View Full Version : تاسیس دفتر و کار در ان بدون ثبت شرکت ؟
marjijak
جمعه 16 آبان 1393, 17:48 عصر
با سلام خدمت دوستان
میخواستم ببینم عواقب چنین کاری چیست ؟
و آیا میان گیر میدن که باید شرکت ثبت کنی بعد از یه مدت ...؟
یا اینکه نمیان اصلا ؟
از کجا متوجه میشن اصلا ؟
و ایا اصلا گیر میدن ؟ میتونیم اینجوری فعالیت کنیم ؟
منظور فری لنسری هست ! همون فری لنسری ولی محیط کار دفترمون هست و خونه نیست ! دوستامونم پیشمونن و باهم کار میکنیم !
بهزاد علی محمدزاده
جمعه 16 آبان 1393, 21:06 عصر
سلام. جدای از ثبت شرکت مجوز فعالیت هم نیاز هست. البته هستند کسانی که بدون مجوز فعالیت کار می کنن با همون شرکت ثبت شده. اما اگر به این موضوع رسیدگی نکنن یعنی ما در یه بازار فوق بل بشو دارم فعالیت می کنیم.
اینکه از کجا می فهمند : از تلفن همسایه یا رغیب یا بازرسی های گذرا. مگر میشه رغیب شما 25 درصد از سود خالصش و فقط به یکی از بندهای مالیاتی بده و اونوقت شما بدون مالیات و ... بری کنار دستش و کار کنی ؟
اگر بخوای دفتر داشته باشی و مردم مراجعه کنند و تابلویی بزنی . بایستی مراحل قانونی رو بگذرونی و در غیر اینصورت اگر اماکن وارد دفترت شد و گفت این خانم کیه اینجا ؟ شما میگی که ما شرکت فلان هستیم با این مجوز ها و ایشون هم مشتری هستند؟! یعنی وقتی اینها رو نداشته باشی حرفی برای گفتن نداری .
کار کردن بصورت آزاد با دفتر زدن فرق داره. لو دادن هم توسط همسایه و دوست صمیمی خودت و اینها اینجام میشه. :چشمک:
marjijak
شنبه 17 آبان 1393, 01:00 صبح
سلام. جدای از ثبت شرکت مجوز فعالیت هم نیاز هست. البته هستند کسانی که بدون مجوز فعالیت کار می کنن با همون شرکت ثبت شده. اما اگر به این موضوع رسیدگی نکنن یعنی ما در یه بازار فوق بل بشو دارم فعالیت می کنیم.
اینکه از کجا می فهمند : از تلفن همسایه یا رغیب یا بازرسی های گذرا. مگر میشه رغیب شما 25 درصد از سود خالصش و فقط به یکی از بندهای مالیاتی بده و اونوقت شما بدون مالیات و ... بری کنار دستش و کار کنی ؟
اگر بخوای دفتر داشته باشی و مردم مراجعه کنند و تابلویی بزنی . بایستی مراحل قانونی رو بگذرونی و در غیر اینصورت اگر اماکن وارد دفترت شد و گفت این خانم کیه اینجا ؟ شما میگی که ما شرکت فلان هستیم با این مجوز ها و ایشون هم مشتری هستند؟! یعنی وقتی اینها رو نداشته باشی حرفی برای گفتن نداری .
کار کردن بصورت آزاد با دفتر زدن فرق داره. لو دادن هم توسط همسایه و دوست صمیمی خودت و اینها اینجام میشه. :چشمک:
ممنونم از پاسختون !
آخه نمی ارزه به این همه دنگ و فنگ شرکت و مالیات و.. !!
رقیب از کجا میخواد بفهمه ما شرکت و مجوز نداریم !؟
فکر نمیکنم اونقدم بد شانس باشیم که همزمان با ورود مشتری اماکن بیاد و... !!
مشتری خانومم نداریم ! خخ
تابلو نمیزنیم اصلا
ما فقط یه دفتر مثل خونه میخوایم که توش کارامونو انجام بدیم
فکر نمیکنم اصلا به اونا ربطی داشته باشه . توجیه من اینه : آقا جون خونه اجاره کردم ( موقعیت اداری ) و با دوستام نشستیم داریم کار انجام میدیم
و بجای مبل و فرش میز و صندلی چیدیم !
در این صورت میتونن گیری بدن به ما ؟
پس اگه اینجوریه به خونمونم میتونن گیر بدن دیگه !
ممنون میشم راهنمایی کنید
مرسی از زحمات
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.