ورود

View Full Version : راهنمایی برنامه نویسی

رضا ++
دوشنبه 12 آبان 1393, 11:56 صبح
درود
من دانشجوری ترم 3 کامپیوتر هستم
با c++ کار کردم و آشنایی دارم
میخوایم یه گروهی شروع کنیم ب نوشتن برنامه های کاربردی.یعنی دیگه اونجوری نباشه ک ی عدد بگیره فلان کارو انجام بده.
حالا سوالی که ازتون دارم اینه که چه راهی رو بریم بهتره.وقتمون رو بداریم جاوا یاد بگیریم؟(چون بیشتر میخوایم اندرود کار کنیم).برای نوشتن برنامه ها و بازی های اندروید باید جاوا رو تا چ حد دونست؟
تو چ محیطی کار کنیم و این که مرجع آموزشی یادگیری جاوا چی خوبه؟
اصن جاوا کار کنیم یا چیز دیگه
ممنون میشم اگه راهنمایی کنید

dasssnj
دوشنبه 12 آبان 1393, 12:27 عصر
سلام .
برای یادگیری اندروید قطعا نیاز به جاواست نه هیچ زبان دیگه ای !

برای یادگیری جاوا ، شما باید قواعد زبان جاوا و همچنین اصول مهم این زبان را یاد بگیرید . البته زبان جاوا یکم شبیه سی ++ هست اما در کل خیلی چیز متفاوتیه . اگه شئ گرایی و اصول کد نویسی صحیح را بلد باشید و هم چنین فکر خوب و خلاقی داشته باشید و مخصوصا اگه علاقه داشته باشید ، جاوا را خیلی زود تر هم می تونید یاد بگیرید.

پیشنهاد می کنم از کتاب های موجود در همین بخش استفاده کنید یا اگه نخواستید می تونید از کتابفروشی ها کتاب تهیه کنید . فیلم های آموزش زیادی هم برای جاوا هست (سرچ کنید). بعد از یاد گیری جاوا هم باید کتابی در مورد برنامه نویسی اندروید بخونید ، چون دونستن جاوا کفایت نمی کنه . اندروید مثل یه library برای زبان جاوا می مونه که باید علاوه بر زبان جاوا ، کار کردن با اون را هم یاد بگیرید .(کتابخانه ی android.jar)

موفق باشید .

رضا ++
دوشنبه 12 آبان 1393, 13:16 عصر
مرسی دوست عزیز
تو کذوم برنامه نویسی رو شروع کنم؟
منظورم محیط برنامه نویسیه

محمد فدوی
دوشنبه 12 آبان 1393, 13:19 عصر
درود
من دانشجوری ترم 3 کامپیوتر هستم
با C++‎‎‎ کار کردم و آشنایی دارم
میخوایم یه گروهی شروع کنیم ب نوشتن برنامه های کاربردی.یعنی دیگه اونجوری نباشه ک ی عدد بگیره فلان کارو انجام بده.
حالا سوالی که ازتون دارم اینه که چه راهی رو بریم بهتره.وقتمون رو بداریم جاوا یاد بگیریم؟(چون بیشتر میخوایم اندرود کار کنیم).برای نوشتن برنامه ها و بازی های اندروید باید جاوا رو تا چ حد دونست؟
تو چ محیطی کار کنیم و این که مرجع آموزشی یادگیری جاوا چی خوبه؟
اصن جاوا کار کنیم یا چیز دیگه
ممنون میشم اگه راهنمایی کنید

سلام.
من اعتقادم اینه که کسی از یادگرفتن Java پشیمون نمیشه. ولی برای برنامه‌نویسی Android شما علاوه بر Java میتونید با #C هم برنامه‌نویسی کنید. هرچند پیشنهاد اصلی جاواست.
منبع آموزشی که زیاده توی اینترنت و کتابفروشی‌ها... در مورد محیط توسعه هم مطالب زیادی میتونید پیدا کنید. برای برنامه‌نویسی Android میتونید توی محیط Eclipse برنامه‌نویسی کنید.

در مورد اینکه میگید ترم ۳ هستید، اصولا اگه برنامه‌نویسی رو در سطح آموزش‌های دانشگاهی کار کردید (تا ترم ۳) به نظرم یکم روی اطلاعات و تجربه‌تون هم کار کنید خیلی مفید باشه.

اینکه جاوا کار کنید یا چیز دیگه به علاقه و تخصص خودتون مربوطه ولی با توجه به اینکه میخواید برنامه‌نویس اندروید بشید، یادگیری جاوا براتون مناسبه.

dasssnj
دوشنبه 12 آبان 1393, 13:30 عصر
مرسی دوست عزیز
تو کذوم برنامه نویسی رو شروع کنم؟
منظورم محیط برنامه نویسیه

برای شروع اکلیپس بهترین گزینه است و رایگان و اپن سورس هم هست و به راحتی می تونید از سایت خودش دانلودش کنید .
اندروید استودیو هم خوبه برای وقتی که یکمی حرفه ای شدید . البته من بازم اکلیپس را از همه ی لحاظ ترجیح میدم .

dasssnj
دوشنبه 12 آبان 1393, 13:35 عصر
سلام.
من اعتقادم اینه که کسی از یادگرفتن Java پشیمون نمیشه. ولی برای برنامه‌نویسی Android شما علاوه بر Java میتونید با #C هم برنامه‌نویسی کنید. هرچند پیشنهاد اصلی جاواست.
منبع آموزشی که زیاده توی اینترنت و کتابفروشی‌ها... در مورد محیط توسعه هم مطالب زیادی میتونید پیدا کنید. برای برنامه‌نویسی Android میتونید توی محیط Eclipse برنامه‌نویسی کنید.

در مورد اینکه میگید ترم ۳ هستید، اصولا اگه برنامه‌نویسی رو در سطح آموزش‌های دانشگاهی کار کردید (تا ترم ۳) به نظرم یکم روی اطلاعات و تجربه‌تون هم کار کنید خیلی مفید باشه.

اینکه جاوا کار کنید یا چیز دیگه به علاقه و تخصص خودتون مربوطه ولی با توجه به اینکه میخواید برنامه‌نویس اندروید بشید، یادگیری جاوا براتون مناسبه.

بله . اینکه با سی شارپ هم میشه برنامه نوشت درسته اما توصیه نمیشه از این زبان برای اندروید استفاده کنید . تا اصل یه چیزی هست کسی سراغ فرع نمی ره . برنامه هایی که با سی شارپ برای اندروید ساخته میشن از لحاظ کیفیت و ... به پای برنامه هایی که با جاوا نوشته میشن نمی رسن . در کل ارزش نداره که برای اندروید سراغ سی شارپ بری حتی اگه تخصصت باشه . چون قطعا پشیمون میشی .

رضا ++
چهارشنبه 14 آبان 1393, 15:49 عصر
ممنونم از راهنماییاتون
خوب از حرفای شما دوستان فهمیدم که جاوا خوبه که روش کار کنیم
سوال دیگم اینه که چه مقدار یاد بگیریم میشه یه برنامه آندروید ساده نوشت؟با توجه به این که تقریبا چیزی از جاوا نمیدونیم
میدونم که باید جاوا رو تا آخرش رفت ولی برای دل گرمیمون به نظرم لازمه اولاش یه برنامه ساده بسازیم.
برنامه Eclipse که گفتین برای برنامه نویسیه آندرویده.برای شروع با همین شروع کنیم یا یه محیط دیگه؟چون گفتین اول باید یه دوره جاوا یاد بگیریم بعد بریم سراغ اندروید.
سپاس

dasssnj
چهارشنبه 14 آبان 1393, 16:13 عصر
ممنونم از راهنماییاتون
خوب از حرفای شما دوستان فهمیدم که جاوا خوبه که روش کار کنیم
سوال دیگم اینه که چه مقدار یاد بگیریم میشه یه برنامه آندروید ساده نوشت؟با توجه به این که تقریبا چیزی از جاوا نمیدونیم
میدونم که باید جاوا رو تا آخرش رفت ولی برای دل گرمیمون به نظرم لازمه اولاش یه برنامه ساده بسازیم.
برنامه Eclipse که گفتین برای برنامه نویسیه آندرویده.برای شروع با همین شروع کنیم یا یه محیط دیگه؟چون گفتین اول باید یه دوره جاوا یاد بگیریم بعد بریم سراغ اندروید.
سپاس

اکلیپس یه IDE هست که خودش به زبان جاوا نوشته شده . باهاش میشه برای اندروید و پی سی با جاوا برنامه نوشت .
البته خیلی زبان های دیگه را هم (برای اندروید نیستند) پشتیبانی می کنه . مثل php و سی و سی ++ و جاوا اسکریپت و پایتون و .... . که در کل میشه گفت به IDE کامله . من که برای سی ++ هم از اکلیپس استفاده می کنم.

برای ساخت یه برنامه ی ساده با کپی کردن کد ها می تونید در یک دقیقه یه برنامه ی اندروید بنویسید در غیر این صورت ممکنه ده روز یا هزار روز طول بکشه . بستگی به خودتون داره . کار راحتیه. اگه از روی آموزش ها پیش برید و آمورش ها را کامل یاد بگیرید زمان آن چنان زیادی نمی بره .

رضا ++
چهارشنبه 14 آبان 1393, 23:21 عصر
برای این که یک برنامه نویس حرفه ای بشم دونستن جاوا کفایت میکنه یا لازمه که اکثر زبان ها رو یاد بگیرم؟

رضا ++
چهارشنبه 14 آبان 1393, 23:34 عصر
راستی SDK چیه؟خیلی سرچ کردم دربارش اما چیز درستی ازش نفهمیدم
آیا اونم چیزیه که باید یاد بگیرم؟

dasssnj
پنج شنبه 15 آبان 1393, 04:34 صبح

بهتره توی بخش اندروید (http://barnamenevis.org/forumdisplay.php?187-%D8%A8%D8%B1%D9%86%D8%A7%D9%85%D9%87-%D9%86%D9%88%DB%8C%D8%B3%DB%8C-Android) سایت این سوالات را بپرسید .

dasssnj
پنج شنبه 15 آبان 1393, 04:45 صبح
برای این که یک برنامه نویس حرفه ای بشم دونستن جاوا کفایت میکنه یا لازمه که اکثر زبان ها رو یاد بگیرم؟

دونستن اکثر زبان ها که کار خوبی نیست. به نظرم دونستن جاوا کافیه ، چون هم زبان راحتیه و در عین حال میشه گفت یکی از قدرتمند ترین زبان هاست و میشه برنامه هایی که نوشتید را روی پلتقرم های مختلف (ویندوز ، لینوکس ، مک و ...) بدون درد سر اجرا کنید (Cross Platform) .

اما دونستن سی ++ هم تا حدی خوبه در کنار جاوا . من که فقط برای ساختن Dll ازش استفاده می کنم.

cups_of_java
جمعه 16 آبان 1393, 21:16 عصر

این لغت به طور کلی به هر محیط یا مجموعه کتابخونه یا ابزار توسعه گفته میشه. قبلن یه همین JDK اصطلاحن Standard Development Kit میگفتن

cups_of_java
جمعه 16 آبان 1393, 21:19 عصر
دونستن اکثر زبان ها که کار خوبی نیست. به نظرم دونستن جاوا کافیه ، چون هم زبان راحتیه و در عین حال میشه گفت یکی از قدرتمند ترین زبان هاست و میشه برنامه هایی که نوشتید را روی پلتقرم های مختلف (ویندوز ، لینوکس ، مک و ...) بدون درد سر اجرا کنید (Cross Platform) .

اما دونستن سی ++ هم تا حدی خوبه در کنار جاوا . من که فقط برای ساختن Dll ازش استفاده می کنم.

شما برای اینکه مهارت زیادی توی علم برنامه نویسی پیدا کنی واقعیت اینکه باید چندین زبان رو دیده باشی... خیلی کد زده باشی و دیده باشی... الگو ها و idiom های زبان های مختلف رو دیده باشی تا بتونی باهم مقایسشون کنی و از دنیای برنامه نویسی سر در بیاری.

واقعیت اینه که جاوا زبان بسیار فراگیر و خوبیه اما خیلی هم ساده است. هدفش این بوده که برای برنامه نویس های معمولی و آماتور هم قابل مدیریت و کنترل باشه. به خاطر همین نمیشه گفت که جاوا قدرت منده. واقعن نیست.
وقتی شما زبان هایی مثل اسکالا رو می بینید که روی جاوا چه پیچیدگی هایی رو اضافه کردن.... دیگه نمیتونی بگی جاوا قدرت منده.
به هر حال من توصیه میکنم حتمنه حتمن یک زبان فانکشنال رو یاد بگیرید.
مثل اسکالا.... اما بعد از اینکه جاوا رو خوب یاد گرفتید.

محمد فدوی
جمعه 16 آبان 1393, 22:20 عصر
البته درست نیست اینجا سؤال اضافی بپرسم بهتر بود یه تاپیک جدید ایجاد میکردم...

... دیگه نمیتونی بگی جاوا قدرت منده.

واقعا قدرت یه زبان/فریمورک برنامه‌نویسی با چه معیارهایی تعریف میشه؟ اینکه ارجاع‌های جاوا همگی By Refrence انجام میشن، ساختمانی به اسم Struct توی جاوا نداریم، آرگومان‌های Optional حذف شدن یا مثلا اینکه قابلیت بازنویسی Operatorها توی جاوا وجود نداره معنیش اینه که جاوا قدرتش کم شده؟
مطمئن نیستم از حرفی که می‌زنم اما این حذف‌ها یا مثلا حذف شدن وراثت چندگانه که خیلی هم دیده می‌شه توی زبان‌های مختلف، کاملا توجیه پذیره. آره اون فردی که قراره بیاد و ماشین مجازی جاوا رو بنویسه ۱۰۰٪ به این جزئیات نیاز پیدا میکنه و همینطور فردی که کتابخونه‌ی Qt رو پیاده‌سازی کرده! اما برنامه‌نویسایی که میخوان برنامشون رو توی یه مارکت به قیمت ۱۰۰۰تومن بفروشن چی؟

این نظر شخصیم نیستا! چون من همیشه موقع برنامه‌نویسی لذت میبرم که از این پیچیدگی‌ها استفاده کنم حتی اگه اون برنامه مجانی باشه. مثلا اگه بازنویسی Operator توی جاوا وجود داشت من حتما توی پیاده‌سازی‌های دیتامدل‌هام از اپراتورهای سفارشی استفاده میکردم (کاری که توی MFC واقعا ازش لذت میبردم!)
اما این چیزا درکنار اینکه خوبی‌هایی هم داره و ممکنه برای بعضی از افراد مثل من جذاب هم باشه، ولی طیف وسیعی از برنامه‌نویسا رو دفع میکنه! دیگه اون زمان گذشته که برنامه‌نویس یه آدم خیلی خفن و متخصص بود.
الان فردی که برنامه‌نویسی رو شروع میکنه خصوصا اگه از تکنولوژی‌های مایکروسافتی شروع کنه (با کمال احترام البته) اگه بتونه همه‌ی کاراشو با Drag&Drop انجام بده، اینکار رو میکنه!! صرف Drag&Drop چیز بدی شاید نباشه (البته اینم شک دارم) اما حتی شوق به دونستن پشت صحنه‌ی Drag&Drop دیگه برای خیلیا وجود نداره. برنامه‌نویس موفقی از NET. رو میشناسم که تا چندوقت پیش نمیدونست فرم‌های NET. در پس زمینه چجوری ساخته میشن و این فرد تا الان ۳تا نرم‌افزار حسابداری پرفروش ساخته و کلی سیستم مدیریت فروشگاه! :قهقهه:

حالا دوباره با همه‌ی این پرحرفیام، قدرت یه زبان/فریمورک برنامه‌نویسی با چه معیارهایی تعریف میشه؟

dasssnj
شنبه 17 آبان 1393, 04:32 صبح
شما برای اینکه مهارت زیادی توی علم برنامه نویسی پیدا کنی واقعیت اینکه باید چندین زبان رو دیده باشی... خیلی کد زده باشی و دیده باشی... الگو ها و idiom های زبان های مختلف رو دیده باشی تا بتونی باهم مقایسشون کنی و از دنیای برنامه نویسی سر در بیاری.

واقعیت اینه که جاوا زبان بسیار فراگیر و خوبیه اما خیلی هم ساده است. هدفش این بوده که برای برنامه نویس های معمولی و آماتور هم قابل مدیریت و کنترل باشه. به خاطر همین نمیشه گفت که جاوا قدرت منده. واقعن نیست.
وقتی شما زبان هایی مثل اسکالا رو می بینید که روی جاوا چه پیچیدگی هایی رو اضافه کردن.... دیگه نمیتونی بگی جاوا قدرت منده.
به هر حال من توصیه میکنم حتمنه حتمن یک زبان فانکشنال رو یاد بگیرید.
مثل اسکالا.... اما بعد از اینکه جاوا رو خوب یاد گرفتید.

همین طور هم هست . من زبان سی را تا حدودی بلدم و Dll های زیادی باهاش نوشتم (برنامه زیاد نه) . همچنین سی ++ و سی شارپ و اسمبلی ( و جاوا اسکریپت ) را هم کار کردم ، اما همیشه یه حسی منو به سمت جاوا می کشوند . حالا هم گاهی اوقات از سی استفاده می کنم .
خیلی از برنامه های من را اگه میدیدید دارای یک یا چند تا Dll به زبان های مختلف بودن . اما این به این خاطر نبود که جاوا قدرت اون کار را نداشت ، اگه مایکروسافت برای قابلیت های ویندورش ، یه کتابخانه به زبان جاوا می داد ، احتیاجی به سی و dll برای من کمتر می شد . (یا اگه خیلی از کارای دیگه صورت می گرفت)

این قدر که از اسکالا تعریف می کنی ، تصمیم گرفتم اونم یاد بگیرم .

cups_of_java
شنبه 17 آبان 1393, 11:46 صبح
واقعا قدرت یه زبان/فریمورک برنامه‌نویسی با چه معیارهایی تعریف میشه؟ اینکه ارجاع‌های جاوا همگی By Refrence انجام میشن، ساختمانی به اسم Struct توی جاوا نداریم، آرگومان‌های Optional حذف شدن یا مثلا اینکه قابلیت بازنویسی Operatorها توی جاوا وجود نداره معنیش اینه که جاوا قدرتش کم شده؟

حالا دوباره با همه‌ی این پرحرفیام، قدرت یه زبان/فریمورک برنامه‌نویسی با چه معیارهایی تعریف میشه؟

تم کلیه حرفای شما کاملن درسته. و حذف یک سری از پیچیدگی ها از زبان کار بسیار درستیه. کما اینکه جاوا همه چیز رو رفرنس کرد... یا مدیریت حافظه رو اتوماتیک کرد... یا حتی سربارگذاری اپراتور ها رو حذف کرد...
اما منظور من از قدرت نبود یک سری از مفاهیم توی پارادایم های دیگه برنامه نویسی هست. مثال بارزش برنامه نویسی تابعی (Functional Programming) هستش. ابزار بسیار قوی ای اونجا هست که در اساس در جاوا نیست.... و کلن فرهنگ برنامه نویس های دنیا خیلی باهاش آشنا نبوده تو این ۲۰ سال گذشته... اما الان چند سالیه که (مثل زمان ظهور شی گرایی) این ها هم پررنگ شدن...
جاوا زبان خیلی توصیفی ای هستش... گاهی برای کار با لیست ها... تبدیلش و ... خیلی کد باید بنویسی.. گاهن تکراری و بی خود....
جاوا برای مدل های همروندی از پایه و اساس Thread ها رو داره و بعضی مفاهیم رو نداره...
جاوا مدل تشخصی نوع هوشمند نداره و ....

این ها شاید تو یک برنامه معمولی وب خودش رو نشون نده اما خیلی جاها هم نشون میده....

محمد فدوی
شنبه 17 آبان 1393, 12:09 عصر
تم کلیه حرفای شما کاملن درسته. و حذف یک سری از پیچیدگی ها از زبان کار بسیار درستیه. کما اینکه جاوا همه چیز رو رفرنس کرد... یا مدیریت حافظه رو اتوماتیک کرد... یا حتی سربارگذاری اپراتور ها رو حذف کرد...
اما منظور من از قدرت نبود یک سری از مفاهیم توی پارادایم های دیگه برنامه نویسی هست. مثال بارزش برنامه نویسی تابعی (Functional Programming) هستش. ابزار بسیار قوی ای اونجا هست که در اساس در جاوا نیست.... و کلن فرهنگ برنامه نویس های دنیا خیلی باهاش آشنا نبوده تو این ۲۰ سال گذشته... اما الان چند سالیه که (مثل زمان ظهور شی گرایی) این ها هم پررنگ شدن...
جاوا زبان خیلی توصیفی ای هستش... گاهی برای کار با لیست ها... تبدیلش و ... خیلی کد باید بنویسی.. گاهن تکراری و بی خود....
جاوا برای مدل های همروندی از پایه و اساس Thread ها رو داره و بعضی مفاهیم رو نداره...
جاوا مدل تشخصی نوع هوشمند نداره و ....

این ها شاید تو یک برنامه معمولی وب خودش رو نشون نده اما خیلی جاها هم نشون میده....

در مورد زیاد شدن حجم کد در جاوا هم با شما ۱۰۰٪ موافقم. هرچند به نظرم با گسترش کتابخونه‌ی جاوا مدام این مورد بهتر و بهتر داره میشه.
و اما در مورد برنامه‌نویسی Functional، من تا زمانی که با Node و Django آشنا نشده بودم لذتش رو درک نمیکردم! با اومدن Lambdaها به جاوا یکم امیدوار شدم ولی به نظر میاد باید خیلی پایه‌ای تر مفهموم Closure توی جاوا پیاده سازی بشه تا بشه کم کم برنامه‌نویسی Functional رو هم توی جاوا تجربه کرد.
راستش در مورد عدم وجود مدل تشخیص نوع هوشمند یکم مخالفم چون این مورد در کنار همه‌ی خوبی‌هاش خصوصا برای برنامه‌نویس بدی‌هایی رو هم به همراه میاره. خوانایی کد رو کاهش میده، میزان کمکی که IDE میتونه بمون بکنه رو کم میکنه و ... من نظر شخصیم اینه که اگه جاوا اسکریپت توی Nodejs یکم در این مورد Explicitتر میشد، جذاب‌تر میشد (حداقل برای من).

ممنونم از پاسخ کاملتون. مهمترین نکته‌ش واسه من این بود که خیلی وقتا قدرت یه زبان برنامه‌نویسی نسبت عکس داره با قدرت برنامه‌نویس! برنامه‌نویس هرچی قوی‌تر باشه ایرادهای زبان رو بهتر درک میکنه.

cups_of_java
شنبه 17 آبان 1393, 14:13 عصر
در مورد عدم وجود مدل تشخیص نوع هوشمند یکم مخالفم چون این مورد در کنار همه‌ی خوبی‌هاش خصوصا برای برنامه‌نویس بدی‌هایی رو هم به همراه میاره. خوانایی کد رو کاهش میده، میزان کمکی که IDE میتونه بمون بکنه رو کم میکنه

این موضوع در مورد زبان های بدون نوع (Dynamic Typed) درسته اما یه دنیای میانی هم وجود داره که زبان کاملن Static Typed هست (یعنی همه چک ها توسط کامپایلر و آی دی ای قابل انجام هست) اما اختصار نویسی رعایت میشه و برنامه نویس یه جاهایی که ابهام درست نمیشه می تونه نوع ها رو هی تکرار نکنه....

کلن سر این موضوع خیلی بحث و دعوا هست بین برنامه نویس ها... بعضیا با این راحت ترن بعضیا با اون... اون چه که واضحه اینه که برنامه نویس های مبتدی یا آماتور بیشتر محیط های با نوع استاتیک رو ترجیح میدن... اما اونایی که کمی سرشون درد میکنه و آزادیه زیاد میخوان (و در عین حال هم حواسشون جمع میتونه باشه که چیکار دارن میکنن تا به خودشون آسیب نزنن با کدی که می نویسن)‌ به روش دیگه علاقه نشون میدن.

من خودم با جاوا اسکریپت و ند جی اس بسیار راحتم و هر کاری رو با کمترین کد انجام میدم... دردسر هم نمیکشم خیلی وقت ها

رضا ++
شنبه 08 آذر 1393, 00:52 صبح
ممنون از راهنمایی شما دوستان
ببخشید که اینجا این سوالمو میپرسم.یه جای دیگه مطرح کردم کسی پاسخ نداد:
سیستم عامل تایزن که سامسونگ معرفی کرده چجوری میشه براش کد نوشت
یعنی با چه زبانی براش اپلیکیشن میسازن؟
میشه با جاوا برای اون کد نوشت؟
سوال دیگه این که به نظرتون ارزش داره وقتمو بذارم برای یادگیری برنامه نویسی تایزن؟چون الان همه دارن برای آندروید برنامه مینویسن و من تا بخوامبرنامه نویسی آندروید رو به صورت حرفه ای یاد بگیرم این سیستم عامل از بورس خارج بشه.احتمال اینکه تایزن فراگیر بشه جقدر هست و از الان که در حال پیشرفته به نظرتون بهتر نیست که برنامه نویسی برای این سیستم عامل رو شروع کنم تا وقتی روی بورس اومد به سطح بالای برنامه نویسی براش رسیده باشم؟
لطفا راهنماییم کنید
سپاس

vahid-p
شنبه 08 آذر 1393, 01:17 صبح
به نظرم جاوا کم کم داره به زبان های فانکشنال نزدیک میشه. خوبیش اینه جاوا تغییراتش جوری هست که برای همه خوبه. چه اونی که از تغییرات آگاهه چه اونی که نیست. چون یه جورایی نسخه های قبلی تو دل نسخه جدید هست. ولی بعضی زبون ها نسخه های قبلی رو نابود میکنن و نسخه جدید میدن.
پس اگر مشکل فانکشنال بودن هم حل بشه، مشکله بشه گفت زبان رو دستش باشه.
اما در مورد تایپ ها به نظرم اینکه مجبور باشیم یکم اضافه بنویسیم، خیلی بهتر از این هست که برناممون تایپ رو در خودش نهفته داشته باشه. در زبان های مثل ML و Lisp و... واقعا همینشم دردسره برای خودش. جالب اینجاست خودش به خوبی تایپی که باید باشه رو تشخیص میده ولی خودت گیج میشی. یعنی داره یه کارهایی رو به جات انجام میده، اما خودت انجام بدی وضوح بیشتری داره برات.