ورود

View Full Version : 3 سوال کوچک اما مهم

amirebm
یک شنبه 11 آبان 1393, 18:38 عصر
سلام دوستان
3 تا سوال داشتم:

1-widget که ما در android programming استفاده میکنیم چرا همنام widgets هست که تو گوشی های اندروید کاربر هست؟
نگین که این یه تشابه اسمی هست چون خیلی بعیده که کمپانی sun بیاد یه همچین کلمه ایی به این مهمی رو هم سمت برنامه نویس که تولیدکننده هست(مثلا تو محیط Eclipse ) و هم کاربر که مصرف کننده هست یکسان بده

2- R.java همین حرف R مخفف چیه؟ refrence? resource?

3-چرا package name که اول ایجاد یه پروژه اندرویدی تو Eclipse ایجاد میکنیم سه بخشه ؟ com.example.test
این com .example جریانش چیه؟

saeedgholami
یک شنبه 11 آبان 1393, 19:36 عصر
سلام دوست عزیز

من سوال اولتون رو درست متوجه نشدم ولی ...

سوال 2 منظور از R همون Resource هست یعنی تمامی رشته ها ،تصاویر ،قالب ها و ....

سوال 3 هم دلیل سه بخشی بودن نام پکیج هم این میباشد مثلا من ی برنامه دارم نام پکیجش اینه ir.iptech.axneveshteplus یعنی اگر کسی بخاد به اظلاعات این برنامه دسترسی پیدا کنه باید بره به ادرس axneveshteplus.iptech.ir که iptech نام گروه ما(سایت اصلی) ماست و axneveshteplus زیر مجوعه ای از سایتهای ما هست که اطلاعات این برنامه ما در آن می باشد

موفق باشید

amirebm
دوشنبه 12 آبان 1393, 09:43 صبح
من سوال اولتون رو درست متوجه نشدم ولی ...

ممنون از پاسختون منظور سوال اولم اینه که ما تو eclipse به ابزارهایی مثل button یا edit text که استفاده میکنیم میگیم widget
از طرف دیگه تو موبایلمون (تحت اندروید) یه قسمت به نام widget داریم که همونطور که میدونید shortcut هر اپلیکیشن هست که میتونیم تو صفحه موبایلمون بزاریم و بدون اینکه
اون برنامه رو باز کنیم از امکانات محدودش استفاده کنیم.
سوال من اینه این تشابه اسمی اتفاقیه؟ یا گوگل هدفی داشته؟

dasssnj
دوشنبه 12 آبان 1393, 19:52 عصر
ممنون از پاسختون منظور سوال اولم اینه که ما تو eclipse به ابزارهایی مثل button یا edit text که استفاده میکنیم میگیم widget
از طرف دیگه تو موبایلمون (تحت اندروید) یه قسمت به نام widget داریم که همونطور که میدونید shortcut هر اپلیکیشن هست که میتونیم تو صفحه موبایلمون بزاریم و بدون اینکه
اون برنامه رو باز کنیم از امکانات محدودش استفاده کنیم.
سوال من اینه این تشابه اسمی اتفاقیه؟ یا گوگل هدفی داشته؟

سلام.
فقط تشابه اسمیه ، چون هر دو تقریبا یه چیز اند : اولی در برنامه و دومی بیرون از برنامه (در لانچر) است .
ضمنا این هیچ ربطی به کمپانی sun نداره و کلا مربوط به گوگل میشه . چون این کلاس ها را گوگل نوشته ، نه sun ! http://barnamenevis.org/images/icons/icon4.png