PDA

View Full Version : جدا کردن صفحه ی لاگین کاربر از مدیر در Identity2

HOSSEINONLINE7
یک شنبه 18 آبان 1393, 20:08 عصر
سلام من میخوام صفحه ی لاگین کاربر از مدیر در Identity2 جدا باشه .

توی پروژه ی من کاربر محصولاتش را به سبد خرید اضافه میکنه و در سبد خرید با رفتن به مرحله ی بعد باید کاربر احراز هویت بشه . مثل دیجی کالا میخوام یک صفحه لاگین اختصاصی کاربر داشته باشم تا اگر لاگین نکرده بودن نمایش داده بشه . چطور باید توی WebConfig آدرس صفحه لاگین را برای مدیر و کاربر جداگانه تعریف کنم ؟

یک سوال دیگه : من میخوام امکان ثبت نام فقط با تایید شماره موبایل را داشته باشم .

جطور باید پنل sms را در Identity2 استفاده کنم ؟ در سایت دات نت تیپس روش استفاده از Twilio گفته شده ولی من میخوام از پنل sms خودم استفاده کنم .

sunn789
یک شنبه 18 آبان 1393, 20:43 عصر
من برای جدا کردن این دو تلاش کردم و چون زمان برد پیشنهاد من اینه که پس از لوگین کاربر رو به داشبرد خودش ، مدیر و یا کاربر هداشت کنید .

HOSSEINONLINE7
دوشنبه 19 آبان 1393, 06:31 صبح
من برای جدا کردن این دو تلاش کردم و چون زمان برد پیشنهاد من اینه که پس از لوگین کاربر رو به داشبرد خودش ، مدیر و یا کاربر هداشت کنید .

ای کاش میشد با روشی جدا کرد . حتما یک راهی باید باشه :متفکر:

در مورد روش استفاده از پنل اس ام اس دوستان لطفا راهنمایی کنید ...

rezadana
دوشنبه 19 آبان 1393, 11:22 صبح
صفحه ورود مدیر رو خودتون جداگانه کدنویسی کنید و تو صفحه جدا بزارید.

HOSSEINONLINE7
دوشنبه 19 آبان 1393, 15:53 عصر
صفحه ورود مدیر رو خودتون جداگانه کدنویسی کنید و تو صفحه جدا بزارید.

مشکل اینجاست که اگر کاربر احراز هویت نشده آدرس یکی از صفحات کنترل پنل مدیر را وارد کنه بصورت پیش فرض به صفحه ی لاگین کاربر معمولی میره .

من میخوام در صورت درخواست صفحات مربوط به مدیر به صفحه ی لاگین مدیر هدایت بشه و در صورت درخواست صفحات مربوط به کاربر به صفحه ی لاگین کاربر هدایت بشه .