio آپدیت کنید هم اینکه اون فایل های zip آپدیت رو داخل پوشه نصب نرم افزار override کنید
شکل صحیح نصب به این صورت هست که شما اول exe ورژن 0.8.0 رو از سایت دولوپر گوگل دانلود کنید و نصب کنید . بعد از نصب به یه v پی ان وصل شو و آپدیت رو بزن . فک کنم ۲۰ مگ تقریبا دانلود میکنه و میشه 0.8.11 . البته قبلش فایروال آنتی ویروس رو off کن .
الان آخرین ورژن 0.8.13 هست که اینو گوگل حتما گفته فایل زیپ آپدیت رو دانلود کنید و بریزید توی محل android studio . توی این ورژن قبلش باید پوشه plugin رو پاک کنی و با پوشه جدید فایل زیپ آپدیت جایگزین کنی. البته ورژن 0.8.12 به بعد حتما گردل 2.1 میخواد
در رابطه با SDK هم ببین دوست عزیز خوده گوگل یه فایل exe برای SDK داده بیرون که به صورت پیش فرض آدرسش C:\Users\...\AppData\Local\Android\android-sdk هست معمولا IDE های Eclipse و Android Studio یه دونه SDK هم داخل پوششون دارن . به صورت پیش فرض آدرس SDK داخلی خودشون توی تنظیمات هست. شما بیا آدرسشو تغییر بده و آدرس SDK اصلی خودتو بده که به صورت exe نصب کردی. همین تموم
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.