Lulzsec
چهارشنبه 07 آبان 1393, 13:10 عصر
سلام
من به خاطره اینکه پیغام خطای attach android source to eclipse رو میداد، اومدم source android-17 رو که target برنامه هم همین هست؛ داخل پروژه import کردم(با توجه به سوالاتی که در stackoverflow پرسیده بودن کاربرا، یکی از راه های حله این مشکل این بود).
بعد که source رو attach کردم مشکل اخطار attach android source بر طرف شد ولی به import هایی، در همین فایل source اشکال میگیره که میگه اینارو نمیتونه حل کنه:
The import libcore cannot be resolved
The import dalvik.system.VMRuntime cannot be resolved
The import dalvik.system.Zygote cannot be resolved
وقتی debug میکنم، این خطاها رو به import های بالا میده.(که طبیعتا کلی خطای دیگه هم به خاطره همین import ها به وجود میاد)
من چیزی از پروژه پاک نکردم یا تغییری در فایل های source anroid-17 ندادم.
چه طوری این مشکل رو حل کنم؟
من به خاطره اینکه پیغام خطای attach android source to eclipse رو میداد، اومدم source android-17 رو که target برنامه هم همین هست؛ داخل پروژه import کردم(با توجه به سوالاتی که در stackoverflow پرسیده بودن کاربرا، یکی از راه های حله این مشکل این بود).
بعد که source رو attach کردم مشکل اخطار attach android source بر طرف شد ولی به import هایی، در همین فایل source اشکال میگیره که میگه اینارو نمیتونه حل کنه:
The import libcore cannot be resolved
The import dalvik.system.VMRuntime cannot be resolved
The import dalvik.system.Zygote cannot be resolved
وقتی debug میکنم، این خطاها رو به import های بالا میده.(که طبیعتا کلی خطای دیگه هم به خاطره همین import ها به وجود میاد)
من چیزی از پروژه پاک نکردم یا تغییری در فایل های source anroid-17 ندادم.
چه طوری این مشکل رو حل کنم؟