ورود

View Full Version : کلاس delphi

saman2006
چهارشنبه 10 خرداد 1385, 07:45 صبح
سلام دوستان. ببخشید اگر جای مناسبی مسئله ام رو مطرح نکردم اما فکر کردم اینجا همه delphi کارن و راهنمایی بیشتری می گیرم.
من دلفی رو میخوام از ابتدا بطور مبتدی شروع کنم و تا پیشرفته ادامه بدم. حالا دنبال جایی برای آموزش اون میگردم که از هر نظر عالی باشه. شما دوستان ممکنه جایی رو به من معرفی کنید.

ghabil
چهارشنبه 10 خرداد 1385, 22:23 عصر
مهمترین عامل قبل از کلاس و این حرفها اینه که برنامه نویسی رو با حوصله یاد بگیری و عمیق.
ضمنا بهت توضیه میکنم اول بیشترین تاکیدت رو بزار روی Object Oriented که خوب و عملی یادش بگیری ، اینو بلد باشی کلاس ملاس نمی خواد بهترین کلاس اینترنته همه چی حل میشه...

Mohammad_Mnt
پنج شنبه 11 خرداد 1385, 09:09 صبح
من حرفه ای نیستم ولی هرچی یاد گرفتم فقط با کتاب و تمرین بوده . اول از کتاب ها و مقاله های فارسی شروع کن و بعد منبع های انگلیسی . اگه زبان انگلیسی ات قوی نیست توصیه می کنم اول زبان یاد بگیری . به قول استاد کرامتی ، بدون زبان از سر کوچه تون اون طرف تر نمی تونی بری :)

saman2006
شنبه 13 خرداد 1385, 07:18 صبح
سلام. از توجهتون ممنونم. ببینید من باید کلاس برم. چون مدیرم خواسته و من هم مقاومتی نکردم!! چی از این بهتر. حالا تصمیم دارم تا یه آموزشگاه خوب رو واسه کلاس رفتنم انتخاب کنم. ok. البته اضافه کنم که من vb کارم... به نصایح شما هم حتماً عمل می کنم. لطفاً اگر کلاس خوبی سراغ دارید راهنمایی بفرمایید. با سپاس.