amir001
پنج شنبه 01 آبان 1393, 19:22 عصر
سلام دوستان
من در حال طراحی یک فروشگاه آنلاین هستم و دیتابیس من SQL SERVER هست
توی یه موضوعی یه یه مشکل برخورد کردم که از دوستان تقاضای کمک دارم.
مشکل من در زمان کم کردن موجودی کالا هست
به نظر شما بهترین زمان برای کم کردن موجودی یک کالا چه زمانی هست؟ (وقتی کاربر یک کالا را به سبد خرید خودش اضافه کرد یا وقتی سبد خریدش پرداخت شد و نهایی شد؟)
حالت اول:
فرض کنید درون فروشگاه از یک کالایی 1 عدد موجود هست.
حالا یک خریدار میاد و یکی را به سبد کالای خودش اضافه کنه فرض کنیم در این موقع موجودی کالا کم شده، و بعد کاربر صفحه اش را میبنده و میره.. در همین لحظه خریدار دوم صفحه این کالا را باز میکنه و قصد خرید این کالا را داره در حالی که موجودی کالا صفر شده و کاربر دوم نمیتونه اون را بخره. کاربر اول هم که از خریدش پشیمون شده و رفته و این وسط کالا سر در گم میمونه تا بعد از یک زمانی کالا از سبد خرید حذف بشه و موجودیش برگرده.. خب تا اون موقع خریدار دوم هم رفته...
حالت دوم:
فرض کنیم از یک کالایی 1 عدد موجود هست.
خریدار اول اون کالا را به سبدش اضافه کرده و در حال خرید هست.
خریدار دوم میاد و اون کالا را به سبدش اضافه میکنه و به ادامه خریدش میرسه.
حالا خریدار اول خریدش را نهایی میکنه و موجودی کالا صفر میشه و خریدار دوم که کالا را توی سبدش داره میخواد خریدش را نهایی کنه اما دیگه اون کالا موجود نیست.
اگر به خریدار دوم بگیم فلان کالا از سبد خریدت موجودیش صفر شده اصلا درست نیست و باعث بی اعتمادی خریدار میشه و ممکنه از کل خریدش منصرف بشه....
به نظر شا با این چالش چگونه باید برخورد کرد؟؟
من در حال طراحی یک فروشگاه آنلاین هستم و دیتابیس من SQL SERVER هست
توی یه موضوعی یه یه مشکل برخورد کردم که از دوستان تقاضای کمک دارم.
مشکل من در زمان کم کردن موجودی کالا هست
به نظر شما بهترین زمان برای کم کردن موجودی یک کالا چه زمانی هست؟ (وقتی کاربر یک کالا را به سبد خرید خودش اضافه کرد یا وقتی سبد خریدش پرداخت شد و نهایی شد؟)
حالت اول:
فرض کنید درون فروشگاه از یک کالایی 1 عدد موجود هست.
حالا یک خریدار میاد و یکی را به سبد کالای خودش اضافه کنه فرض کنیم در این موقع موجودی کالا کم شده، و بعد کاربر صفحه اش را میبنده و میره.. در همین لحظه خریدار دوم صفحه این کالا را باز میکنه و قصد خرید این کالا را داره در حالی که موجودی کالا صفر شده و کاربر دوم نمیتونه اون را بخره. کاربر اول هم که از خریدش پشیمون شده و رفته و این وسط کالا سر در گم میمونه تا بعد از یک زمانی کالا از سبد خرید حذف بشه و موجودیش برگرده.. خب تا اون موقع خریدار دوم هم رفته...
حالت دوم:
فرض کنیم از یک کالایی 1 عدد موجود هست.
خریدار اول اون کالا را به سبدش اضافه کرده و در حال خرید هست.
خریدار دوم میاد و اون کالا را به سبدش اضافه میکنه و به ادامه خریدش میرسه.
حالا خریدار اول خریدش را نهایی میکنه و موجودی کالا صفر میشه و خریدار دوم که کالا را توی سبدش داره میخواد خریدش را نهایی کنه اما دیگه اون کالا موجود نیست.
اگر به خریدار دوم بگیم فلان کالا از سبد خریدت موجودیش صفر شده اصلا درست نیست و باعث بی اعتمادی خریدار میشه و ممکنه از کل خریدش منصرف بشه....
به نظر شا با این چالش چگونه باید برخورد کرد؟؟