View Full Version : برنامه نویسی برای Active Directory
amir_netman
چهارشنبه 10 خرداد 1385, 08:06 صبح
سلام
من یه کد پیدا کردم برای Add کردن Object توی Active Directory :
"set objUsersCont = GetObject ("LDAP://cn=users,dc=amir,dc=com
حالا میخوام بدونم که این objUsersCont مربوط به کدوم Refrence میشه.
خیلی لازم دارم,اگه کمک کنید خیلی ممنون میشم.
MM_Mofidi
چهارشنبه 10 خرداد 1385, 13:24 عصر
اولا زحمت بکشید بعد از تایپ یک نگاهی به صحت نوشتارتون بندازید ثانیا برای اطلاعات بیشتر شما باید یه کم اسکریپت نویسی بدونی با wmi و ADSI هم آشنا باشی
برای راهنمایی بیشتر به MSDN مراجعه کن
برای نمونه کد هم برنامه EZADScriptomatic را از سایت مایکروسافت بگیر
amir_netman
چهارشنبه 10 خرداد 1385, 19:48 عصر
ببخشید که بد تایپ شده بود.
ممنون از راهنماییتون.
Refrenceی برای یادگیری WMI و ADSI به غیر از MSDN سراغ ندارید که به صورت کتاب باشه ؟
میشه یه خورده در مورد ADSI بیشتر توضیح بدی ؟
MM_Mofidi
پنج شنبه 11 خرداد 1385, 12:47 عصر
رفرنس کامل و قابل استفاده نه.
شما ابتدا به من بگید آیا از زبان های اسکریپتی چیزی میدانید با آنها آشنا هستید یا نه؟
ثانیا
What is ADSI?
Active Directory Services Interfaces (ADSI) is a set of open interfaces that abstract the capabilities of directory services from different network providers to present a single view for accessing and managing network resources. Administrators and developers can use ADSI services to enumerate and manage resources in a directory service, no matter which network environment contains the resource. This can be an LDAP-based, NDS-based, or NTDS-based directory. It does not matter so long as a service provider is available for that directory service.
برای اطلاعات کامل رجوه کنید به msdn ذیل سرفصل
Platform SDK >Networking And Directory services >Active Directory, ADSI, and Directory Services
amir_netman
شنبه 13 خرداد 1385, 08:48 صبح
نه متاسفانه.
اگه فقط لطف کنید بگید من توی چه محیطی و به چه صورت میتونم این کدها رو برنامه نویسی کنم,ممنون میشم
MM_Mofidi
شنبه 13 خرداد 1385, 20:19 عصر
خوب ببین عزیز دل برنامه هایی که با زبانهای اسکریپتی نوشته می شوند نه نیاز به محیط طراحی دارند و نه کامپایلر به معنایی که شما در زبانهای برنامه سازی سراغ داری.
برنامه هایی که با زبانهای اسکریپتی نوشته میشوند با هر text editor مثل همین notepad قابل نوشتن است و فقط کافی است شما فایل را با فرمت متنی با پسوند مثلا vbs برای vb script ذخیره کنی. برنامه در ماشین مقصد در آن واحد ترجمه (compile) و اجرا میشود
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.