PDA

View Full Version : سوال: کپی و past متن

mori_1367
دوشنبه 05 آبان 1393, 12:43 عصر
من در نرم افزار vb6 در فرم ، یک
text box گذاشته ام .حالا هر چی متن از فایل word داخل text box
pastمی کنم ، متن به صورت علامت سوال در می آید باید چه کدی بنویسیم تا این مشکل حل شود؟

ایلیا آخوندزاده
دوشنبه 05 آبان 1393, 15:44 عصر
باسلام و درود
درصورتی که متن های مورد نظر شما در MS-Word انگلیسی باشه و این مشکل وجود داشته باشه ممکنه فونت ها باهم همخوانی نداشته باشن و درصورتی که متن شما فارسی باشه علاوه بر فونت کلماتی مانند ( ژ - پ - ی ) ممکنه به صورت (؟) بیفته.

mori_1367
سه شنبه 06 آبان 1393, 09:27 صبح
باسلام و درود
درصورتی که متن های مورد نظر شما در MS-Word انگلیسی باشه و این مشکل وجود داشته باشه ممکنه فونت ها باهم همخوانی نداشته باشن و درصورتی که متن شما فارسی باشه علاوه بر فونت کلماتی مانند ( ژ - پ - ی ) ممکنه به صورت (؟) بیفته.

دقیقا متن من فارسی است و بسیاری از کلمات بصورت ؟ می افتد حتما یه کدی باید باشد که این مشکل را حل کند؟

samiasoft
چهارشنبه 07 آبان 1393, 21:42 عصر
دقیقا متن من فارسی است و بسیاری از کلمات بصورت ؟ می افتد حتما یه کدی باید باشد که این مشکل را حل کند؟

ببینید دوست عزیز اولا اینکه باید تکست باکستون رو در قسمت فونت یه تغییراتی بدید.مطابق تصویر زیر :

http://samisoft.ir/1/images/WNc74.gif

همچنین نکته بعدی که شما باید به یاد داشته باشید اینه که وقتی میخواهید متن یا کلمه فارسی رو داخل تکست باکس کپی کنید باید صفحه کلیدتون هم در حالت فارسی باشه.

حال ممکن هست در بعضی کاراکتر ها هم درست نمایش داده نشه و بصورت ؟ یا ....باشه که در این حالت هم میتونید از تکست باکس های یونیکد دار استفاده کنید