View Full Version : سوال: چرا نوشته به این شکل در میاد ؟
GAME_BUILDER
سه شنبه 20 آبان 1393, 11:43 صبح
سلام من وقتی از padding استفاده میکنم و مثلا میزنم 40 درصد یا 50 یا اصلا هرچی نوشته ها زیر هم میان میدونین مشکل از چیه ؟ تو مرورگر های دیگه هم همینطوره
http://s5.picofile.com/file/8150917184/Capture.PNG
پیام حیاتی
سه شنبه 20 آبان 1393, 14:03 عصر
سلام
سوالت رو انصافا" یک بار دیگه بخون؟!چی گفتی؟!!
padding زدی 50%:گیج:
کدهات رو قرار بده
saeed410
سه شنبه 20 آبان 1393, 14:15 عصر
خب دوست عزیز padding رو زدی 50 درصد از هردو طرف 50 درصد پد میده بعدش اینجوری میشه دیگه.padding-right یا padding-left
amirtc
سه شنبه 20 آبان 1393, 14:31 عصر
دوست عزیز اول مفهوم درست padding(فاصله از داخل) رو یاد بگیرید که به این صورت مقدار ندید اونم به %.در ابتدا شما از px یا emاستفاده کنی بهتره.
GAME_BUILDER
سه شنبه 20 آبان 1393, 15:09 عصر
ممنون بعدا تست میکنم الان با موبایلم یه سوال دیگه هم بود. و اون اینه که یه قالب بخایم بسازیم کلا چقدر طول میکشه ؟ مثلا برای جوملا یا ورد پرس ؟ خیلی طول میکشه ؟
پیام حیاتی
سه شنبه 20 آبان 1393, 18:00 عصر
ممنون بعدا تست میکنم الان با موبایلم یه سوال دیگه هم بود. و اون اینه که یه قالب بخایم بسازیم کلا چقدر طول میکشه ؟ مثلا برای جوملا یا ورد پرس ؟ خیلی طول میکشه ؟
بستگی به خیلی چیزا داره!
علم طراح.
از چه فریم ورکی استفاده بشه.
چه امکاناتی در قالب نیاز باشه و...
GAME_BUILDER
سه شنبه 20 آبان 1393, 19:22 عصر
یه حدودی بگین فریم ورک منظورتون چیه ؟ میخام بدونم بالای 1 هفته هست یا خیر
سایت odesk رو که دیدین ؟ کلی پروژه داره بعضی ها فقط قالب میخان و 150 تا 400 دلار میدن خیلی بهتر نیست نسبت به ایران ؟ میشه کار کرد تو اونجا ؟
ببخشید که سوالامو اینجا میپرسم اخرین سوال اینکه ادوب میوس برای چیه ؟ قالب میسازه بدون برنامه نویسی ؟ یا کارش مثل فتوشاپه ؟
در کل من میخام کاری انجام بدم که توش پول باشه چون سال بعد نیرم دانشگاه و همچنین کارایی انجام میدم که نیاز به پوله ولی نمیدونم وضعیت بازار خوبه یا نه سایت پونیشارو دیدم حالم گرفته شد یه نفر پروژه میخاد 30 نفر پیشنهاد میدن اخر سر به یک دهم قیمت میرسه :)
یه سوال دیگه سیسکو چیه ؟
پیام حیاتی
سه شنبه 20 آبان 1393, 20:53 عصر
اگر دنبال پولی که کلا" بیخیال برنامه نویسی و طراحی وب شو خصوصا" در ایران.اونجا هم باید رزومه بدید که بعید میدونم از ایران کسی رو قبول کنند.
سیسکو مربوط به شبکه هست.دوره های مهندسی سیسکو (سیسکو بزرگترین تولید کننده قطعات سخت افزاری شبکه)
GAME_BUILDER
سه شنبه 20 آبان 1393, 21:44 عصر
خوب میشه یه کاری بگین که توش پولم باشه ؟ اگر میدونین البته
. من به تمامی کار هایی که با کامپیوتر انجام میشه علاقه مندم چه طراحی چه مدل سازی و... ولی تو ایران نمیدونم چه کاری انجام بدم واقعا موندم حتی تو انوخاب رشته ی دانشگاهی هم موندم اااااااه
پیام حیاتی
سه شنبه 20 آبان 1393, 22:58 عصر
ببین عزیزم من یه معلمم سال دوم و سوم دوره متوسطه کامپیوتر تدریس می کنم اولین چیزی که به بچه های سال دوم در جلسه اول می گم :
هنوز دیر نیست می تونید برگردید و تغییر رشته بدید ، چرا....چونکه...
پزشکی ، دارو شناسی.
GAME_BUILDER
سه شنبه 20 آبان 1393, 23:37 عصر
من پیشدانشگاهی هستم بی خیال کلا زمونه با من یار نیست تو هر راهی قدم بذارم سر راهم سد درست میشه
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.