View Full Version : تغییر در فایل manifest در پروژه مشکلی ایجاد میکنه؟
mehrdad85
دوشنبه 12 آبان 1393, 10:03 صبح
سلام
دوستان چطور میتونم بعد از اینکه یه پروژه درست کردم و تمام ویژگی های اونو ست کردم و دارم روش کار میکنم الان که میخوام از یه مثلا layout استفاده کنم که با minsdk مشکل داره داخل فایل manifest اونو عوض کنم؟
من پروژه ای که درست کردم minsdk=8 هست و از gridlayout استفاده کردم که این پیغام خطا را میده View requires API level 14 (current min is 8): <GridLayout>
رفتم و داخل فایل manifest اونو عوض کردم اما همچنان این ارور وجود داره
کسی از اساتید میدونه مشکلش چیه؟ و اصلا من کار منطقی ای کردم که فایل manifest را ویرایش کردم؟
اخه همه جا گفتن که نباید به اون دست زد
ممنون میشم راهنمایی کنین
سپاس
StoPpeR
دوشنبه 12 آبان 1393, 16:15 عصر
کی گفته دست نزنین؟... بله کار منطقی کردین...
اگه به درستی minsdk رو عوض کرده باشین نباید ارور پابرجا بمونه، یه بار دیگه چک کنین
tux-world
دوشنبه 12 آبان 1393, 22:40 عصر
فایل project.properties رو باز کنید ببینید target رو چی نوشته. احتمالا باید اون رو هم تغییر بدید
mehrdad85
دوشنبه 12 آبان 1393, 23:21 عصر
فایل project.properties رو باز کنید ببینید target رو چی نوشته. احتمالا باید اون رو هم تغییر بدید
سلام
دوست عزیز ممنونم که زمان گذاشتین و راهنمایی کردین
اما خوب داخل اون فایل فقط target هستش و من یه سوالی برام پیش اومد این که target را همیشه یه چیر نسبتا بالا انتخاب میکنم یا اصلا برای اون حساسیتی ندارم اما خوب برای minsdk یکم مراقب هستم مشکلی که پیش نمیاد؟
برای مشکل اصلیم هم به minsdk ارور میداد که همچنان رفع نشده
باز هم ممنون
سپاس
tux-world
سه شنبه 13 آبان 1393, 00:10 صبح
خوب من هم پرسیدم که تارگت رو چی نوشته. احتمالا شما اون رو تغییرش بدید درست بشه من خودم همچین مشکلاتی داشتم که با تغییرش درست شده
o0o0okay
چهارشنبه 14 آبان 1393, 14:09 عصر
دوست عزیز
شما ارور رو روش کلیک کن، و کپی کن توی گوگل، سایت ایستک اور فلوو میاد، روی چندتا گزینه اول که میاد کلیک کن روشو توضیح داده، من دنبالش نرفتم، اگه موضوع رو تونستی حل کنی، بزار ما هم استفاده کنیم.
mehrdad85
چهارشنبه 14 آبان 1393, 15:11 عصر
دوست عزیز
شما ارور رو روش کلیک کن، و کپی کن توی گوگل، سایت ایستک اور فلوو میاد، روی چندتا گزینه اول که میاد کلیک کن روشو توضیح داده، من دنبالش نرفتم، اگه موضوع رو تونستی حل کنی، بزار ما هم استفاده کنیم.
سلام
دوست عزیز من همیشه قبل از این که وقت دوستان را بگیرم و مطلبی را اینجا عنوان کنم اونو توی گوگل و فروم سرچ میکنم اما خوب متاسفانه در مورد این مشکل به نتیجه خاصی نرسیدم و بهمین خاطر مزاحم شما بزرگواران شدم
حقیقت چون مسیله برام فوریت داشت و نتونستم مشکل را حل کنم یه پروژه دیگه ساختم و از اول minsdk و target براش ست کردم و از همون فایل هایی که قبلا تو پروژه قبلی باهاشون مشکل داشتم تو پروژه جدیدی که ساختم استفاده کردم
o0o0okay
چهارشنبه 14 آبان 1393, 15:28 عصر
اقا یوقت ناراحت نشده باشی از دست ما.
من خودم به چنین مشکلی خوردم، و سرهم زدم، ولی متوجه نشدم، یعنی هرچی دستکاری کردم، نشد که نشد.
گفتم شاید شما متوجه بشید، و بما بگید.
اما توی ی ویدیو انگلیش دیدم که این مشکل رو رفع میکرد، اما چون وقت نکردم، گذاشتم توی لیست که وقت کردم یاد بگیرم.
اوکی، بروی چشم، میرم نگاه میکنم چه تغییراتی داده، میام بهتون میگم. الان با موبایل هستم، نمیشه.
ولی لینکش اموزشش برای p30download.com بود.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.