PDA

View Full Version : سوال: مشکل عکس بک گراند تب کنترل



MehdiElexal
جمعه 02 آبان 1393, 00:01 صبح
با سلام دوستان
هنگامی که برای تب کنترل عکس میذارم و به همراه یک سری آبجکت دیگه وقتی که تب عوض میکنم خیلی کند و بد تب عوض میشه
در صورتی که دابل بافر فرم فعال هست
حجم عکس بک گراند حدود 200 کیلوبایته و سایزش 1366*768 هست که سایز خود تب هست
دو تا تب هست و بطور مثال در تب اول ده تا گروپ باکس هست که تو هر گروپ باکس یه تکتس باکسه
و تب دومم بدون محتوا
وقتی میریم تب دوم و برمیگردیم تب اول خیلی بد لود میشه و دونه دونه گروپ باکس ها میان
مشکل سورس هم نیست و چیزی لود نمیشه که بگم بخاطر اونه
اصلا یه پروژه جدید باز کردم با یه تب کنترل و دو تا تب که تو تب اول ده تا گروپ باکسه و توهر گروپ ده تا تکتس همین
چطور میشه این مشکل رو حل کرد
با تشکر

khokhan
جمعه 02 آبان 1393, 11:31 صبح
با سلام دوستان
هنگامی که برای تب کنترل عکس میذارم و به همراه یک سری آبجکت دیگه وقتی که تب عوض میکنم خیلی کند و بد تب عوض میشه
در صورتی که دابل بافر فرم فعال هست
حجم عکس بک گراند حدود 200 کیلوبایته و سایزش 1366*768 هست که سایز خود تب هست

وقتی میریم تب دوم و برمیگردیم تب اول خیلی بد لود میشه و دونه دونه گروپ باکس ها میان:متفکر:

با تشکر
تصاویر به صورت دینامیک لود کن

public partial class Form1 : Form
{
public Form1()
{
InitializeComponent();
tabControl1.TabPages[0].BackgroundImage = global::WindowsFormsApplication2.Properties.Resour ces._44;
}

MehdiElexal
شنبه 03 آبان 1393, 23:14 عصر
44 نام عکس داخل فولدر ریسورس میشه ؟
چطور عکسم رو به ریسورس بدم ؟
ممنون

MehdiElexal
یک شنبه 04 آبان 1393, 12:33 عصر
امکان توضییح مختصر هست جناب خوخان ؟
با تشکر
اگر دوست دیگه ای بدونه هم ممنون میشم راهنمایی کنه

MehdiElexal
یک شنبه 04 آبان 1393, 13:37 عصر
عکس رو به ریسورس ها اضافه کردم اما آدرس عکس رو کجا باید بدم ؟

MehdiElexal
یک شنبه 04 آبان 1393, 13:52 عصر
من موفق به انجامش شدم
از ریسورس بصورت داینامیک عکس دادم
اما بازهم تب که عوض میشه باز مشکل لود گروپ باکس ها پا بر جا هستند !
http://uplod.ir/uuucgo7mrg5x/WindowsFormsApplication2.rar.htm

MehdiElexal
یک شنبه 04 آبان 1393, 16:33 عصر
دوستان کسی اطلاعی نداره ؟ :ناراحت::اشتباه:

vahidganji
یک شنبه 04 آبان 1393, 17:30 عصر
میشه یه کمکی هم به این تاپیک کنین:متفکر:
http://barnamenevis.org/showthread.php?473688-%D8%AE%D8%B7%D8%A7-%D8%AF%D8%B1-%D8%A7%D8%B1%D8%AA%D8%A8%D8%A7%D8%B7-%D8%A8%D8%A7-%D9%BE%D8%A7%DB%8C%DA%AF%D8%A7%D9%87-%D8%AF%D8%A7%D8%AF%D9%87&p=2123798#post2123798

MehdiElexal
دوشنبه 05 آبان 1393, 15:46 عصر
میشه یه کمکی هم به این تاپیک کنین:متفکر:
http://barnamenevis.org/showthread.php?473688-%D8%AE%D8%B7%D8%A7-%D8%AF%D8%B1-%D8%A7%D8%B1%D8%AA%D8%A8%D8%A7%D8%B7-%D8%A8%D8%A7-%D9%BE%D8%A7%DB%8C%DA%AF%D8%A7%D9%87-%D8%AF%D8%A7%D8%AF%D9%87&p=2123798#post2123798

لطفا تایپیک رو ب انحراف نکشید با تشکر

کسی نبود جواب مارو بده ؟!

MehdiElexal
دوشنبه 05 آبان 1393, 19:47 عصر
دوستان لطفا اگر کسی اطلاعاتی داره ممنون میشم در اختیار بگذاره
با تشکر

MehdiElexal
پنج شنبه 08 آبان 1393, 16:17 عصر
ینی کسی تا حالا پشت تب عکس ننداخته ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ باور کنم ؟

mreram
پنج شنبه 08 آبان 1393, 17:53 عصر
دوست عزیز فرقی نمیکنه چه به روش کد چه از پراپرتیز عکس رو لود کرد...
منم این مشگل رو دارم فکر میکنید با backgroundworker یا
Asynchronous Delegate بشه بهتر لود کرد؟؟