View Full Version : jdk نصب نمیشه! چیکار کنم؟
alireza6191
جمعه 16 آبان 1393, 11:35 صبح
سلام
من jdk6 را نصب کرده بودم، الان حذفش کردم تا jdk8 را نصبب کنم ولی حالا هر کاری می کنم jdk8 نصب نمیشه! چیکار کنم؟
مرسی
محمد فدوی
جمعه 16 آبان 1393, 21:10 عصر
سلام.
انقدر کلی سؤال رو میپرسی که کسی نمیتونه جوابت رو بده. بگو مشکل کجاست که نصب نمیشه؟
cups_of_java
جمعه 16 آبان 1393, 21:14 عصر
سلام
من jdk6 را نصب کرده بودم، الان حذفش کردم تا jdk8 را نصبب کنم ولی حالا هر کاری می کنم jdk8 نصب نمیشه! چیکار کنم؟
مرسی
مطمن هستی که نسخه جاوات ۶۴ بیتی نیست و سیستم عاملت ۳۲ بیتی !؟
alireza6191
شنبه 17 آبان 1393, 11:26 صبح
سلام.
انقدر کلی سؤال رو میپرسی که کسی نمیتونه جوابت رو بده. بگو مشکل کجاست که نصب نمیشه؟
دیگه چی بگم؟ وقتی میخوام نصب کنم، پنجره نصب باز نمیشه!
alireza6191
شنبه 17 آبان 1393, 11:26 صبح
مطمن هستی که نسخه جاوات ۶۴ بیتی نیست و سیستم عاملت ۳۲ بیتی !؟
ویندوز 8 64 بیت است، جاوا هم 64 بیت!
محمد فدوی
شنبه 17 آبان 1393, 11:37 صبح
دیگه چی بگم؟ وقتی میخوام نصب کنم، پنجره نصب باز نمیشه!
یه نگاه به حجم فایلتون بکنید و با جایی که ازش دانلودش کردید مقایسه کنید و بعد اگه اون جایی که ازش دانلود کردید بتون MD5 هم میده، MD5ها رو مقایسه کنید و مطمئن شید که با هم یکی هستن (میتونید برای دریافت MD5 اصلی از سایت خود Oracle آستفاده کنید)
نصب کردن JDK1.8 هیچ ربطی به پاک کردن JDK1.6 نداره و شما میتونید همزمان چند نسخه از JDK رو داشته باشید.
بهرحال اگه ویزارد نصب بطور کلی اجرا نمیشه من حدسم اینه که فایل شما بطور ناقص یا خراب دانلود شده.
alireza6191
یک شنبه 18 آبان 1393, 10:39 صبح
یه نگاه به حجم فایلتون بکنید و با جایی که ازش دانلودش کردید مقایسه کنید و بعد اگه اون جایی که ازش دانلود کردید بتون MD5 هم میده، MD5ها رو مقایسه کنید و مطمئن شید که با هم یکی هستن (میتونید برای دریافت MD5 اصلی از سایت خود Oracle آستفاده کنید)
نصب کردن JDK1.8 هیچ ربطی به پاک کردن JDK1.6 نداره و شما میتونید همزمان چند نسخه از JDK رو داشته باشید.
بهرحال اگه ویزارد نصب بطور کلی اجرا نمیشه من حدسم اینه که فایل شما بطور ناقص یا خراب دانلود شده.
ممنون
من از سایت اوراکل دانلود کنم بطور کامل!
قبلا jdk8 را نصب کردم و بعدا حذفش کردم، الان که میخوام نصبش کنم، نصب نمیشه!
محمد فدوی
یک شنبه 18 آبان 1393, 11:41 صبح
بهرحال یه MD5 Check بکنید به نظرم مفید باشه. چون اصلا هیچ عکس العملی نشون نمیده مشکوک به اینه که دانلودتون ناقص انجام شده.
مطلب بعد که البته بعیده اینکار توی ویندوز پاسخگو باشه، اینکه با Command Prompt به اونجایی که فایل exe قرار داده برید و فایل رو از توی خط فرمان اجرا کنید. شاید اونجا پیغام خطایی چیزی بده. یعنی مثلا اینجوری:
C:\> CD D:\Path\To\Download
D:\Path\To\Download\> Installer.exe
اگه از توی یه کاربر محدود داری نصب میکنی، شاید Run As Administrator کمک کنه.
یه نگاهم به Control Panel بنداز تا مطمئن شی واقعا JDK 1.8 قبلی پاک شده یا نه؟ تو درایو C رو هم نگاه کن. به نظرم اگه کامپایلر جاوا رو توی متغیر محیطی CLASSPATH هم گذاشتی برو و برش دار.
دیگه چیزی به ذهن من نمیرسه! ولی هنوزم حدس اصلیم همون خراب دانلود شدنه.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.