ورود

View Full Version : شماره موبایل بجای نام کاربری و تایید اجباری آن در Identity 2

HOSSEINONLINE7
دوشنبه 19 آبان 1393, 18:31 عصر
سلام دوستان توی Identity نام کاربری ایمیل هست ولی من احتیاج دارم کاربر با شماره موبایلش عضو سایت بشه و حتما پس از تایید شماره موبایل عضویتش انجام بشه .

میخوام شماره موبایل به عنوان نام کاربری و پسورد گرفته بشه و بلافاصله درخواست تایید شماره داده بشه و بعد از انجام اون عضویت ثبت بشه .

پس نیاز به ویرایش Identity و تغییراتی توی اون دارم . آیا این تغییرات توش امکان پذیره یا اینکه بهتره خودم این امکانات را از اول بنویسم ؟

اگر میشه این تغییرات را انجام داد لطفا راهنمایی کنید به چه شکل ؟ الان بطور پیش فرض بعد از عضویت اصلا تایید شماره موبایل نمیخواد .

sinayas
دوشنبه 19 آبان 1393, 21:00 عصر
سلام دوست عزیز
منم همین مشکل رو دارم . اینجا مطرح کردم و به نتیجه جالبی رسیدم .

1- تمام افراد این فروم در حد زیادی حرفه ای هستند و وقت برای جواب دادن به این سوالات پیش و چا افتاده ندارند .

2- هیچ کسی در این فروم در حدی نیست که بخواد به ما کمک کنه و خودمون باید دنبال جواب باشیم .

البته من ابن رو بگم که خود من خیلی چیز ها از اینجا یاد گرفتم . هیچ کس هم مجبور به پاسخ گویی به ما نیست و همه از سر لطف است .

HOSSEINONLINE7
دوشنبه 19 آبان 1393, 21:23 عصر
من تونستم با تغییرات در کدنویسی و سفارشی سازی Identity تقریبا اون چیزی که میخواستم را انجام بدم ولی فقط الان مشکل من اینه که هر کاری میکنم کد تایید توسط Identity به موبایل ارسال نمیشه .

فعلا از twilio برای ارسال sms استفاده میکنم و توی Identity کار نمیکنه ولی از طریق سایت خودش که پیام ها به شماره ی من ارسال میشه ! از api خودش استفاده میکنم هیچ خطایی نمیده ولی چیزی هم ارسال نمیکنه .

لطفا راهنمایی کنید ...

احتمالا فردا روی پنل sms اختصاصی تست میکنم ببینم چی میشه .

sinayas
دوشنبه 19 آبان 1393, 21:27 عصر
ممنون میشم اگر اطلاعات خودتون رو در اختیار ما هم بزارید .

یک سوال داشتم .
پیغام های خطای identity رو تونستید فارسی کنید ؟
مثلا پیغام نام کاربری وارد شده تکراری است و ...

اگر براتون امکان داره راهنمایی بکنید

HOSSEINONLINE7
دوشنبه 19 آبان 1393, 22:39 عصر

یک سوال داشتم .

بعضی پیغام هاش را از طریق Attrrbute هاش مثل DataType فارسی کردم ولی هنوز نام کاربری را دنبالش نرفتم . فعلا بیشتر تمرکزم روی شخصی سازی قسمت های مختلفش هست .

مثلا الان میخوام کلا ایمیل را حذف کنم و با موبایل لاگین بشه ولی هر کار میکنم حتما ایمیل هم باید باشه و بدون اون خطا میده .

فعلا فقط یکم دستکاری کردم تا بعد از لاگین کاربر با شماره اش کد تایید به موبایلش بفرسته و مثلا بعضی قسمت ها که نیاز نداشتم را حذف کردم و از اینجور شخصی سازی ها .

اینجاهاش که جیز پیچیده ایی نبود ولی بعضی قسمت هاش خیلی نا مفهومه ...

HOSSEINONLINE7
دوشنبه 19 آبان 1393, 23:23 عصر

یک سوال داشتم .

با این روش میتونید پیغام ها را فارسی کنید :

private void AddErrors(IdentityResult result)
{
foreach (var error in result.Errors)
{
if (error.EndsWith("is already taken."))
{
ModelState.AddModelError("","شماره موبایل تکراری است");
}
else
{
ModelState.AddModelError("", error);
}

}
}

فقط یکی راهنمایی کنه چطور میشه ایمیل را از فرم ثبت نام حذف کرد . وقتی حذف میکنم موقع ثبت نام بازم خطای خالی بودن فیلد ایمیل را میده ...!

sinayas
سه شنبه 20 آبان 1393, 09:17 صبح
از تو کلاس identityConfig میتونی پر بودن ایمیل رو برداری و دیگه پیغام خطا نده .
من الان سر کار هستم .
خونه که رسیدم دقیقا میگم از کجا این کار رو بکنی . چون من این کار رو انجام دادم .

HOSSEINONLINE7
سه شنبه 20 آبان 1393, 11:27 صبح
از تو کلاس identityConfig میتونی پر بودن ایمیل رو برداری و دیگه پیغام خطا نده .
من الان سر کار هستم .
خونه که رسیدم دقیقا میگم از کجا این کار رو بکنی . چون من این کار رو انجام دادم .

مرسی RequireUniqueEmail بود که با false کردنش مشکل حل شد .

ظاهرا دوستان حرفه ایی به ما کمک نمیکنن و خودمون باید به هم کمک کنیم و مشکلمون را حل کنیم :لبخند:

sunn789
سه شنبه 20 آبان 1393, 12:15 عصر
سلام دوست عزیز به نظر من اینکه RequireUniqueEmail رو false کنید کار درستی نیست و اجازه میدین جند نفر بتونن با یک ایمیل وارد شوند ، شما باید در registerViewModel تغییراتتون رو اعمال کنید و هم توی کنترلی که برای register کاربر نوشتین

r4hgozar
سه شنبه 20 آبان 1393, 12:49 عصر
سلام.
یک سوالی که واسم پیش اومد اینه که دلیل استفاده کردن از identity 2.0 چیه وقتی ما داریم همه جاش رو کاستم می کنیم.
چرا خودمون نمیایم و نمی نویسیم .
فکر کنم هم بهتر بشه و هم کم حجم تر هم قدرت توسعه واس خودمون بیشتر بشه!!!!!

HOSSEINONLINE7
سه شنبه 20 آبان 1393, 15:21 عصر
سلام دوست عزیز به نظر من اینکه RequireUniqueEmail رو false کنید کار درستی نیست و اجازه میدین جند نفر بتونن با یک ایمیل وارد شوند ، شما باید در registerViewModel تغییراتتون رو اعمال کنید و هم توی کنترلی که برای register کاربر نوشتین

سلام دوست عزیز اتفاقا من این کارها را هم کردم . اگر شما هم امتحان کنید متوجه میشید که جز این کار راهی نیست چون که بازم موقع ثبت نام در متد CreateAsync خطا میده که ایمیل بهش ارسال نشده .
بخاطر اینکه من کلا نمیخوام از ایمیل استفاده کنم و احراز هویتم فقط با شماره موبایل و پسورد هست مشکلی ایجاد نمیکنه .

سلام.
یک سوالی که واسم پیش اومد اینه که دلیل استفاده کردن از identity 2.0 چیه وقتی ما داریم همه جاش رو کاستم می کنیم.
چرا خودمون نمیایم و نمی نویسیم .
فکر کنم هم بهتر بشه و هم کم حجم تر هم قدرت توسعه واس خودمون بیشتر بشه!!!!!

درسته اگر خودمون بنویسیم حجم کد کمتر میشه و از اول نیاز خدومون را پیاده میکنیم ولی خوب برای موقعی که وقت نداریم همه چیز را خودمون پیاده سازی کنیم نصف کارها را خودش انجام میده و این خیلی کمک میکنه .

خیلی مواقع اصلا نمیرزه سراغ Identity بریم ولی خوب الان من موقع استارت پروژم Identity را نصب کردم و الان که 80٪ پیاده سازی انجام شده دیگه نمیتونم سیستم احراز هویتم را یکدفعه عوض کنم .

sinayas
سه شنبه 20 آبان 1393, 17:55 عصر
با این روش میتونید پیغام ها را فارسی کنید :

private void AddErrors(IdentityResult result)
{
foreach (var error in result.Errors)
{
if (error.EndsWith("is already taken."))
{
ModelState.AddModelError("","شماره موبایل تکراری است");
}
else
{
ModelState.AddModelError("", error);
}

}
}

فقط یکی راهنمایی کنه چطور میشه ایمیل را از فرم ثبت نام حذف کرد . وقتی حذف میکنم موقع ثبت نام بازم خطای خالی بودن فیلد ایمیل را میده ...!

ممنون میشم اگه بیشتر راهنمایی کنی که اینکد ها رو کجا استفاده کنم .

فعلا تنها کسی که جواب سوال های من رو میده شما هستید .
ممنون

sinayas
سه شنبه 20 آبان 1393, 21:58 عصر
حل شد . ممنون

star_rh
یک شنبه 25 آبان 1393, 11:27 صبح
دوستان می توانند از لینک زیر استفاده کنند.
http://8np.ir/Go/AddingTwoFactorAuthenticationToAnASPNETApplication/

dwfney
سه شنبه 30 شهریور 1395, 10:57 صبح
سلام
وب سایت ایرانی برای ارسال کد تایید به موبایل وجود داره ؟

Moien Tajik
سه شنبه 30 شهریور 1395, 13:47 عصر
سلام
وب سایت ایرانی برای ارسال کد تایید به موبایل وجود داره ؟

کد تایید رو خودتون باید بسازید و ارسال کنید . با کاوه نگار سرویس ارسال کد وجود داره . بقیه سرویس ها هم فکر میکنم داشته باشن .