PDA

View Full Version : راه اندازی بخش UML

Arminizer_88
چهارشنبه 10 خرداد 1385, 08:10 صبح
سلام و خسته نباشید به تمامی همکاران.
از اونجایی که توی سایت تاحالا زیاد روی UML و RUP و عواملی مثل Rational Rose و یا Enterprise Architecture بحث شده و از انجایی که در عمل هیچکس تاحالا آموزشی عملی درباره UML ندیده من یه پیشنهاد دارم.
آموزش UML و RUP همیشه بصورتی بوده که فقط مفاهیم و پایه و اساس UML توضیح داده شده. ولی هیچ کتاب یا مرجعی مثالی عملی رو ارایه نکرده. من پیشنهاد میکنم بخشی رو برای UML راه اندازی کنیم که مزایاش میتونن موارد زیر باشند:

1- نظم پیدا کردن مباحث پیرامون UML
2- ارتقاء یافتن سطح دانش برنامه نویسان تازه کار که با زبان عمومی برنامه نویسان آشنایی ندارند.
3- میتونیم در بخش UML با کمک مدیران محترم سایت پروژه هایی رو فرض کرده و بر روشون به بحث و تمرین بپردازیم که به این صورت یادگیری UML بسیار بسیار عالی و جامع تر خواهد بود.

با تشکر از مدیران و مهندسان سایت.
آرمین.

crazystarter
چهارشنبه 24 خرداد 1385, 10:36 صبح
سلام , من هم امیدوارم بخشی به عنوان آموزش کاربردی UML راه اندازی بشه تا جدای از تعریف و توضیح مفاهیم UML ( و بعد از آن RUP) به آموزش کاربردی آن از طریق مثال بپردازد , این نیاز خیلی بیشتر از بحثهای کلاسیک و دانشگاهی وجود داره , مخصوصا در برخورد با متدی مثل UML که در اجرا پدر آدم رو در میاره .در صورت ایجاد این بخش خوشحال میشم کمک کنم

heidarzadeh
شنبه 18 خرداد 1387, 10:24 صبح
من هم موافقم.