ورود

View Full Version : اضافه کردن امکانات به برنامه

miladamini19
سه شنبه 20 آبان 1393, 20:30 عصر
باسلام خدمت تمامی دوستان بنده تازه واردم و اولین تاپیکمه
من یه سورس برنامه دارم که در محیط eclips طراحی شده و همچنین سمت سرور هم هست که با php و mysql نوشته شده
در این برنامه کاربر ثبت نام میکنه و پست میگذاره و بعد از تایید مدیر اون پست برای همگان به نمایش در میاد
حال من میخوام قابلیت هایی بهش اضافه بشه که مهمترینش اینا هستن
قابلیت ارسال تصویر به همراه متن (درحال حاضر متن تنها هست)
قابلیت لایک هریک از پستها
قابلیت کامنت برای پستها
البته چیزهای دیگه ای هم هست که ببینم دوستان راهنمایی کن اونا رو هم میگم
اگر خرج داشته باشه تا حدودی میتونم پرداخت کنم
البته تعدادی نرم افزار ،اسکریپت،ماژول و قالب وردپرس که تجاری هستند رو هم دارم که باهاشون میتونم از خجالت دوستان در بیام
درضمن از دوستان کسی اگه میتونه برای شبکه ی اجتماعی که بر پایه ی phpfox هست هم برنامه بنویسه اعلام کنه .پیشاپیش از راهنمایی و کمکتون ممنونم

miladamini19
چهارشنبه 21 آبان 1393, 09:57 صبح
ماشاءالله بازدید حدود 30 اما حتی یک راهنمایی یا پیشنهاد هم نشده واقعا برنامه های طراحی شده توسط دوستان رو نگاه میکنم عالی هستن و بنظر میاد این کارهای پیش پا افتاده ی من کاری نداره برای بعضی از اساتید

Nevercom
چهارشنبه 21 آبان 1393, 12:08 عصر
این ها سوال نیستن، درخواست هستن.

این قابلیت ها یک وب سرویس نیاز دارن که مثلاً فلان کامنت رو برای فلان پست ثبت کن - کامنت های فلان پست رو بهم بده
و سمت اندروید هم علاوه بر تعبیه ی قسمتی برای نمایش، باید درخواست رو به وب سرویس بفرستید و نتیجه رو تحلیل کنید و نمایش بدید.

شما بفرمایید برای پیاده سازی اینها چه کارهایی کردید و کجا به مشکل برخوردید تا راهنماییتون کنیم

miladamini19
چهارشنبه 21 آبان 1393, 12:44 عصر
باتشکر
اما باید خدمت دوستان عرض کنم من یه گرافیست هستم و در برنامه نویسی صفر هستم .
من میخوام این سورس رو ارتقا بدم تا هرچی بیشتر به شبکه ی اجتماعی نزدیک بشه البته به مرور زمان البته در حال حاضر همین امکانات کافیه اگر کسی از دوستان میتونه در این زمینه کمک کنه در ارتباط باشه لطفا .البته قبلا هم گفتم از لحاظ مالی تا حدودی میتونم در خدمت دوستان باشم