View Full Version : نحوه ایجاد صفحه خودکار برای کاربران بعد از ثبت نام از صفحه پیش فرض؟؟
ramin-m71
یک شنبه 18 آبان 1393, 18:16 عصر
سلام دوستان.لطفا راهنمایی کنید.
من میخوام یک شبکه اجتماعی بسازم.یک صفحه کاربری دارم که میخوام هر کاربر بعد از ثبت نام به اون صفحه بره.حالا اگه 1000 تا کاربر ثبت نام کنه.من که نمیتونم برای هر کدوم یه صفحه مجزا طراحی کنم.میخوام هر کاربر که ثبت نام میکنه به طور خودکار یک صفحه از اون صفحه ای که من طراحی کردم ایجاد بشه.لطفا راهنماییم کنید.؟؟
ramin-m71
یک شنبه 18 آبان 1393, 19:19 عصر
سلام دوستان.لطفا راهنمایی کنید.
من میخوام یک شبکه اجتماعی بسازم.یک صفحه کاربری دارم که میخوام هر کاربر بعد از ثبت نام به اون صفحه بره.حالا اگه 1000 تا کاربر ثبت نام کنه.من که نمیتونم برای هر کدوم یه صفحه مجزا طراحی کنم.میخوام هر کاربر که ثبت نام میکنه به طور خودکار یک صفحه از اون صفحه ای که من طراحی کردم ایجاد بشه.لطفا راهنماییم کنید.؟؟
کسی نیست جواب بده؟؟مدیران انجمن لطفا راهنمایی کنید؟؟؟
پیام حیاتی
یک شنبه 18 آبان 1393, 22:03 عصر
سلام
شما یک صفحه با آیتم های مشخص ایجاد می کنید (مثلا" تصویر کاربر ، امضاء و...)، کاربر بعد از ورود بر اساس مشخصات ثبت نامی آیتم ها پر می شوند.
mohsen_zelzela00
یک شنبه 18 آبان 1393, 22:04 عصر
یعنی چی می خواهید به ازای هر کاربر یک صفحه مجزا ایجاد کنید؟ شما یک صفحه طراحی می کنید و به ازای هر کاربر اطلاعات مربوط به اون کاربر رو از DB واکشی می کنید و در اون صفحه نمایش میدید
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.