ورود

View Full Version : چگونگی توزیع برنامه های client\server با استفاده از sql server

afarinn62
چهارشنبه 10 خرداد 1385, 18:27 عصر
به هرکی میپرستید کمک کنید

من یه برنامه نوشتم که در آن از اس کیو ال سرور استفاده کردم یه قسمت سرور هستش که
اس کیو ال بر روی آن نصب باشد وکلاینت ها به آن دیتا میفرستند و یه قسمت که برای کلاینت ها نوشته شده .این برنامه وقتی روی کامپیوتر خودم هست یعنی کلاینت وسرور کنار همند کار میکنه ولی وقتی کلاینت روی یه کامپیوتر دیکه ای میره اعلام خطا میشود لازمه که بدونید اس کیو ال من بر روی کامپیترم به حالت سرور و کلاینت نصبه و بر روی کلاینت ها در حالت کلاینت. در ضمن من برای کانکشن استرینگ هایم هم به جای لوکال هاست نام کامپیوتر سرور را میدهم

linux
چهارشنبه 10 خرداد 1385, 19:56 عصر
خود باید user ها را هم تعریف کنی!

shima818
چهارشنبه 10 خرداد 1385, 20:49 عصر
علاوه بر اینکه ارتباط دو کامپیوتر باید درست باشد، Firewall ویندوز در کامپیوتر server را نیز خاموش کنید. در ضمن نیازی به نسب SQL Server برروی کلاینت نیست.

afarinn62
پنج شنبه 11 خرداد 1385, 06:27 صبح
سلام
از linux,shima818 متشکرم لطفا بیشتر راهنمایی کنید مثلا کجا و چگونه یوزر تعریف کنم
من کانکشنم بر روی نرم افزار کلاینت به صورت
Data Source=localhost;Initial Catalog=parssite;Integrated Security=True
هست که به جای لوکال هاست نام کامپیوتر سرور قرار میگیره آیا درسته اگه نیست چی کار کنم

soroosh_i58
پنج شنبه 11 خرداد 1385, 06:44 صبح
یه چیز دیگه... باید sql server رو درست پیکره بندی کنی... و autonitication اون رو در حالت mix قرار بدی... ضمنا ممکنه توی سیاست شبکه ات تدابیری اتخاذ شده باشه که نام سرورت محفوظ بمونه... پس به جای ست کردن نام در کانکشن استرینگ , Ip سرورت رو ست کن..

Arminizer_88
پنج شنبه 11 خرداد 1385, 08:36 صبح
برای تعریف کاربر ها به راحی میتونی از گره Security توی Enterprise Manager اینکار رو انجام بدی. باید اول Role ها و بعد User ها و اختیارات (Permission) هاشون رو تعریف کنی که بحثش اینجا نمیگنجه و چندین بار هم قبلا بحث شده. پیشنهاد میکنم قبل از به اجرا در آوردن هر کاری کامل متدولوژی و خود سیستم رو مطالعه کنی. MSDN مایکروسافت فعلا میتونه کافی باشه ولی من از کتاب SQL Server 2000 in 21 Days از انتشارات SAMS راضیم.

afarinn62
پنج شنبه 11 خرداد 1385, 22:08 عصر
خطایی که در هنگام اتصال کلاینت میده اینه
an error occured while establishing connection to server. when connecting to sql server 2005 this failure may be caused by the fact thatunder the default setting of sql server does not allow remote connection
the target machin activity refused it

hadi2345
جمعه 12 خرداد 1385, 07:16 صبح
با سلام.
اولا به موردی که Soroosh_i58 گفت دقت کن !!!
ثانیا شما نباید روی کلاینت ها هم Sql Server نصب کنی !!
موفق باشید .

afarinn62
دوشنبه 15 خرداد 1385, 14:12 عصر
سلام
از همتون ممنونم امیدوارم بتونم جبران کنم

shima818
سه شنبه 16 خرداد 1385, 17:33 عصر
Integrated Security را برابر False قرار بده، و از طریق User به Server ارتباط برقرار کن(مثلا کاربر sa)