View Full Version : سوال: عدم دسترسی در membership
GILAS_MVC
دوشنبه 12 آبان 1393, 10:12 صبح
سلام
من از Membership استفاده می کنم
حالا میخام User یک Action رو خواست اجرا کنه و دسترسی نداشت یک پیام جاوا اسکریتی "عدم دسترسی " بدم
اصلا امکانش هست؟
sunn789
دوشنبه 12 آبان 1393, 10:36 صبح
سلام دوست عزیز من از MemberShip چند سال قبل توی Asp.net استفاده کردم برای همین نمیدونم ، اما و اما توی MVC از identity خودش سعی کنید استفاده کنید بهتره و توی سایت خودش هم میتونید پیدا کنید identity in mcv
RIG000
دوشنبه 12 آبان 1393, 10:40 صبح
سلام دوست عزیز من از MemberShip چند سال قبل توی Asp.net استفاده کردم برای همین نمیدونم ، اما و اما توی MVC از identity خودش سعی کنید استفاده کنید بهتره و توی سایت خودش هم میتونید پیدا کنید identity in mcv
من راستش قبلا حداقل وب فرم رو کار نکردم. الانم مدتی نیست که پیگیرmvc هست ...
الان و اقعا با identity و این membership و role ها کاملا غریبه ام . ....
میگم نمیشه یه پی دی اف تنظیم کنید حالا هر کدوم از بچه که بتونیم بخونیمش. اصلا من این داستان identity رو نتونستم متوجه شم.! در موردشم تو سایتها چیز درستی پیدا نکردم.
sunn789
دوشنبه 12 آبان 1393, 11:07 صبح
نمیدونم ، اما بهترین راه حل نصب Identity از طریق nuget هست که تمامی کارهای لازم رو براتون انجام میده
اما با اونچه از asp.net webform یادم هست خیلی ساده تر شده و کلی اماکانات بهش اضافه شده مثل استفاده از تعیین هویت دو مرحله ای و ارسال sms وارسال ایمیل تایید و ... به راحتی میشه توی دیگر جدولها از کاربر جاری استفاده کرد ، با استفاده از codefirst به راحتی میتوانید فرم ثبت نام رو کسترش بدهید و حتی پراپرتی های ازپیش تعریف شده را Overwrite کنید . امنیت کبمه عبور را تغییر بدهید مثلاً کلمه و حرف ، حروف کوچک و بزرگ و...
mehdin69
دوشنبه 12 آبان 1393, 11:26 صبح
میشه به ازای هر Action و Function به هر Role مقدار دسترسی بدی اما نمیدونم چظوری اینجا واست بگم
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.