View Full Version : نحوه ساختن سبد خرید با سیشن
advitrin2013
چهارشنبه 07 آبان 1393, 12:13 عصر
سلام کسی اینجا ساخت سبد خرید با سیشن توی لیست ویو بلده؟ اگه کسی بلد هست لطفا بگین چند تا جدول درست کنم ؟
مثلا جدول فاکتور و جدول سفارش و جدول پرداخت دقیقا بگین چند تا جدول با عنوان فیلدها منطقی هست و اگر اضافه به سبد خرید توی سایت انجام شد تو سیشن فقط ذخیزه یشه یا توی دیتابیس روالش رو اگه کسی توضیح کامل بده ممنون میشم
advitrin2013
چهارشنبه 07 آبان 1393, 20:41 عصر
سلام یکی نیست تو این سایت به من کمک کنه؟
saeed410
چهارشنبه 07 آبان 1393, 22:20 عصر
سلام وقتی از سیشن استفاده میکنی یعنی به محض اینکه کاربر مرورگرشو بست یا خروج زد دیگه اون سبد وجود نداره. به نظر من نیازی نیست چیزی تو دیتابیس ذخیره کنی. فقط کافیه دوتا فیلد تو سیشن ذخیره کنی که شناسه محصول و تعدادی که کاربر به سبد اضافه کرده رو ذخیره کنه و بهش نشون بده.اگر کاربر رو ادامه خرید کلیک کرد تو مرحله آخر باید تو دیتا بیس ذخیره کنی.
advitrin2013
چهارشنبه 07 آبان 1393, 22:32 عصر
سلام وقتی از سیشن استفاده میکنی یعنی به محض اینکه کاربر مرورگرشو بست یا خروج زد دیگه اون سبد وجود نداره. به نظر من نیازی نیست چیزی تو دیتابیس ذخیره کنی. فقط کافیه دوتا فیلد تو سیشن ذخیره کنی که شناسه محصول و تعدادی که کاربر به سبد اضافه کرده رو ذخیره کنه و بهش نشون بده.اگر کاربر رو ادامه خرید کلیک کرد تو مرحله آخر باید تو دیتا بیس ذخیره کنی.
سلام اگه میشه بیاین یاهو مسنجر با هم صحبت کنیم
advitrin
advitrin2013
چهارشنبه 07 آبان 1393, 22:36 عصر
من دو تا جدول دارم به نام های order va order-details
جدول factor : یه ایدی یه ایدی یوزر کاربر ثبت نام شده و وضعیت سفارش که از نوع بیت هست و جدول order details هم ایدی قاکتور آیدی محصول و قیمت و تعداد محصولات رو گذاشتم روالش باید همینجور باشه؟ واسه سیشن ساختن من اینجوری عمل کردم
if (Session["basket"] == null)
{
DataTable dt = new DataTable();
dt.Columns.Add("ID");
dt.Columns.Add("Title");
dt.Columns.Add("Price");
dt.Columns.Add("Quantity");
dt.Columns.Add("TotalPrice");
DataRow dr = dt.Rows.Add();
dr["ID"] = Request.QueryString["Id"];
foreach (ListViewDataItem item in ProductDetails.Items)
{
Label lbltitle = (Label)item.FindControl("lbltitle");
Label lblprice = (Label)item.FindControl("lblprice");
dr["Title"] = lbltitle.Text;
dr["Price"] = lblprice.Text;
dr["Quantity"] = null;
dr["TotalPrice"] = null;
}
Session["basket"] = dt;
Response.Redirect("addtobasket.aspx?pid=" + Request.QueryString["Id"]);
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.