View Full Version : چهارسوی ایرانسل
hosseinaryai
سه شنبه 06 آبان 1393, 20:21 عصر
امروز ایرانسل یه ایمیل بهم زد بابت دعوت به همکاری در فروشگاه چهارسو ..
از قرار اینجوری که میگه عزمشو جزم کرده واسه راه اندازی فروشگاه .. و گام اولش هم همون مسابقه ی برنامه نویسی ای بود که گذاشت ..
اما یه بندش در مورد درآمد ها به نظرم یه جوری اومد .. عین بند به این مضمونه :
در آمد حاصل از همکاری با فروشگاه چارسو به شکل زیر صورت خواهد گرفت:
برنامهنویس: سی و پنج درصد
فروشگاه چارسو: پانزده درصد
شرکت ایرانسل: پنجاه درصد.
عمده هزینههای قانونی مانند مالیات و غیره نیز بر عهده شرکت ایرانسل است.
به نظر شما 35% واسه برنامه نویس کم نیست؟
slr560
سه شنبه 06 آبان 1393, 20:37 عصر
دزدی تو روز روشن که میگن یعنی این :لبخند:
StoPpeR
سه شنبه 06 آبان 1393, 20:37 عصر
اگه اینجوری باشه عمرا از توسعه دهنده ها کسی نمی ره طرفش
همین الان با 70% سایر مارکت ها هم خیلی ها مشکل دارن چه برسه به این توزیع درآمد مسخره
بنظر من که نمی تونه به این شکل با بازار رقابت کنه، مگه اینکه روی تبلیغات یه سرمایه گذاری عظیم کنه که اصلا از ایرانسل بعید نیست
amin_a_y
سه شنبه 06 آبان 1393, 20:38 عصر
دستش درد نکنه اون 35درصد هم قابلی نداشت برمیداشت!!!!!!!!!!!
hamedjj
سه شنبه 06 آبان 1393, 20:57 عصر
بزارین این کار را بکنه
کسی که توش برنامه نمیزاره
خودش دردشو تخته میکنه
c0mmander
سه شنبه 06 آبان 1393, 21:17 عصر
قضیه همون کفن و اون یارو و ادامه ماجراست...
اما احتمالا قراره اتفاقاتی زیاد خوبی برای ما نیوفته..
چون با هیچ جور حسابی نمیشه 35 درصد رو منطقی حساب کرد در صورتی که در حال حاضر به صورت دقیق سهم برنامه نویس 64در صد میشه..
این موضوع بنظر من به همین سادگی که هیچ کس نره و مجبور به تجدید نظر , بشن نیست.
Amin-rz
سه شنبه 06 آبان 1393, 22:05 عصر
به نظرم "اگر ايرانسل سرمايه گذاري بالايي تو اين زمينه بكنه"
35% مي تونه اكثريت رو جذب كنه.
چرا؟
اگه فروش برنامه 10 برابر بازار باشه 35 درصد خيلي ميشه.
با قدرت تبليغ ايرانسل به نظرم اين 10 برابر كه گفتم اصلا دور از ذهن نيست.
StoPpeR
سه شنبه 06 آبان 1393, 22:28 عصر
چون با هیچ جور حسابی نمیشه 35 درصد رو منطقی حساب کرد در صورتی که در حال حاضر به صورت دقیق سهم برنامه نویس 62 در صد میشه..
نه الان توی بازار همون 70 درصده
چون بازار جدیدا مالیات بر ارزش افزوده رو از خریدار می گیره و بعد باقی مونده رو 70 30 تقسیم می کنه
به نظرم "اگر ايرانسل سرمايه گذاري بالايي تو اين زمينه بكنه"
35% مي تونه اكثريت رو جذب كنه.
چرا؟
اگه فروش برنامه 10 برابر بازار باشه 35 درصد خيلي ميشه.
با قدرت تبليغ ايرانسل به نظرم اين 10 برابر كه گفتم اصلا دور از ذهن نيست.
منم تا حدودی همینطور فکر می کنم
تبلیغ های تلویزیونی، تبلیغ های اس ام اسی، احتمالا تخفیف های ویژه برای مشترکین ایرانسل و... بنظرم می تونه خیلی معروفشون کنه
ولی از یه طرف دیگه اگه واقعا ایرانسل برنامه خاصی برای مارکت زدن چینده خب چرا همه چیزش رو خودش دست نگرفته و از یه شرکت واسطه استفاده کرده
مطمئنا هم نیروی انسانی و منابع سخت افزاریش رو داره و هم می تونه سهم بیشتری رو به برنامه نویس بده
haniiii
سه شنبه 06 آبان 1393, 23:24 عصر
این ایمیل چقدر رسمیه ؟ ...
به شدت نیاز به بستری داریم تا برنامه نویس ها با همدیگه بتونن هماهنگ باشن ، تصمیم گیری کنن در این مورد ... نباید به همین راحتی این شرایط رو بپذیریم ... نمیفهمم چرا تو ایران این شرکت ها سو استفاده میکنن از برنامه نویس ها ! ... انگار چیزی که ما تولید میکنیم ارزشی نداره ... در کل عدم هماهنگی برنامه نویس ها به شدت ضرر میرسونه به خودمون
NeoFighT
سه شنبه 06 آبان 1393, 23:32 عصر
به شدت نیاز به بستری داریم تا برنامه نویس ها با همدیگه بتونن هماهنگ باشن
من کاملا باهات موافقم.
:متفکر:
pbm_soy
سه شنبه 06 آبان 1393, 23:44 عصر
با منابع و قدرت بینهایت ایرانسل شاید به مارکتهای دیگه هم فشار بیاد!
حتی احتمال دارد شاید برخی مارکتها برای رقابت بجای بالا بردن کیفیت کار کیفیت را بیارن پایین!
Nevercom
سه شنبه 06 آبان 1393, 23:57 عصر
جای بازار الان تثبیت شده، علاوه بر هزینه ی تبلیغات که ایرانسل از پسش بر میاد، نیاز به زمان هم داره تا کاربرها رو جذب کنه. به این راحتی نمیتونه سهم بازار رو بدست بیاره.
حالا تو این شرایط اگر برنامه های ایرانی زیادی توش منتشر نشه خب کاربر هم باز بیشتر به سمت بازار سوق پیدا می کنه.
مگر اینکه بیاد از قدرت اینترنتش استفاده کنه، مثلاً چیزی شبیه به اینترانت راه اندازی کنه که سرعت دسترسی به محتوا و دانلودش در سیم کارت های ایرانسل خیلی بالا بره، در این صورت قطعاً خیلی رشد خواهد کرد.
به هرعنوان اگر واقعاً این سیاست رو پیش بگیره، توسعه دهنده ها نباید باهاش همکاری کنن، حتی اگر چند برابر بازار کاربر جذب کنه.
hosseinaryai
چهارشنبه 07 آبان 1393, 04:07 صبح
خب من عین ایمیل ایرانسلو بطور کامل میذارم تا دوستان بهتر بتونن در موردش بحث کنن .. ایمیل ایرانسل دقیقن و کپی شده به شرح زیره :
برنامه نویس عزیز سلام،
پیش از هر چیز لازم میدانیم از شما بابت شرکت در مسابقه برنامه نویسی موبایلی ایرانسل تشکر و قدردانی بهعمل آوریم.
ابراز تمایل شما به همکاری با ما عامل مهمی در جهت تلاش برای بهبود هرچه بیشتر فروشگاه چارسو است.
پیش از شروع همکاری با شما برنامه نویس محترم، لازم می دانیم برخی از مزایای همکاری با فروشگاه چارسو را به شما یادآور شویم:
اتصال به شبکه گسترده ایرانسل با میلیونها کاربر: گستردگی این شبکه برنامه های عرضه شده در فروشگاه چارسو را در معرض دید مخاطبان فراوان ایرانسل در سراسر ایران قرار می دهد.
برخورداری از عواید تبلیغاتی و حمایت شرکت ایرانسل از نرم افزارهای شما در فروشگاه چارسو: شرکت ایرانسل برای شناساندن فروشگاه چارسو و ترغیب هموطنان به مراجعه به این فروشگاه، برنامه های تبلیغاتی ویژه ای را برای پخش در سراسر ایران اسلامی در نظر گرفته است که بالطبع تعداد مراجعه به فروشگاه را بالا برده و در نتیجه برنامه های عرضه شده در فروشگاه نیز مورد بازدید بیشتر قرار خواهند گرفت.
استفاده از کانالهای جدید مالی برای دریافت هزینه برنامههای غیررایگان: یکی از مشکلات فعلی خریدهای اینترنتی در ایران محدود بودن روش های پرداخت می باشد. همین روش های محدود نیز با مشکلاتی از قبیل وجود حداقل مبلغ پرداختی مواجه است. در فروشگاه چارسو هزینه دانلود برنامههای غیررایگان از اعتبار سیم کارت ایرانسل کاربر کسر خواهد شد که مسیری آسان برای پرداخت کننده به حساب می آید. در این روش هر مبلغی (کم یا زیاد) می تواند به عنوان کارمزد دریافت گردد و آسانی روش پرداخت، انگیزه بیشتری برای پرداخت مبالغ درخواستی از سوی برنامه نویسان خواهد بود.
منطبق بر قوانین بین المللی فروش نرم افزار: شرکت ایرانسل یک فروشگاه رسمی و بینالمللی است که از نظر قوانین بینالمللی اعتبار لازم را داراست. از این سو نرمافزارهای فروشگاه چارسو می توانند بدون نگرانی از اعتبار فروشگاه، در فروشگاه های بین المللی نیز عرضه شوند.
دسترسی آسان به تبلیغات درون برنامه ای: از طریق زیرساخت هایی که برای راه اندازی فروشگاه چارسو در نظر گرفته شده است، می توانید به سادگی در درون برنامه های خود محتوای تبلیغاتی ایجاد کنید و بدون نگرانی از مشکلات فنی و یا مشکلات جذب تبلیغات مناسب از منافع مالی حاصله استفاده نمایید.
در آمد حاصل از همکاری با فروشگاه چارسو به شکل زیر صورت خواهد گرفت:
برنامهنویس: سی و پنج درصد
فروشگاه چارسو: پانزده درصد
شرکت ایرانسل: پنجاه درصد.
عمده هزینههای قانونی مانند مالیات و غیره نیز بر عهده شرکت ایرانسل است.
خواهشمندیم در صورت تمایل به ادامه همکاری با ما و عرضه نرم افزارهای خود در فروشگاه چارسو با ما تماس بگیرید:
تلفن تماس: 02188934225 (داخلی:130)
ایمیل: icma@mtnirancell.ir
#root#
چهارشنبه 07 آبان 1393, 07:09 صبح
اســـپــــم
majid.ostadi
چهارشنبه 07 آبان 1393, 09:52 صبح
این ایمیل چقدر رسمیه ؟ ...
به شدت نیاز به بستری داریم تا برنامه نویس ها با همدیگه بتونن هماهنگ باشن ، تصمیم گیری کنن در این مورد ... نباید به همین راحتی این شرایط رو بپذیریم ... نمیفهمم چرا تو ایران این شرکت ها سو استفاده میکنن از برنامه نویس ها ! ... انگار چیزی که ما تولید میکنیم ارزشی نداره ... در کل عدم هماهنگی برنامه نویس ها به شدت ضرر میرسونه به خودمون
با سلام، یه گروهی تو واتس آپ تشکیل شد. خودمون همکاری نکردیم داداش
hosseinaryai
چهارشنبه 07 آبان 1393, 14:31 عصر
خب من گمان نمی کنم این کارمون فایده ی چندانی داشته باشه .. یه نگاه به تعداد برنامه نویسهایی که اینجان و واقعن برنامه ارائه میدن بیرون بندازین ..
10 نفر .. نه 20 نفر .. بازم نه .. 30 نفر .. اقا اصلن 50 نفر خدا بده برکت .. مشتری شیم .. :لبخند:
خب ، حالا با همون نگاهتون ، به توسعه دهندگان داخل بازار یه نگاه بندازین .. بی برو برگرد 200 رو بالا می زنه .. از برنامه نویس اماتور بگیر تا شرکتش ..
حالا .. وقتی برنامه رایگان باشه که مشکلی نیست .. همه میگن ما برنامه رو توی مارکت اینرانسل می ذاریم .. حداقل قدرت تبلیغاتش می تونه ما رو بشناسونه ..
عین همین جمله رو برنامه نویس اماتور سر برنامه های پولیش به خودش میگه و بازم برنامه میذاره ..
و بازم عین همین جمله رو شرکت ها برای شناسوندن برندهای خودشون به خودشون میگن . برنامه رو روی چهارسو قرار میدن ..
برنامه نویس معمولی هم که میبینه خب یه موجیه زده داره میره و به اجبار همراه موج حرکت میکنه ..
می مونیم ما 50 نفر توی این انجمن ..
من پیشنهاد میدم از این دستبندهای دوستی ببافیم بدیم بیرون .. پول خوبی توشه ها :بامزه:
raha_jon
چهارشنبه 07 آبان 1393, 16:35 عصر
به حد کافی از بازار زده شده ایم هم مردم هم خودمون باید ی دونه قویش بیاد ما که تو ایرانیم و کشور اسلامی هستیم هر موضوع مذهبی داغ که به بازار فرستادم به بهونه های چرت و پرت رد شدن.اما جا واسه سرگرم کردن چرا دارن خیلی هم مشتاقن اما برنامه ی مذهبی داف بزارین امتحان کنید که چقد بازار.... هست
hosseinaryai
چهارشنبه 07 آبان 1393, 17:11 عصر
به حد کافی از بازار زده شده ایم هم مردم هم خودمون باید ی دونه قویش بیاد ما که تو ایرانیم و کشور اسلامی هستیم هر موضوع مذهبی داغ که به بازار فرستادم به بهونه های چرت و پرت رد شدن.اما جا واسه سرگرم کردن چرا دارن خیلی هم مشتاقن اما برنامه ی مذهبی داف بزارین امتحان کنید که چقد بازار.... هست
اوووممم خب در مورد برنامه های مذهبی نمی تونم نظری بدم اما تا اونجایی که من اطلاع دارم از یوزرها کسی از بازار خسته نشده .. هر روز هم نسبت به روز قبل بیشتر جذب میشن ..
برنامه نویس ها هم در حال حاضر بیشترین فروش برنامه هاشونو از توی همون بازار می تونن داشته باشن (چه راضی باشن چه نباشن)
اما خیلی باحاله .. من امید داشتم ایرانسل مارکتشو راه می ندازه و می زنه تو سر کافه بازار و کافه هم برای اینکه ازش عقب نمونه مجبوره سیاست های خودشو نرم تر کنه واسه جذب و نگهداری مشتری هاش و خلاصه فکر می کردم همه چیز گل و بلبل میشه .. الان فهمیدم و همچنان آرزو بر جوانان عیب نیست :لبخند:
c0mmander
پنج شنبه 08 آبان 1393, 01:36 صبح
نه الان توی بازار همون 70 درصده
چون بازار جدیدا مالیات بر ارزش افزوده رو از خریدار می گیره و بعد باقی مونده رو 70 30 تقسیم می کنه
کلک مرغابی رو بلدی
دقیق بخون:
از تاریخ یکم تیرماه ۱۳۹۳، چنانچه قیمت یک برنامه/محصول ۱۰۰ ریال باشد، با فروش هر واحد از آن، بازار از کاربر ۱۰۸ ریال دریافت میکند و ۷۰ ریال به توسعهدهنده میپردازد. مبلغ دریافتی از کاربر معادل ۱۰۰ ریال (قیمت برنامه) به اضافه ۸ ریال (مالیات بر ارزش افزوده پرداختشده از سوی کاربر) است.
توجه داشته باشید که شما هنگام قیمتگذاری، کل مبلغ پرداختی توسط کاربر (قیمت به اضافه مالیات بر ارزش افزوده) را تعیین میکنید و نه قیمت را به تنهایی.
یعنی قیمتی که شما میزاری 8 درصد ازش کم میشه !!! حداقل این 8 درصد مالیاته که باید حساب کنی و داخل جیب دولت میره. اما در حقیقت فقط یکم پیچیدونده قضیه رو یعنی همون 64درصد بیشتر گیرت نمیاد. و مالیات هم باید خودت بدی.
pbm_soy
پنج شنبه 08 آبان 1393, 02:26 صبح
بازار خیلی ایراد می گیره!
انحصار بازار خیلی زیاد است! حتی نمیتوانید از پرداخت درون برنامه ای خودتون استفاده کنید!
قبلا دیده بودم برنامه فقط باید با جاوا نوشته بشه! مثلا mono , basic4android , PhoneGap و غیره را قبول نمیکردند! (الان نمیدونم چطوریه؟)
به نظر من در مورد کار آندروید مهمترین نکته ایده است. در برخی موارد حساس و برنامه هایی با کاربرد بالا زیاد قابل اطمینان نیستند به هزار و یک دلیل شما را معطل می کنند و از طرف دیگه برنامه ای دیگه را با همان کاربرد خودشون انتشار میدن! اینجوری ایده و زحمت برنامه نویس ضایع میشه! هرچند که میگن اینجوری نیست. حتی سیاست بازار هم این نباشه شاید یکی تز کارمندا خودشون همچین رویه ای را پیش گرفته باشند!
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.