View Full Version : عدم اجرای برنامه در بعضی از دیوایس ها
arminbadakh
چهارشنبه 07 آبان 1393, 22:08 عصر
سلام من یک اپلیکشن برای اندروید نوشتم همیشه با تبلت و موبایل خودم تستش میکردم و بدونه هیچ مشکلی اجرا میشد ولی حالا روی گالسی اس 5 تستش میکنم اجرا نمیشه با اینکه هم ورژن اندروید تبلتم 4.4.2 هم ورژن اندروید گوشیم 4.4.2 و با ورژن سیستم عامل گالسی اس 5 یکی هستن بنظرتون مشکل برنامه م از چی میتونه باشه که اجرا نمیشه و چجوری این مشکل و میتونم برطرف کنم . بعدشم اینکه چه کارای باید انجام دهم تا مطمئن شوم دیگه این مشکل واسه دستگاه های دیگه پیش نمیاد
Lulzsec
چهارشنبه 07 آبان 1393, 23:13 عصر
سلام
در آندروید سازگاری دو نوع داریم:
1. سازگاری با دستگاه(device compatibility):
که این مورد بر میگرده به شرکت های سازنده ای که گوشی هاشون رو برای آندروید بهینه سازی میکنند. از دو راه میتونید بفهمید که سازگار هست یا نه:
1. باید اپلیکیشن google play store بر روی اون گوشی نصب باشه.
2. برنامه سازگاری آندروید (http://source.android.com/compatibility/overview.html)
من فکر میکنم مشکل شما از بخش پایین باشه.
2. سازگاری با اپلیکیشن(app compatibility):
این مورد بر میگرده به طراحی ها، تغییر دادن بعضی از تنظیمات. مثل:
1. app resource (یه سری تنظیمات ساده در فایل های xml)
2. پشتیبانی از دستگاه های مختلف(این معنی منظور سوال شما رو نمیده) که خودش به سه بخش تقسیم میشه:
2-1. پشتیبانی زبان های مختلف (Languages)
2-2. پشتیبانی از صفحه های نمایش مختلف(Screens)
2-3. پشتیبانی از نسخه پلتفرم های مختلف(Platform)
حالا چطوری بفهمیم اپلیکیشنی که ساختیم برای اکثریت دستگاه(به جز مورد یک که ذکر شد) کار کنه:
1. ویژگی های دستگاه: مثل سنسور ها (به طور مثال compass sensor)؛ در کل یه همچنین ویژگی هایی. چون بعضی از دستگاه ها ندارن.
2. ورژن پلتفرم
3. تنظیمات صفحه نمایش
arminbadakh
پنج شنبه 08 آبان 1393, 01:41 صبح
سلام
در آندروید سازگاری دو نوع داریم:
1. سازگاری با دستگاه(device compatibility):
که این مورد بر میگرده به شرکت های سازنده ای که گوشی هاشون رو برای آندروید بهینه سازی میکنند. از دو راه میتونید بفهمید که سازگار هست یا نه:
1. باید اپلیکیشن google play store بر روی اون گوشی نصب باشه.
2. برنامه سازگاری آندروید (http://source.android.com/compatibility/overview.html)
من فکر میکنم مشکل شما از بخش پایین باشه.
2. سازگاری با اپلیکیشن(app compatibility):
این مورد بر میگرده به طراحی ها، تغییر دادن بعضی از تنظیمات. مثل:
1. app resource (یه سری تنظیمات ساده در فایل های xml)
2. پشتیبانی از دستگاه های مختلف(این معنی منظور سوال شما رو نمیده) که خودش به سه بخش تقسیم میشه:
2-1. پشتیبانی زبان های مختلف (Languages)
2-2. پشتیبانی از صفحه های نمایش مختلف(Screens)
2-3. پشتیبانی از نسخه پلتفرم های مختلف(Platform)
حالا چطوری بفهمیم اپلیکیشنی که ساختیم برای اکثریت دستگاه(به جز مورد یک که ذکر شد) کار کنه:
1. ویژگی های دستگاه: مثل سنسور ها (به طور مثال compass sensor)؛ در کل یه همچنین ویژگی هایی. چون بعضی از دستگاه ها ندارن.
2. ورژن پلتفرم
3. تنظیمات صفحه نمایش
ممنون از اینکه وقت گذاشتی و جوابمو دادید احتمال میدم مشکلم همون app resource باشه که گفتید چون مطمئنم مشکلم از زبان یا پشتیبانی نکردن از صفحه نمایش های مخلف نیست حالا این یک سری تنظیمات ساده ای که گفتید رو چجوری توی باید توی فایل xml اعمال کنم ؟؟؟؟
Lulzsec
پنج شنبه 08 آبان 1393, 15:02 عصر
لطفا LogCat رو بزارید تا بهتر بتونم راهنماییتون کنم.
arminbadakh
جمعه 09 آبان 1393, 15:01 عصر
از logCat عکس ندارم الانم گالاکسی اس 5 در دسترسم نیست
arminbadakh
جمعه 09 آبان 1393, 15:02 عصر
فکر نکنم خطای غیر منطقی رخ داده باشه احتمالا باید یک اصولی رو رعایت میکردم که نکردم ممنون میشم اگه کسی لطف کنه و راهنماییم کنه
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.