ورود

View Full Version : راهنمایی برای درس پایگاه داده و مهندسی نرم افزار پیشرفته

k1.technology
چهارشنبه 07 آبان 1393, 17:05 عصر
درود
من دانشجو ی کارشناسی ارشد نرم افرارم میخوام بدونم واسه درس مهندسی نرم افزار پیشرفته و پایگاه داده پیشرفته چه کاری میتونم تو زمینه ی پیاده سازی این دو تا درس انجام بدم که به دردم بخوره ؟
چون همش تیوری(teory) خوندیم !میخوام کاربردی یاد بگیرم

sempay_ninjutsu
دوشنبه 12 آبان 1393, 16:12 عصر
درود
من دانشجو ی کارشناسی ارشد نرم افرارم میخوام بدونم واسه درس مهندسی نرم افزار پیشرفته و پایگاه داده پیشرفته چه کاری میتونم تو زمینه ی پیاده سازی این دو تا درس انجام بدم که به دردم بخوره ؟
چون همش تیوری(teory) خوندیم !میخوام کاربردی یاد بگیرم

روی webGl کار کن.........تا چن وقته دیگه همه رو این سوئیچ می کتتد.تو اینترنتم سرچ کنی مطلب زیاده.....
یه پروژه خوب انتخاب کردی با www.padsico.ir در ارتباط باش تو پیاده سازی کمکت خواهند کرد.

#target
دوشنبه 12 آبان 1393, 18:07 عصر
بهرحال بحث دانشگاه تئوری و علمی هست تا پیاده سازی ، پیاده سازی رو تکنیسین و برنامه نویس انجام میده ، شما در ارشد مهندسی نرم افزار باید تکنینکای پایه پیاده سازی و اصول مهندسی نرم افزار رو بدونین، پیاده سازی عملی بحث دیگری است ، ی سری به مثالات بزنی اونا در زمینه علمی میتونن راهنمایی کنن شما رو
یا در مینه پایگاه داده با داخل پایگاه داده و روش های پیاده سازی اون کار می کنین ، مثلا با چه روشی تراکنشا رو مدیریت کنم بهتره !
سرفصل کتاب های مطرح در اون زمینه رو در مجلات معتبر علمی مثل IEEE و ELSEVIER جستجو کنین تا ببین چه کارایی انجام میشه و شما بتونین ایده بگیری ولی خب احتمال قوی اونا پیاده سازی عمومی نیستن !