ورود

View Full Version : راه کارهای لوگین به یک وبسایت؟

esmaeilbf
جمعه 02 آبان 1393, 16:26 عصر
برای لوگین به یک سایت از طریق اپلیکیشن اندروید چیکار میشه کرد؟
با فرض اینکه به دیتابیس دسترسی ندارم و سایت ماله من نیست
مثلا اطلاعات کاربری رو از طریق POST به صفحه مورد نظر فرستاد بعدش باید چیکار کرد؟

esmaeilbf
چهارشنبه 28 آبان 1393, 21:17 عصر
کسی نبود
UP

tux-world
چهارشنبه 28 آبان 1393, 22:08 عصر
این مورد بسیار سوال شده سرچ کنید

esmaeilbf
چهارشنبه 28 آبان 1393, 23:03 عصر
باور کنید خیلی گشتم الان یک ماه از سوالم گذشته !
لطفا اگر لینکی دارید همینجا بزارید با تشکر

pbm_soy
پنج شنبه 29 آبان 1393, 01:21 صبح
برای لوگین به یک سایت از طریق اپلیکیشن اندروید چیکار میشه کرد؟
با فرض اینکه به دیتابیس دسترسی ندارم و سایت ماله من نیست
مثلا اطلاعات کاربری رو از طریق POST به صفحه مورد نظر فرستاد بعدش باید چیکار کرد؟

خوب بعداز اینکه با POST فرستادید خروجی آن صفحه را بگیرید و بررسی کنید اگر در آن صفحه پیام خطا نباشد ورود انجام شده!
روشهای کار با وب سرویس را در این سایت مطالعه کنید درسته که در سایت موردنظر وب سرویسی برای شما نذاشتن ولی به موارد زیر دقت کنید
اول از همه وب سرویسی که با PHP مینویسن و در این سایت عنوان کردن صرفا یکسری صفحات وب هستند که تعدادی پارامتر را با POST و یا GET از کلاینت دریافت می کنند و خروجی را در صفحه بروزر کلاینت نمایش میدهند فقط برای اینکه بتوانند خروجی را راحتتر تفسیر کنند میان خروجی را با فرمت JSon نمایش میدهند
پس شما هم نام کاربری و رمز را میفرستید و خروجی رسیده را بررسی میکنید (فقط این بررسی براتون سخت خواهد بود و باید از داخل محتوای جواب داده شده از طرف سایت باید ببینید که لاگین کردید یا نکردید) چون محتوا بصورت HTML و با کلی متن و عکس احتمالا بدست شما میرسه شاید پیدا کردن جواب از داخلی کمی سخت بشه که شما در این مورد بخصوص کارتون چاره دیگه ای ندارید!

pbm_soy
پنج شنبه 29 آبان 1393, 01:32 صبح
البته در مورد بالا که عرض کردم باید به این مورد هم توجه داشته باشید که هدفتون از لاگین چیست؟

راه دیگه اینه که مستقیم خود صفحه را در WebView نمایش بدید!

esmaeilbf
پنج شنبه 29 آبان 1393, 20:39 عصر
هدف : به فرض مثال لاگین در همین انجمن ( انجمن برنامه نویس) و متوجه شدن تعداد پیام های خصوصی جدید! یا چیز های مشابه در وبسایت ها دیگر.

dalmif
پنج شنبه 29 آبان 1393, 21:06 عصر
اگه هدفتون این باشه که میشه با WebView انجام داد.
یعنی اپلیکیشن رو که باز کردی انگاری با مرورگر گوشی داری میری به انجمن برنامه نویسان.
اگه می خوای از Json استفاده کنی باید دسترسی به دیتابیس داشته باشی که فک نکنم داشته باشی