View Full Version : گفتگو: نظرتون در مورد طرح و ظاهر این پنجره چیه؟
birtemp
چهارشنبه 07 آبان 1393, 14:19 عصر
سلام. این استایل رو دیروز آماده کردم همراه با بهینه سازی. گفتم نظر شما دوستان رو هم در مورد این استایل بدونم.
علاوه بر ظاهر سرعتش چطوره؟ :چشمک:
125082
فایل اجرایی (http://bayanbox.ir/id/2651117856342807955?info)
Mori Bone
چهارشنبه 07 آبان 1393, 14:35 عصر
سلام.
از نظر سرعت، که هنوز چیزی نداره که بخوام بگم سرعت خوبه یا نه. ولی از نظر ظاهر، ایده جدیدیه
birtemp
چهارشنبه 07 آبان 1393, 14:49 عصر
سلام.
از نظر سرعت، که هنوز چیزی نداره که بخوام بگم سرعت خوبه یا نه. ولی از نظر ظاهر، ایده جدیدیه
ممنون
مدت زمان موقع کلیک رو برنامه تا ظاهر شدن رو صفحه چطوره؟ با اینکه مدت زمانی کوتاهیه ولی بازم مهمه. قدم به قدم همه چیز رو باید کنترل کرد! (ریشه باید محکم باشه تا درخت وایسته ;) )
lovee20002002
چهارشنبه 07 آبان 1393, 18:31 عصر
بسیار زیباست و جالب دوست عزیز شما روی blend مسلط هستید بنده چند سوال داشتم سرعت هم به نظر من خوب و رونه
birtemp
چهارشنبه 07 آبان 1393, 19:28 عصر
بسیار زیباست و جالب دوست عزیز شما روی blend مسلط هستید بنده چند سوال داشتم سرعت هم به نظر من خوب و رونه
من در خدمتم
بفرمائید :)
Mori Bone
پنج شنبه 08 آبان 1393, 07:25 صبح
اگه میشه xamlش رو هم برای ما مبتدیا قرار دهید.:چشمک::گریه:
birtemp
پنج شنبه 08 آبان 1393, 10:35 صبح
اگه میشه xamlش رو هم برای ما مبتدیا قرار دهید.:چشمک::گریه:
شما استادی آقا مرتضی :)
دارم روش کار می کنم به محض تکمیل تو این تاپیک میذارم
Mori Bone
پنج شنبه 08 آبان 1393, 10:40 صبح
شما استادی آقا مرتضی :)
دارم روش کار می کنم به محض تکمیل تو این تاپیک میذارم
شما لطف دارید. همین که ایدتون رو بین همه به اشتراک گذاشتید، خیلیه و از سره من یکی که زیاده.
به نظر من اگه کده خوب دیده نشه، سخت میشه تشخیص کده و خوب و بد و همه به بداش عادت می کنند با این که کد های بهتر هم هست.
lovee20002002
جمعه 09 آبان 1393, 15:01 عصر
آقا من وقتی میخوام یک button بسازم و ایمیج بک گراند moseover و pressed رو عوض کنم خیلی اعصاب خورد کن میشه درست انجام نمیده مدام اشتباه میکنه و مجبور میشم با کد نویسی این کارو انجام بدم
حالا این مشکل به کنار من یک صفحه ساختم خیلی از دستورات هیدن هستن و با کلیک رو یک گزینه فعال میشن چطور تو یک صفحه موقعیت هاشون رو همه کارو رو آسون ترکنم مثلا میشه چند صفحه طراحی کرد بعد انداخت رو هم
یک سوال دیگم یک باتم وقتی سلکتید هست میشه بدون کد نویسی و قتی یک باتم دیگه رو سلکت میکنیم اون دیسیبل بشه اتومات و باتم جدید رنگش عوض شه ممنون میشم جوابا رو بدید سپاسگذار
lovee20002002
جمعه 09 آبان 1393, 15:03 عصر
راستی از 2012 آپدیت 3 استفاده میکنم ممکن هست به 4 آپدیت کنم درست شه
birtemp
جمعه 09 آبان 1393, 18:59 عصر
آقا من وقتی میخوام یک button بسازم و ایمیج بک گراند moseover و pressed رو عوض کنم خیلی اعصاب خورد کن میشه درست انجام نمیده مدام اشتباه میکنه و مجبور میشم با کد نویسی این کارو انجام بدم
حالا این مشکل به کنار من یک صفحه ساختم خیلی از دستورات هیدن هستن و با کلیک رو یک گزینه فعال میشن چطور تو یک صفحه موقعیت هاشون رو همه کارو رو آسون ترکنم مثلا میشه چند صفحه طراحی کرد بعد انداخت رو هم
یک سوال دیگم یک باتم وقتی سلکتید هست میشه بدون کد نویسی و قتی یک باتم دیگه رو سلکت میکنیم اون دیسیبل بشه اتومات و باتم جدید رنگش عوض شه ممنون میشم جوابا رو بدید سپاسگذار
در مورد سوال اول و دوم یکم بیشتر توضیح بدین و همچنین در مورد سوال سومتون باید عرض کنم که باتم سلکت نمیشه!
و همچنین بازم سوال سوم: با اینکه باتم سلکت نمیشه ولی میشه بجاش از Toggle یا کنترل های Radio بصورت گروهی استفاده کرد. با تغییر استایل کنترل های رادیو به شکل باتم میشه اونطوری که بهشون نیاز داری ازشون استفاده کرد. با سلکت کردن یه رادیو باتم دیگری ها غیرفعال میشن.
بازم اگه سوالی داشتید در خدمتم
راستی از 2012 آپدیت 3 استفاده میکنم ممکن هست به 4 آپدیت کنم درست شه
واسه کار با WPF پیشنهاد می کنم از برنامه مخصوص خودش که Expression Blend هست استفاده کنید و البته بهتره نسخه 2013 ویژوال رو نصب کنید که کاملتره! ;)
lovee20002002
شنبه 10 آبان 1393, 07:53 صبح
ممنون جواب دادید این کد یک باتم
<Button Content="" HorizontalAlignment="Left" Height="32" Margin="202,629,0,0" Style="{DynamicResource closebut}" VerticalAlignment="Top" Width="43" Click="Button_Click" Grid.Column="2"/>
حالا می خوام تو حالت های مختلف بگراند ایمیج عوض شه
<VisualState x:Name="Normal"> <Storyboard>
<ObjectAnimationUsingKeyFrames Storyboard.TargetProperty="(Shape.Fill)" Storyboard.TargetName="rectangle">
<DiscreteObjectKeyFrame KeyTime="0">
<DiscreteObjectKeyFrame.Value>
<ImageBrush ImageSource="close.png"/>
</DiscreteObjectKeyFrame.Value>
</DiscreteObjectKeyFrame>
</ObjectAnimationUsingKeyFrames>
<ObjectAnimationUsingKeyFrames Storyboard.TargetProperty="(Panel.Background)" Storyboard.TargetName="grid">
<DiscreteObjectKeyFrame KeyTime="0" Value="{x:Null}"/>
<ObjectAnimationUsingKeyFrames Storyboard.TargetProperty="(ContentControl.Content)" Storyboard.TargetName="contentPresenter">
<DiscreteObjectKeyFrame KeyTime="0" Value=""/>
</Storyboard>
</VisualState>
<VisualState x:Name="MouseOver">
<Storyboard>
<ObjectAnimationUsingKeyFrames Storyboard.TargetProperty="(Shape.Fill)" Storyboard.TargetName="rectangle">
<DiscreteObjectKeyFrame KeyTime="0">
<DiscreteObjectKeyFrame.Value>
<ImageBrush ImageSource="closeMoseover.png"/>
</DiscreteObjectKeyFrame.Value>
</DiscreteObjectKeyFrame>
<ObjectAnimationUsingKeyFrames Storyboard.TargetProperty="(Panel.Background)" Storyboard.TargetName="grid">
<DiscreteObjectKeyFrame KeyTime="0" Value="{x:Null}"/>
</Storyboard>
</VisualState>
<VisualState x:Name="Pressed"/>
<VisualState x:Name="Disabled"/>
</VisualStateGroup>
</VisualStateManager.VisualStateGroups>
میشه این کد فقط تو ویژوال این کارو درست انجام نمیده حتما باید کد نویسی کنم تا در ست انجام بشه شما تو 2013 مشکلی ندارید
lovee20002002
شنبه 10 آبان 1393, 07:57 صبح
سوال دومم ببینید من یک صفحه ساختم حالا تو این ضفحه 10- 15 داده در مراخل مختلف دریافت میکنم نمیخوام مدام سویچ کنم به صفحات دیگه و یک صفحه بسته مجدد یک صفحه دیگه باز بشه چیدن تکس باکس ها و .. و کد نویسیش بسیار مشکل میشه راهی واسه ساده کردنش نیست منظورم اینه شبیه به آژاکس صفحات جابه شن تا کاربر نبینه یک صفحه بسته و صفحه دیگه باز شده
birtemp
شنبه 10 آبان 1393, 08:49 صبح
میشه این کد فقط تو ویژوال این کارو درست انجام نمیده حتما باید کد نویسی کنم تا در ست انجام بشه شما تو 2013 مشکلی ندارید
نسخه دات نت پروژتون چنده؟
birtemp
شنبه 10 آبان 1393, 08:55 صبح
سوال دومم ببینید من یک صفحه ساختم حالا تو این ضفحه 10- 15 داده در مراخل مختلف دریافت میکنم نمیخوام مدام سویچ کنم به صفحات دیگه و یک صفحه بسته مجدد یک صفحه دیگه باز بشه چیدن تکس باکس ها و .. و کد نویسیش بسیار مشکل میشه راهی واسه ساده کردنش نیست منظورم اینه شبیه به آژاکس صفحات جابه شن تا کاربر نبینه یک صفحه بسته و صفحه دیگه باز شده
می تونید با آیدی mehdimanafi61@yahoo.com در تماس باشید!
birtemp
شنبه 10 آبان 1393, 12:38 عصر
دوستان میتونن سورس کد پروژه رو از لینک زیر دریافت کنن. زیاد نتونستم روش کار کنم چون هدف از زدن این طرح فقط ظاهر پنجره بود.
ولی همراه رابط پنجره می تونین نحوه گرد کردن تصویر رو هم ببینین ;)
125175
125176
دانلود سورس کد (http://bayanbox.ir/id/6014522855889395062?info)
lovee20002002
شنبه 10 آبان 1393, 16:17 عصر
.net 4.5 استفاده میکنم
behnamgholipoor
دوشنبه 12 آبان 1393, 16:03 عصر
سلام
طراحی فرم بسیار زیبا بود
Mori Bone
دوشنبه 12 آبان 1393, 16:48 عصر
یه پیشنهاد(البته می دونم که وقت گذاشتن تمرکز بیشتر رو این اثر رو ندارید):
بهتر نبود اون منو یی که با کلیک ظاهر میشه، روی توضیحات زیری بیاد. یعنی اون توضیحاته زیری پایین نره:چشمک:
MMR_1344
جمعه 23 آبان 1393, 06:42 صبح
با سلام
دوست عزیز اگر بخواهی چند فرم داشته باشی که همگی از این فرم ساخته شده ارث ببرن چطوری میتونی
ممنو میشم راهتمایی کنی
Mori Bone
جمعه 23 آبان 1393, 08:06 صبح
با سلام
دوست عزیز اگر بخواهی چند فرم داشته باشی که همگی از این فرم ساخته شده ارث ببرن چطوری میتونی
ممنو میشم راهتمایی کنی
اون فرمی رو که میخوای این استایل رو بگیره بهش پراپرتی زیر رو بدید
Style="{DynamicResource Them1}"
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.