ورود

View Full Version : سوال: ارور هنگام نصب Identity 2.0

r4hgozar
شنبه 10 آبان 1393, 07:58 صبح
سلام.
من در پروژم Identity رو ندارم و می خوام اضاقه کنم.
Install-Package Microsoft.AspNet.Identity.Samples -Pre
وقتی که اضافه می کنم به ارور زیر مواجه میشم.

<connectionStrings>
Line 12: <add name="DefaultConnection" connectionString="Data Source=(LocalDb)\v11.0;AttachDbFilename=|DataDirec tory|\aspnet-Web.MVCTest7.mdf;Initial Catalog=aspnet-Web.MVCTest7;Integrated Security=True" providerName="System.Data.SqlClient" />
Line 13: <add name="DefaultConnection" connectionString="Data Source=(LocalDb)\v11.0;Initial Catalog=Web.MVCTest7-2-1-alpha1;Integrated Security=SSPI" providerName="System.Data.SqlClient" /></connectionStrings>
Line 14: <appSettings>
Line 15: <add key="webpages:Version" value="3.0.0.0" />

r4hgozar
یک شنبه 11 آبان 1393, 15:08 عصر
کسی به این مشکل بر نخورده

mze666
پنج شنبه 15 آبان 1393, 08:22 صبح
کسی به این مشکل بر نخورده
دو تا DefaultConnection تعریف کردید

sunn789
پنج شنبه 15 آبان 1393, 16:33 عصر
زمانی که Identity 2 رو نصب مبکنید دو تا کار لازمه انجام بدهید ، اول اینکه اگر میخواهید از بانک اطلاعاتی Local استفاده کنید بهاید یکی از این کانکشن ها را حذف کنید و دوم اینکه یه Search all بزنید و IdentitySample را به نام پروژه خودتون تغییر بدین که اگر Replace all رو بزنید بیش از 42 نام حایگزین خواهد شد ، و یاد اور میشم که این مثال رو باید روی پروژه جدید نصب کرد نه روی پروژه هایی که قبلاً کار کرده اید ، و مطلب بعدی اینکه ناتم و نام کاربری که به صورت پیش فرض وجود دارد را برای امنیت بیشتر تغییر بدهید.

r4hgozar
جمعه 16 آبان 1393, 19:07 عصر
ممنون اقای سان.
اما یک مشکلی که اینجا هست اینه من برا خودم در یک کلاس لایبرری اومدم و یک لایه entity درست کردم و Migration رو هم بصورت کامل در اون پیاده سازی کردم.
مشکلم اینه که نمی دونم چطوری باید کانکشن هام رو توی این بیارم .
و چطوری روی این Migration رو انجام بدم.
بازم ممنون که راهنمایی کردین.

sunn789
جمعه 16 آبان 1393, 20:00 عصر
اگر درست متوجه شده باشم ، فقط کافیه توی پوشه Model فایل Identity رو باز کنید و این فایل رو میبینید
public ApplicationDbContext()
: base("DefaultConnection", throwIfV1Schema: false)
{
}
و اگر شما یه دونه جدید داشته باشید فقط کافیه این نام "DefaultConnection" را در نام entity خود وازد کنید و یا اگر نام دیگری به جای این هست رو توی web.config به جای نام کانکشن دوم بگذارید
یعنی هر دو راه حل رو دارید.

r4hgozar
جمعه 16 آبان 1393, 21:00 عصر
ممنون از راهنمایی شما.
نگاه کنید من از class librery های مختلف استفاده می کنم برای جاهای مختلف استفاده می کنم.
به عنوان مثال کلاس لایبری های من بصورت زیره.
repository
service
BL
Model
ViewModel
و ....
و اینها رو به پروژه اصلی رفرنس میدم و از اون ها استفاده می کنم.
من وقتی میام و identity رو اضافه می کنم و می خوام اون رو در repository اضافه کنم. نمی تونم پروژه اصلی رو که web هست به repository رفرنس بدم و از اون استفاده کنم.
چی کار باید بکنم؟
منظور شما اینه که همون کامکشن و entity که تو لایه entity نوشتم رو بیام و اسمش رو اینجا وارد کنم؟
مشکل اصلی من اینجاست.
ممنون میشم راهنمایی کنید.

sunn789
یک شنبه 18 آبان 1393, 20:41 عصر
ببینید من عموماً از این همه لایه استفاده نمیکنم ، و سعی میکنم با استاندارد خود mvc استفاده کنم، و واقعاً کارهام سریع تر انجام شده ، من از silverlight کوچ کردم به mvc و ااز اطلاعات aspx فرم ها خیلی کم میدونم برا همین راستش سرعت یاخت نرم افزار های تحت وب یا mvc / رو بهتر از وب فرمها دیدم و این همه لایه ای که مشهور هستند به Business layer رو استفاده نمیکنم .