ورود

View Full Version : کتاب های آموزشی MVC زبان اصلی

fatima_h66
سه شنبه 06 آبان 1393, 14:31 عصر
با سلام
توی این تاپیک یه سری کتاب های زبان اصلی رو قرار میدم.
دوستانی نظر بدن کدوم رو ترجمه کنیم.
ما همونو ترجمه میکنیم و برای دوستان میذاریم!
با ارسال تشکر نظر بدید لطفا

sunn789
سه شنبه 06 آبان 1393, 17:37 عصر
دوست عزیز میدانید که از متابهایی که کپی رایت دارن نمیتونید اینجا بگذارید ، یعنی اصل کتاب اگر رایگان منتشر نشده باشد نمیشه اینجا اصلش رو گذاشت ، هر چند میشه در موردش بحث کرد، حتی اگر به راحتی در سایتهای ایران قابل دسترسی باشه ،
کار تون عالیه انتشار کتابها به زبان فارسی که من و دوستان دیگر بتونن استفاده کنن عالیه ، اما در نظر دشته باشید ترجمه بهتره همزمان با ویژآل پیش بره مثلاً الان داره Vnext میاد و یا از mvc 5 استفاده میشه که دانستن در مورد کارایی ها و ماکانات جدیدش بسار نیازمنیم
با هم متشکر از اینکه سعی دارید کمک کنید .

fatima_h66
پنج شنبه 08 آبان 1393, 07:50 صبح
یعنی نمیشه یه سری کتا بهای زبان اصلی رو اینجا قرار داد؟
من لینک یه سری کتاب های که مد نظرم هست رو میذارم براتون .
اگه میشه بگید امکانش هست این ها رو قرار بدیم یانه؟
http://www.it-ebooks.info/book/744/
http://www.it-ebooks.info/book/3838/
http://www.it-ebooks.info/book/3277/

fatima_h66
پنج شنبه 08 آبان 1393, 07:52 صبح
من خودم رشته ام کامپیوتر همسرم مترجم هستند.
میخام کتاب های مورد نیاز خودم رو بدم برام ترجمه کنن و من بازبینی کنم. ایرادات ترجمه تخصصیشو بگیرم دراختیار دوستان قرار بدم.
اگه امکانش هست در باره ترجمه این مدل کتاب ها و مجوز هاش برام توضیح بدید!

sunn789
پنج شنبه 08 آبان 1393, 11:38 صبح
دوست عزیز اینکه میخواهید برای دیگران کتاب ترجمه کنید و بگذارید کار بسیار عالی است و قابل ستایس ، اما کتابهایی که تابع قاون کپی رایت هستند رو بهتره نگذارید ، حال اگر خودتون دارید ، اشکالی نداره ، اما تو دنیای بهتر حتی ترجمه کتاب هم نیاز به مجور از نویسنده داره ، ببینید این رو من میگم حتی در صورتی که مدانم تو یایران همین نرم افزار ویژال هم با 7 هزار تومن میخریم کپی شده است و غر میزنیم ، فقط گفتم میدانم که اقای کرامتی که مدیر ارشد سایت هستند کتابهایی با قانون کپی راست رو حذف میکند که من هم موافقم چون اون وقت این سایت اعبارش رو از دست میدهد ، و برای اینکه بتوان همچنین به زندگی با اقتدار خودش ادامه دهد باید قوانینش بر اساس قوانین بین ا لمللی باشد .
اما میشود هر چیزی را بر دوستان ایمیل کرد و یا اطلاعات شخصی خودتون رو اینجا بگذارید ، در مورد اینکه ترجمه رو بگذارید به نظرم از نظر قوانین سایت مشکل نداره اما بهتر با ایمیل از مدیران بپرسید

fatima_h66
جمعه 09 آبان 1393, 09:29 صبح
من تازه وارد این سایت شدم. ازتون میخام دقیقا بگید چطور میشه با مدیران تو این زمینه صحبت کنم؟

بهزاد علی محمدزاده
جمعه 09 آبان 1393, 11:28 صبح
سلام . این منابع که لینکش رو گذاشتین می تونید لینک آمازون اون رو بذارید که لینک غیر مجاز هم نذاشته باشید. اما در مورد ترجمه و فعالیت در اینجا, می بایستی اگر می خواید برای برنامه نویس ها کار انجام بدین , باید نیازهای اونها رو بشناسید و بدونید چی می خوان . ما کتاب داریم فرضا در مورد CSS که هیچ محبوبیتی بین برنامه نویس ها نداره و کتاب هم داریم در این زمینه که الان چاپ چندمش هست.

ترجمه هایی موفق هست که مترجم خودش در اون حوزه فعالیت داشته باشه. می دونم که شما گفتین رشته تون کامپیوتر هست اما باید دید در زمینه خاصی هم کار می کنید یا نه. فعالیت در اون حوزه یعنی کسی که ترجمه کتاب می کنه برای طراحی وب خودش طراح وب باشه. مترجم هایی که به مباحث آشنا هستند کتاب هاشون تفاوت داره با ترجمه صرف لغت به لغت. من نمونه ایی از کار شما رو ندیدم و قضاوت نمی کنم اما دارم تجربه خودم رو به شما میگم.

اما اگر می خواید این کار و انجام بدین . بهتره که کتاب های موجود رو هم رصد کنید و به مباحثی بپردازید که نیاز هست و انتخاب کتاب ها هم اهمیت داره. فرضا از سه کتاب بالا که گذاشتین یکی شون , همین که اسم MVC 4 رو یدک می کشه فروش نخواهد داشت!. چون مخاطب دنبال MVC 5 هست. و ما داریم آماده میشیم برای نسل بعد یعنی vNext . پس اون کتاب مورد استقبال قرار نمی گیره. از نظر محتوی هم کتاب کامل تر از اون ترجمه شده. پس برای ترجمه عجله نکنید و اصل 80 , 20 و اجرا کنید. یعنی 80 درصد از زمان و تحقیق کنید که چه چیزی نیاز هست و چه کتابی .

fatima_h66
دوشنبه 12 آبان 1393, 09:11 صبح
بله من خودم برنامه نویسم و سالهاست دارم کار میکنم.
هدفم از ایجاد این تایپیک قرار دادن لینک متاب های برنامه نویسی هست. دوستان بازدید کننده هم لینک قرار بدند و بگن چه کتاب های رو ترجیح میدن تا من بتونم اونها رو سریعتر ترجمه کنم
ازهمکاری همه دوستان پیشآپیش ممنونم
هدف فروش میلیونی کتاب نیست . چون من وهمسرم هردو شغل ثابت و درآمد ماهیانه داریم.
هدف تالیفات با ارزش هست و کمک هسمرم به من برای بیشتر شدن علم و تواناییم
چه بهتر که در اختیار سایر دوستان هم قرار بگیره

fatima_h66
یک شنبه 18 آبان 1393, 22:19 عصر
کسی نظری درباره کتاب ها نداره؟
دوستان خواهشا بیاید و تظر بدید!