ورود

View Full Version : جنراتور تولید کد های اندروید

aebrs@yahoo.com
شنبه 17 آبان 1393, 10:16 صبح
ابزار تولید کد های اندروید
با استفاده از این ابزار من می توانم کدهای مورد نیاز برای تولید بانک اطلاعات SQLite ، مدل سازی بانک، توابع واکشی اطلاعات از بانک را برای استفاده مستقیم در برنامه تولید کنم.

اگر این روش کار، یا این ابزار از نظر شما بدرد نخور یا مسخره یا غیر ضروری بود، من ابتدا از همگی شما عذرخواهی می کنم.

در طول ساخت برنامه های اندروید که نیاز به استفاده از بانک اطلاعاتی دارند، بخش زیادی از کد دارای حجم و عملیات سنگین تایپ تکراری دارند که قالب مشخصی هم استفاده می کنند. برای سهولت کار این ابزار را ایجاد نمودم که کارهای مختلف را با سادگی و دقت بیشتری اجرا می کند و سرعت کد نویسی را بالا می برد

http://www.hesab20.com/App_Main/ServerFile/Icons/ToolBar/download.pngبراي دانلود نسخه اجرائي نرم افزار توليد كد اندرويد اينجا را كليك كنيد (http://www.hesab20.com/App_Main/Modules/Common/DownLoad/Detail/Default.aspx?IdPayam=130)

125431
در این ابزار ابتدا اقدام به ساخت بانک می کنیم
اطلاعات بانک ساخته شده را می توان به صورت فایل متن ذخیره نمود
اطلاعات ذخیره شده قبلی را می توان از فایل واکشی و استفاده مجدد نمود
بعد از تکمیل بانک ابزارهای مختلف این کدها را تولید می کنند :

کدهای کمکی ستونهای بانک
کدهای کمکی اسکریپت ساخت بانک
کدهای کمکی ستونهای واکشی اطلاعات در دیتا بیس
فایل کامل مدلینک اطلاعات
اسکریپت افزودن اطلاعات به جدول
اسکریپت اصلاح اطلاعات جدول
اسکریپت حذف اطلاعات از جدول
اسکریپت مدلینگ واکشی یک رکورد
اسکریپت مدلینگ واکشی لیست اطلاعات

برنامه با دلفی 7 نوشته شده و خیلی خوش دست بوده ، بر روی اکثر ویندوزها اجرا خواهد شد
برنامه نیاز به نصب ندارد و اطلاعات را در فایل متن ذخیره میکند
استفاده از برنامه رایگان است
اگر مایل به تغییر در کد هستید نظرتان رابرای من ارسال کنید شاید نسخه کد را هم برای شما ارسال کردم
احمد ابراهیمی - یزد
aebrs@yahoo.com
09131530190

abbasalim
شنبه 17 آبان 1393, 12:14 عصر
سلام
میشه خروجی واسه لینوکس هم بگیرید؟ (دبیان بیس / اوبونتو)

aebrs@yahoo.com
شنبه 17 آبان 1393, 14:51 عصر
سلام
میشه خروجی واسه لینوکس هم بگیرید؟ (دبیان بیس / اوبونتو)

سلام
برای من امکانات لازم فراهم نیست
اما می توانم سورس کد را بدهم تا خودتان کامپایل کنید
شما که نزدیک هستید. تماس بگیرید در خدمت هستم

pbm_soy
شنبه 17 آبان 1393, 23:33 عصر
لینوکس و غیر لینوکس ندارد که !

تا اونجائی که فهمیدم برنامه این دوستمون خروجی و کلاسهای نتیجه همگی Text است پس همه جا جواب میدهد! یعنی فایل خروجی را در لینوکس کپی کنید!

pbm_soy
شنبه 17 آبان 1393, 23:37 عصر
در ضمن اگر دوستمون برنامه را با همین جاوا مینوشتن ، اجراش راحتتر میشد و در لینوکس هم میشد اجرا گرفت
یااینکه یا دلفی دات نت می نوشتن که در آنصورت بانصب کردن Mono روی لینوکس برنامه شون هم اونجا اجرا میشد

ولی همونطور که در پست قبلی اشاره کردم چون خروجی Text میدهد راحتت میتوانید فایل را در لینوکس کپی کنید ویا فقط محتوای فایل را در لینوکس کپی پیست کنید

ali-star
یک شنبه 18 آبان 1393, 00:11 صبح
لینوکس و غیر لینوکس ندارد که !

تا اونجائی که فهمیدم برنامه این دوستمون خروجی و کلاسهای نتیجه همگی Text است پس همه جا جواب میدهد! یعنی فایل خروجی را در لینوکس کپی کنید!
منظور دوستمون این بود که برنامه رو روی لینوکس اجرا کنیم. یعنی یه خروجی از این برنامه مخصوص لینوکس ارائه بدن.

aebrs@yahoo.com
یک شنبه 18 آبان 1393, 00:57 صبح
مطابق توضیح دوستان همه نتایج خروجی بصورت متن در برنامه ارائه می شود که باید کپی پیست شود تا بتوان از آن خروجی گرفت یا استفاده نمود
اگر پیشنهاد خوبی داشتید آماده شنیدن هستم

pbm_soy
دوشنبه 19 آبان 1393, 01:15 صبح
منظور دوستمون این بود که برنامه رو روی لینوکس اجرا کنیم. یعنی یه خروجی از این برنامه مخصوص لینوکس ارائه بدن.

از پست دوست عزیزمون فکر نمیکنم این برداشت بشه هرچند که این حقیر سعی کردم هردو مورد را در نظر بگیرم!!!

سوال این دوستمون این عبارت بود: "میشه خروجی واسه لینوکس هم بگیرید؟ (دبیان بیس / اوبونتو) "

Nevercom
پنج شنبه 22 آبان 1393, 16:06 عصر
من برنامه تون رو روی ماشین مجازی (ویندوز ۷) اجرا کردم.

اول اینکه ازتون تشکر می کنم بابت این برنامه ی خوب
نکته ی مثبتی که دیدم این بود که Model رو بصورت Parcelable تعریف کرده بودید که ممکن هست دوستانی که تازه با اندروید آشنایی پیدا کرده باشن ازش اطلاعی نداشته باشن و هربار برای انتقال اطلاعات بین اکتیویتی ها دردسر داشته باشن.

برنامه تون خیلی خوب هست و میتونه کمک بزرگی بکنه، اما برای من تو ادیتور ها ScrollBar نداشت و جابجایی سخت بود، همچنین اگه امکان ذخیره ی هر تب در فایل رو میدادید بهتر بود.

البته در Script هرجا شئ Cursor رو باز کردید، در انتهای کد نبستیدش، که خودش یک باگ بالقوه هست.

امیدوارم برنامه ی خیلی خوبتون رو بیشتر توسعه ش بدید تا از این هم مفیدتر باشه، من هم مثل دوستمون از لینوکس استفاده می کنم و گمان می کنم برای دیتابیس های پیچیده قطعاً بجای نوشتن کل کد یکجا، ماشین مجازی رو باز می کنم و از برنامه ی شما استفاده خواهم کرد.

پیروز باشید.

aebrs@yahoo.com
پنج شنبه 07 اسفند 1393, 19:48 عصر
نسخه جدید ژنراتور کد در همان آدرس بارگذاری شده است با این تغییرات :
- کامای اضافی در اسکریپت ساخت جدول مدیریت شد
- یک فاصله در اسکریپت ساخت جدول اضافه شد
- کامای اضافی در اسکریپت ساخت ستونها مدیریت شد
- کدهای تولید شده به صورت انتخاب شده و ذخیره در حافظه در آمد تا استفاده از هر کدام راحتتر باشد
امید وارم مفید باشد