ورود

View Full Version : تغییر دیتابیس در assets

sara_traveler
چهارشنبه 07 آبان 1393, 11:40 صبح
با سلام
من یک دیتابیس با برنامه sqlite export درست کردم و در پوشه assets قرار دادم
برنامه اجرا کردم و این دیتابیس در حافظه اصلی ریخته شد
حالا دو سوال دارم

1-میخوام فیلدی اضافه یا کم کنم
وقتی دیتابیس جدید میریزم چون قبلا کپی شده دیگه ریخته نمیشه
چطور میتونم دیتابیس قبلی drop کنم

2-ایا راهی هست که اطلاعات که کاربر ذخیره کرد و در دیتابیس حافظه اصلی ریخته دسترسی داشت
و یا اطلاعات داده شده در دیتابیس پوشه assets هم ذخیره بشه که وقتی از این دیتابیس استفاده می کنیم و در sqlite بازش می کنیم اطلاعات رو هم داشته باشیم و یا چیزی کم زیاد کنیم

ممنون

gilas1368
چهارشنبه 07 آبان 1393, 12:38 عصر
شما با استفاده از متد onupgrade موجود در کلاس SQLiteOpenHelper میتونید جداولتون رو آپدیت کنین

برای سوال دومتون هم میتونید اطلاعات رو بصورت ی فایل txt دربیارید و ایمیلش کنین برای خودتون (خوده دیتابیس رو میشه فرستاد یا ن نمیدونم)
اگ اطلاعات داشته باشید داخل دیتابیس و بعد کپیش کنین خب اون اطلاعات هم کپی میشه و در داخل برنامه قابل دسترسیه دیگ

البته تیکه دوم از سوال دومتون برام گنگ بود بیشتر

sara_traveler
شنبه 10 آبان 1393, 09:35 صبح
بله برا سوال اولم با upgrade مشکل حل میشه

اما برا سوال دوم
منظورم اینه میشه به دیتابیس که در حافظه گوشی ریخته میشه وکاربر اطلاعات که وارد میکنه در اون ذخیره میشه دسترسی داشت و در sqlite export بازش کرد و اطلاعات دید؟

gilas1368
شنبه 10 آبان 1393, 11:58 صبح
بله برا سوال اولم با upgrade مشکل حل میشه

اما برا سوال دوم
منظورم اینه میشه به دیتابیس که در حافظه گوشی ریخته میشه وکاربر اطلاعات که وارد میکنه در اون ذخیره میشه دسترسی داشت و در sqlite export بازش کرد و اطلاعات دید؟

اگ روی گوشی برنامه رو نصب کنین خیر نمیشه (حداقل من نتونستم شایدم چون گوشیم روت نبود اجازه دسترسی رو نداشتم)
اما روی emolator ک نصبش کنین میتونید دیتابیس رو روی سیستمتون export کنین