PDA

View Full Version : مشکل با say ... get

p_plusplus
پنج شنبه 11 خرداد 1385, 20:55 عصر
سلام و خسته نباشید
یه سوال داشتم. می خواستم بدونم چطور میشه یه مقدار پیش فرض رو توی فاکس تحت داس روی صفحه نمایش نشون داد و بعد در همون سطر و ستون مقدارشو تغییر داد و مقدار جدید رو گرفت؟ (چون با دستور say...get مقدار جدید رو بلافاصله بعد از مقداری که نشون دادیم می گیره و نه روی همون.)
با تشکر.

kia1349
جمعه 12 خرداد 1385, 15:16 عصر
من اصلا نفهمیدم یعنی چه

p_plusplus
شنبه 13 خرداد 1385, 09:11 صبح
سلام. ببینید بطور خیلی ساده من می خوامتوی فاکس 2.6 تحت داس توی قسمتی از صفحه تاریخ سیستم رو نمایش بدم و دقیقا" در همون محل تاریخ جدید رو از کاربر بگیرم.(تاریخ پیش فرض رونویسی بشه) اما وقتی از دستور say...get استفاده می کنم اول تاریخ سیستم رو در سطر و ستونی که مشخص کردم نشون میده و بعد تاریخ جدید رو از "محل بعد از اون" می گیره و نه دقیقا" همون محل. (اینم بگم من توی فاکس تازه کارم.)
ممنون میشم اگه سریع جوابمو بدید.

javad_hosseiny
شنبه 13 خرداد 1385, 10:31 صبح
در مثال فوق شما الزامی در استفاده از دستور say ندارید و همان دستور get که برای دریافت است ابتدا نمایش می دهد و سپس در همان محل نمایش می دهد.
مثال:

@13,30 get _date
read در حالت استفاده از هر دو پارامتر معمولا برای وقتی است که می خواهید قبل از دریافت متغیر یک عبارتی نمایش داده شود

@13,10 say 'please insert the date' get _date
read
و چون بصورت نمایش عبارت از چپ به راست است کاربرد ندارد و برای این منظور باید از دو دستور جداگانه (یکبار say و سپس get استفاده کنید)

@13 , 40 say ' ' لطفا تاریخ را وارد نمایید

@13,30 get _date
read

p_plusplus
یک شنبه 14 خرداد 1385, 17:26 عصر
سلام. ممنون از جوابتون. من خودم گشتم و فهمیدم دستور get یک کلمه کلیدی به اسم defualt داره که با استفاده از اون میشه مقدار پیش فرض رو در همون محل نمایش داد. اینو برای اطلاع تازه کارا گذاشتم. (راست میگن جوینده یابنده است!)

پدرخوانده
یک شنبه 14 خرداد 1385, 20:09 عصر
خوب چه کاری هست
شما وقتی داری متغیر رو تعریف می کنی (با دادن مقدار) همون میشه مقدار اولیه اش دیگه چه نیازی به استفاده از پارامتر default داره

kia1349
سه شنبه 16 خرداد 1385, 05:59 صبح
خدا رو شکر