View Full Version : راهنمایی برای شروع یادگیری MVC
enhyvb
شنبه 03 آبان 1393, 21:45 عصر
سلام دوستان
دوستان عزیز درخواست یه راهنمایی ازتون دارم
میخوام asp.net mvc رو شروع کنم ، کلی جستجو کردم آخرش به نتیجه ای نرسیدم ، با این همه منبعی که هست
(راستی php رو هم در حد متوسط بلدم)
لطفا بفرمایید از چه منبعی شروع کنم ، فیلم یا کتاب قوی در این زمینه معرفی کنید . یه منبعی که از اول شروع کنه و تا مباحث پیشرفته ادامه داشته باشه .
ممنون از همتون .
sunn789
یک شنبه 04 آبان 1393, 10:44 صبح
سلام دوست عزیز حق دارن جواب شما رو ندن بد پرسیدین ، مگه میشه جستجو کنید و منبع برای یادگیری پیدا نشه ، تازه خودتون میفرمایید PHP هم بلدید پس این جوری به نظرم خیلی ....
http://www.dotnettips.info/
enhyvb
یک شنبه 04 آبان 1393, 19:16 عصر
با سلام
ممنون از پاسختون
بله اتفاقا به خاطر منابع زیاد سردرگم شدم نه به خاطر کمبود منابع .
ضمن اینکه asp با php فرق داره و به سه بخش تقسیم میشه و یادگیریش زمانبر هست .
خواستم سوال کنم تا دوستانی که این دوره را قبل از من گذروندم چه منابعی رو پیشنهاد میدن تا سردرگم نشم و
از همین ابتدا با بهترین منابع شروع کنم .
اشکالی نداره که کسی جواب نداد بالاخره جواب دادن به یه سوال (هر چند تکراری) از وقت و علم دوستان کم میکنه !
helpsos
یک شنبه 04 آبان 1393, 21:20 عصر
سلام
شما با مراجعه به سایت www.dotnettips.info با اساس و پایه ASP.Net MVC آشنا می شوید.
بعد دیگه یه خلاصه ای از MVC دست میاد و می تونی با توجه به آموخته هات شروع به کار کنی و از کتاب های مرجع خارجی هم استفاده کنی و بفهمی که چی گفتن چون پایه رو بلدی.
توی سایت بالا آقای نصیری اصول را میشه گفت کامل توضیح دادن و دیگه بستگی به گیرایی خودت داره که این آموزش ها رو به صورت گسترده تصور کنی و در برنامه هات پیاده سازی کنی.
enhyvb
دوشنبه 05 آبان 1393, 13:33 عصر
سلام و ممنون از راهنماییتون
fatima_h66
سه شنبه 06 آبان 1393, 10:44 صبح
سلام
شما الان php رو زیاد کار نکردید. پس قبل از شروع یادگیری ام وی سی خوب فکر کنید که میخاید ام وی سی رو تو جه محیطی بکار ببرید؟
asp.net mvc یا میخای توسط php فقط کد بنویسید.
من تو زمینه asp.net mvc کار کردم. پیشنهاد خودمم همین گزینه است. چون استقبال بیشتری ازش میشه! و بازار کار بهتری داره.
خاستید با من درتماس باشید ا راهنماییتون کنم
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.