ورود

View Full Version : ایجاد کافی نت

simin_gh
چهارشنبه 10 خرداد 1385, 22:40 عصر
سلام
راستش من جستجو کردم اما جوابها پراکنده بود .امیدوارم بتوانم یک پاسخ کامل برای ان پیدا کنم.
1:حداقل تجهیزات سخت افزاری مورد نیاز چه هستند؟
2:شبکه work group باشد یا دومین(اگر هر دو ممکن است لطفا بفرمایید عموما کدام یک در کافی نت ها استفاده میشود.)
3:اگر بخواهیم ip را دستی ست کنیم ایا احتیاجی به dhcp است؟
4: dns سرور را چه ست کنم.dns کلاینتها را چه؟
5:ایا هر رنج ای چی را ست کنم .مشکلی نیست ؟یک نمونه رنج را مثال بزنید ؟برای sub net هم همینطور؟
6:چه سرویسهایی از ویندوز سرور 2003 را باید نصب و کانفیگ کنم.(معمولا چه سرویسهایی؟)
7:معمولا چه محدود یتهایی برای کا ربران از سوی ادمین سرور اجرا میشود؟وایا برای اعمال این محدودیتها از سرویسهای ویندوز استفاده میشود(مثلا gpo) یا از برنامه خاص دیگری(لطفا راحتترین را بفرمایید)
8: در ساده ترین حالت ایا نیاز به ip valid هست؟
9:معمولا از چه نرم افزارهای اضافه ای برای اعمالی نظیر افزایش سرعت و یا محاسبه کار کار بران و مدیریت انها استفاده میشود/
10:ایا حتما سرور باید دو کارت شبکه باشد؟اگر نباشد مشکلی پیش میاید؟
11:و خلاصه هرچه که به ذهنتان میرسد خدا اجرتان بدهد.
با تشکر فراوان.

Identifier
پنج شنبه 11 خرداد 1385, 07:59 صبح
1:حداقل تجهیزات سخت افزاری مورد نیاز چه هستند؟
PC + Hub + RJ45 + Cable Cat5 + ADSL Modem || Regular modem || Wireless

شبکه work group باشد یا دومین(اگر هر دو ممکن است لطفا بفرمایید عموما کدام یک در کافی نت ها استفاده میشود.)
عموما Workgroup ، اما در صورت داشتن دانش و امکانات مناسب نیز Domain به کار گرفته می شود.

اگر بخواهیم ip را دستی ست کنیم ایا احتیاجی به dhcp است؟

خیر،

dns سرور را چه ست کنم.dns کلاینتها را چه؟

192.9.9.3
4.2.2.6
4.2.2.4
192.9.9.6

2 مورد از IP های فوق را انتخاب کنید.
اما بهتر است از ارائه دهنده سرویس اینترنت شما ، DNS را درخواست کنید و نزدیک ترین DNS را انتخاب کنید.

ایا هر رنج ای چی را ست کنم .مشکلی نیست ؟یک نمونه رنج را مثال بزنید ؟برای sub net هم همینطور؟

200.0.0.X
255.255.255.0

اگر کلاینت ها از 254 بیشتر شدند بایستی subnetmask را تغییر دهید.

چه سرویسهایی از ویندوز سرور 2003 را باید نصب و کانفیگ کنم.(معمولا چه سرویسهایی؟)

اگر به طور معمول می خواهید اینترنت را به اشتراک بگذارید نیاز به سرویس خاصی نیست.

معمولا چه محدود یتهایی برای کا ربران از سوی ادمین سرور اجرا میشود؟وایا برای اعمال این محدودیتها از سرویسهای ویندوز استفاده میشود(مثلا gpo) یا از برنامه خاص دیگری(لطفا راحتترین را بفرمایید)

در صورتی که از Domain استفاده شده باشد از GPO برای اعمال محدودیت استفاده میکنند
، اما در شبکه های workgroup ، نرم افزار های متفاوتی نظیر CafeSuite برای این امر بکار می برند.

در ساده ترین حالت ایا نیاز به ip valid هست؟
خیر، حتی شما با داشتن IP Invalid هم دوباره می توانید اینترنت را به اشتراک بگذارید.

معمولا از چه نرم افزارهای اضافه ای برای اعمالی نظیر افزایش سرعت و یا محاسبه کار کار بران و مدیریت انها استفاده میشود
برای استفاده بهینه از پهنای باند از Cache Server ها استفاده می شود در ویندوز می توان به ISA , Winroute ,CacheExpress , Muffin و در لینوکس به Squid اشاره کرد.

یا محاسبه کار کار بران و مدیریت انها استفاده میشود
ر این موارد RRAS+Radius را بکار می گیرند، و نکته مهم استفاده از Radius Server مناسب است.

ایا حتما سرور باید دو کارت شبکه باشد؟اگر نباشد مشکلی پیش میاید؟
زمانی که شما می خواهید NAT کنید، نیاز به 2 کارت شبکه دارید.

:و خلاصه هرچه که به ذهنتان میرسد خدا اجرتان بدهد.

....

موفق باشید.

cybercoder
پنج شنبه 11 خرداد 1385, 16:29 عصر
ر این موارد RRAS+Radius را بکار می گیرند، و نکته مهم استفاده از Radius Server مناسب است.

در کافی نت ها معقول به نظر نمی رسد که از Radius و RRAS برای محاسبه حساب کاربران استفاده شود چون نیاز به راه اندازی VPN بوده و برای Time زدن برای هر شخص نیاز به connect و disconnect از RRAS می باشد.

به نظر من برای این کار از برنامه های معمول کافی نت ها استفاده کنید مثل CafeSuite CafeStation که هم Interface سمت کلاینت رو Lock می کنه هم تایم رو به کاربر نشون می ده و هم قیمت رو در سمت سرور نشون می ده.

در مورد کش به نظر من یک کافی نت آنچنان نیازی به Cache نداره چون در سمت ISP اطلاعات کش می شه.
موفق باشید.

Identifier
جمعه 12 خرداد 1385, 17:47 عصر
در کافی نت ها معقول به نظر نمی رسد که از Radius و RRAS برای محاسبه حساب کاربران استفاده شود چون نیاز به راه اندازی VPN بوده و برای Time زدن برای هر شخص نیاز به connect و disconnect از RRAS می باشد.

بستگی به شرایط دارد.

ه نظر من برای این کار از برنامه های معمول کافی نت ها استفاده کنید مثل CafeSuite CafeStation که هم Interface سمت کلاینت رو Lock می کنه هم تایم رو به کاربر نشون می ده و هم قیمت رو در سمت سرور نشون می ده.
در مواردی راه حل مناسبی است.

در مورد کش به نظر من یک کافی نت آنچنان نیازی به Cache نداره چون در سمت ISP اطلاعات کش می شه.

بله، عمولا در سمت ISP اطلاعات Cache می شود، و مطمئنا محدودیت پهنای باند را از بعد از خروجی CACHE اعمال می کنند و وجود Cache در خود کافی نت باعث صرفه جو پهنای باند بین ارائه دهنده آن مرکز اینترنت و کافی نت می شود.

موفق باشید.

simin_gh
جمعه 12 خرداد 1385, 23:49 عصر
192.9.9.3
4.2.2.6
4.2.2.4
192.9.9.6

2 مورد از IP های فوق را انتخاب کنید.
اما بهتر است از ارائه دهنده سرویس اینترنت شما ، DNS را درخواست کنید و نزدیک ترین DNS را انتخاب کنید.
.
چرا 2 تا ؟

زمانی که شما می خواهید NAT کنید، نیاز به 2 کارت شبکه دارید.
.و اگر نخواهم NAT کنم ؟ اصلا Nat چه فایده ای دارد ؟

Identifier
شنبه 13 خرداد 1385, 07:39 صبح
چرا 2 تا ؟
زمانی که یکی از آنها به درخواست های DNS جواب نمی دهد دیگری وارد عمل می شود.

و اگر نخواهم NAT کنم ؟ اصلا Nat چه فایده ای دارد ؟
بستگی به نحوه ارتباط شما با آن مرکز ارائه دهنده اینترنت دارد، معمولا ارائه دهندگان اینترنت یک IP را در اختیار شما قرار می دهند و شما برای به اشتراک گذاری اینترنت بین تمامی کلاینت ها بایستی از NAT استفاده کنید.

موفق باشید.

simin_gh
شنبه 13 خرداد 1385, 09:59 صبح
زمانی که یکی از آنها به درخواست های DNS جواب نمی دهد دیگری وارد عمل می شود.

.
1:منظور من این بود که این دوتا را به سرور بدهم یا مثلا یکی را به سرور و دیگری را به کلاینتها؟
2:تفاوت rras و radios چیست؟(از لحاظ کاریرد)
3:اگر زحمتی نیست لینک دانلود coffe suit را میخواستم
4: در حال حاضر من کافی نت فرضی دارم با dial up ایا اینجا نیز نیاز به nat دارم؟

Identifier
شنبه 13 خرداد 1385, 10:07 صبح
منظور من این بود که این دوتا را به سرور بدهم یا مثلا یکی را به سرور و دیگری را به کلاینتها؟
اگر با استفاده از ADSL اتصال شما فراهم شود معمولا نیاز به تنظیم کردن آن نیست.
هر دوی آنها را بر روی تمامی کلاینت ها تنظیم کنید. و در صورت نیاز برای سرور نیز بایستی تنظیم شود.

تفاوت rras و radios چیست؟(
RRAS امکان دسترسی از راه دور و روتینگ را برای شما فراهم می کند، اما Radius عملایت احراز صلاحیت و ... را انجام می دهد. در مورد Radius قبلا به صورت کامل توضیح داده شده است از امکانات جستجو استفاده کنید.

موفق باشید.