ورود

View Full Version : درگاه بانک ملت برای NopCommerce

leila.net
شنبه 17 آبان 1393, 18:07 عصر
با سلام
من کار با NopCommerce تازه شروع کردم و البته تو همین شروع کار هم می خوام پلاگین درگاه بانک ملت رو بهش اضافه کنم ولی خب تا الان به نتیجه نرسیدم! خود سایت nopcommerce یکسری توضیحات داده ولی خب من نتونستم با اون توضیحات کاری انجام بدم .
از دوستان اگه کسی در این زمینه کار کرده ممنون میشم راهنمایی کنه.

greenkit
یک شنبه 10 اسفند 1393, 21:28 عصر
با سلام
من کار با NopCommerce تازه شروع کردم و البته تو همین شروع کار هم می خوام پلاگین درگاه بانک ملت رو بهش اضافه کنم ولی خب تا الان به نتیجه نرسیدم! خود سایت nopcommerce یکسری توضیحات داده ولی خب من نتونستم با اون توضیحات کاری انجام بدم .
سلام تونستید درگاه رو درست کنید
اگر درگاه پرداختی دارید و براتون مقدوره در اختیارم بزارید تا استفاده کنم
باتشکر

maryam.nop
سه شنبه 12 اسفند 1393, 00:16 صبح
با سلام

سلام درگاه پرداخت برای نسخه 3.5 nopcommerce میخوام اگر دارید ممنون میشم به اشتراک بزارید:افسرده:

sanay_esh
سه شنبه 12 اسفند 1393, 13:40 عصر
با سلام و احترام
بنده توسعه درگاههای بانکی را برای سیستم مورد نظر شما را انجام دادم شما میتوانید براحتی در انتهای همین پست به راههای ارتباطی مستقیم با بنده دست پیدا کنید.

maryam.nop
جمعه 15 اسفند 1393, 20:45 عصر
با سلام و احترام
بنده توسعه درگاههای بانکی را برای سیستم مورد نظر شما را انجام دادم شما میتوانید براحتی در انتهای همین پست به راههای ارتباطی مستقیم با بنده دست پیدا کنید.
ی ایمیل براتون فرستادم ممنون میشم درگاه ، تم ، پلاگین جالب داشتید برام ارسال کنید
مرسی

reza1984
چهارشنبه 20 خرداد 1394, 16:01 عصر
سلام خدمت دوستان
من متد PostProcessPayment را به صورتهای مختلف مقدار دهی کردم
اما همش پیغام خطا میده
لطفا راهنماییم کنین

ممنون132112132113

public void PostProcessPayment(PostProcessPaymentRequest postProcessPaymentRequest)
{
var returnUrl = _webHelper.GetStoreLocation(false) + "Plugins/BankMellat/CancelOrder";

var remotePostHelper = new RemotePost
{
Url = "https://bpm.shaparak.ir/pgwchannel/startpay.mellat"
};

//remotePostHelper.Add("Amount", postProcessPaymentRequest.Order.OrderTotal.ToStrin g("0"));
//remotePostHelper.Add("terminalId", _bankMellatPaymentSettings.TerminalId.ToString());
//remotePostHelper.Add("userName", _bankMellatPaymentSettings.UserName);
//remotePostHelper.Add("userPassword", _bankMellatPaymentSettings.Password);
//remotePostHelper.Add("orderId", postProcessPaymentRequest.Order.Id.ToString());
//remotePostHelper.Add("amount", "1");
//remotePostHelper.Add("localDate", DateTime.Now.ToString("yyyyMMdd"));
//remotePostHelper.Add("localTime", DateTime.Now.ToString("HHmmss"));
//remotePostHelper.Add("additionalData", string.Format("پرداخت فاکتور شماره {0} فروشگاه گل ", postProcessPaymentRequest.Order.Id.ToString()));
//remotePostHelper.Add("payerId", "0");
//remotePostHelper.Add("callBackUrl", returnUrl);
remotePostHelper.Add("RefId", "");

remotePostHelper.Post();
}

baha_ks
شنبه 27 آذر 1395, 22:50 عصر
من بانک ملی رو تونستم از اینجا (http://nikvancharm.com/%D8%AF%D8%B1%DA%AF%D8%A7%D9%87-%D9%BE%D8%B1%D8%AF%D8%A7%D8%AE%D8%AA-%D8%A8%D8%A7%D9%86%DA%A9-%D9%85%D9%84%DB%8C) بخرم