ورود

View Full Version : استفاده از viewModel برای محاسبه بعضی مقادیر

soroush.elec
چهارشنبه 07 آبان 1393, 13:00 عصر
سلام دوستان
فرض کنید در mvc یک viewModel داشته باشیم که بعضی از property های آن از روی فیلد های domain model محاسبه می شوند. حال آیا بهتر است این محاسبات در کنترلر انجام شده و پراپرتی های viewModel پر شوند. و یا آنکه در متد get این پراپرتی ها منطق مربوط به محاسبات آورده شده و از روی فیلدهای دیگر محاسبه شود.
من دنبال best practice هستم. احساس خودم آنست که روش دوم سبب کندی برنامه می شود. چون فیلدهای viewmodel باید با هم تعامل داشته و ....

sempay_ninjutsu
چهارشنبه 07 آبان 1393, 15:54 عصر
سلام دوستان
فرض کنید در mvc یک viewModel داشته باشیم که بعضی از property های آن از روی فیلد های domain model محاسبه می شوند. حال آیا بهتر است این محاسبات در کنترلر انجام شده و پراپرتی های viewModel پر شوند. و یا آنکه در متد get این پراپرتی ها منطق مربوط به محاسبات آورده شده و از روی فیلدهای دیگر محاسبه شود.
من دنبال best practice هستم. احساس خودم آنست که روش دوم سبب کندی برنامه می شود. چون فیلدهای viewmodel باید با هم تعامل داشته و ....

در قسمت get اصولا نباید از بیزینس استفاده کرد .

soroush.elec
چهارشنبه 07 آبان 1393, 18:02 عصر
در قسمت get اصولا نباید از بیزینس استفاده کرد .

خیلی ممنون دوست عزیز . ممکنه دلیلش رو هم بفرمایید؟

بهزاد علی محمدزاده
چهارشنبه 07 آبان 1393, 22:36 عصر
سلام. معمولا این منطق ها رو میبرن به لایه ی سرویس برنامه که سرویس میده به کنترلر. اونجا محاسبه انجام میشه و کنترلر فراخوانی می کنه و پاس میده به view.