View Full Version : ایجاد کامپوننت در MVC
fatima_h66
یک شنبه 18 آبان 1393, 22:18 عصر
سلام دوستان
میخام بدونم میشه تو mvc مثل بقیه زبان های برنامه نویسی ماژول یا کامپوننت ایجاد کرد و راحت بخش های یکسان یه پروژه رو جاهای دیگم استفاده کرد،گه آره چطوری امکان داره؟
خواهشا راهنماییم کنید!
jaykob
دوشنبه 19 آبان 1393, 08:25 صبح
سلام
بله شما می تونید از Partial View ها استفاده کنید و به راحتی برنامه خودتون رو به ماژول های مختلف تقسیم کنید و هر کجا نیاز بود فقط اسم اون Partial رو صدا بزنید ...
موفق باشید
fatima_h66
چهارشنبه 21 آبان 1393, 09:51 صبح
خواهشا بیشتر توضیح بدید.
یعنی من بخام مثلا بخش پشتیبانی ایجاد کنم که خوب خودش از مدل و دیتابیس خاصی تشکیل شده ، این رو بنویسم و توی جاهای دیگه ازش استفاده کنم، مثلا چند تا وب سایت دارم توی همشون این بخش پشتیبانی رو ببرم راهش همین partial view هاست؟
jaykob
چهارشنبه 21 آبان 1393, 09:55 صبح
خواهشا بیشتر توضیح بدید.
یعنی من بخام مثلا بخش پشتیبانی ایجاد کنم که خوب خودش از مدل و دیتابیس خاصی تشکیل شده ، این رو بنویسم و توی جاهای دیگه ازش استفاده کنم، مثلا چند تا وب سایت دارم توی همشون این بخش پشتیبانی رو ببرم راهش همین partial view هاست؟
سلام
نه دیگه ماژول به بخشی گفته می شه که یک عملکرد خاص رو دنبال می کنه و تمام مثل ماژول ارتباط با ما یا عضویت خبرنامه یا ...
اما این بحث پشتیبانی که شما می گید داستانش متفاوته خود پشتیبانی می تونه n تا ماژول داشته باشه . بهترین راهکار اینکه که شما تحقیقی در رابطه با برنامه های چند لایه داشته باشید زمانی شما از Repository و Services و Models و ViewModel به عنوان لایه های مجزا استفاده کنید برنامه شما وابسته نخواهد بود و اینکه برای پشتیبانی ، وبلاگ و اینجور موارد بهترین گزینه اینکه که از Areas استفاده کنید
موفق باشید
sunn789
چهارشنبه 21 آبان 1393, 17:36 عصر
دوست عزیز راه حل پیشنهادی من اینه که شما یه پروژه ایجاد کنید و قسمتهای که میخواهید در قسمت پشتیبانی و یا مدیریت وب سایت باشد رو در model به طور کامل اضافه کنید و بعد در اون یه Area اضافه کنید و این Area رو به عنوان پشتیبانی استفاده نمایید ، یعنی View ها و Controll ها رو به صورت جامه که در دیگر پروژه ها هم کاربردی باشه پیاده کنید و بعد دو تا راه حل دارید
راه حل اول اینکه این رو نگه دارید و ه هر زمان خواستید یه کپی از class های Model و Area رو به پرژه های دیگر کپی کنید ، و یا اینکه از قسمت File این پروژه رو به عنوان یک template خروجی بگیرید و هر زمان خواستید اون رو به عنوان یه پروژه جدید Start بزنید.
hakim22
چهارشنبه 21 آبان 1393, 20:54 عصر
یکی از بهترین راه ها ساختن Nuget هست.
fatima_h66
چهارشنبه 21 آبان 1393, 21:47 عصر
nuget چیه دوست عزیز؟
من اطلاعاتی ندارم
بیشتر راهنماییم کنید لطفا
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.