ورود

View Full Version : ارث بری از دو کلاس بصورت همزمان

_Developer_
دوشنبه 19 آبان 1393, 14:07 عصر
سلام مهندسین عزیز

یه سوال فنی
من یه اکتیویتی دارم که از لیست ویو ارث بری کرده...حالا برای پروژم میخوام اکشن بار کاستوم درست کنم ( و البته برای ورژن 2.2) و تو آموزش های مختلف دیدم که اکتیویها رو از اکشن بار ارث بری کرده...
حالا من چطوری میتونم هم از لیست ویو ارث بری کنم هم از اکشن بار!!!!!

ممنون میشم راهنمایم کنید...

Nevercom
دوشنبه 19 آبان 1393, 15:51 عصر
در حالت کلی در جاوا امکان ارث بری چندگانه وجود نداره، راه حل های مختلفی هم برای بدست آوردن نتیجه ای مشابه وجود داره (که بسته به نیاز و الگوی طراحی ازشون استفاده می کنید)

برای حالت شما نمیشه این دو کلاس رو هردو با هم ترکیب کنید، در عوض می تونید کلاس رو از ListActivity مشتق کنید و برای اضافه کردن اکشن بار از متد getSupportActionBar استفاده کنید.
یا اینکه از ActionBarActivity کلاس رو مشتق کنید و ListView رو خودتون کنترل کنید (ListActivity کمک آنچنانی هم نمیکنه)

tux-world
دوشنبه 19 آبان 1393, 19:59 عصر
کلهم لیست اکتیویتی برای جاهای خیلی خاص به کار میره شما نمیتونید کارای متوسطی تو کلاسی که ازش اکستند شده انجام بدید

hamedg1366
دوشنبه 19 آبان 1393, 21:13 عصر
قبلا منم با همچین مشکلی دست و پنجه نرم کردم

بهتره اینکه از ActionBarActivity کلاس رو مشتق کنید و کار با لیست ویو رو خودتون انجام بدین...

virus2009
دوشنبه 19 آبان 1393, 21:43 عصر
بهترین و اصولی ترین روش استفاده از ActionBarActivity و قرار دادن یک ListFragment داخل آن است.
که با این روش میشه به راحتی پیاده سازیش کرد.

ListFragment fragment = new ListFragment();
getSupportFragmentManager().beginTransaction()
.add(android.R.id.content, frag).commit();

_Developer_
سه شنبه 20 آبان 1393, 08:55 صبح
قبلا منم با همچین مشکلی دست و پنجه نرم کردم

بهتره اینکه از ActionBarActivity کلاس رو مشتق کنید و کار با لیست ویو رو خودتون انجام بدین...

منظو.رتون از اینکه کار با لیست ویو رو. خودم انجام بدم چیه؟

آیا نمونه کد موجود دارین؟!