ورود

View Full Version : مشکل در ساخت دو Navigation Drawer

hamid-fa
پنج شنبه 22 آبان 1393, 04:01 صبح
من با این اموزش دو تا نویگیشن ساختم یکی برای چپ یکی برایه راست با اسمایه جدا و لیست جدا و کاملا مجزا اما زمان کلیک شدن روی لیست ویو هر دو با هم عمل میکنن یعنی اگه لیست شماره یک سمت راستو یزنی مال سمت چپی هم انتخاب میشه میدونم مشکل برایه کجاست چون با یه متغیر به نام position ایندکس لیستو میفرسته به برنامه و برنامه بر اساس ایندکس بین اکتیویتی ها صفحه عوض میکنه...
حالا سوال من اینه که میخوام یه شرط بذارم بعد از کلیک شدن روی لیست چک کنه که مثلا اولین خونه تو لیست سمت راست من اگه اسمش "خونه" هست بعد جایه position کلمه خونه رو برگردونه به تابع من باید چیکار کنم؟؟؟؟
خودم هر کاری کردم نتونستم متن لیست انتخاب شده رو در بیارم!
حتی با position به ارایه لیستم اندیس دادم اما اصلا نمیدونم چیو بر میگردونه!!!!

if( navMenuTitles2[position].toString() == "Home"){
displayView(position);
}
else{
displayView(position+1);
}
اینم کدیه که اندیس دادم اما اصلا انگار نه اگار! :(

tux-world
پنج شنبه 22 آبان 1393, 08:22 صبح
کودوم آموزش؟ کودوم کد؟ چیزی که نوشتید رو بزارید اینجا تست کنیم. من که نفهمیدم اصلا مشکل کدت چیه

hamid-fa
پنج شنبه 22 آبان 1393, 12:57 عصر
ببخشید لینکو کپی نکرده بودم این اموزش
www.androidhive.info/2013/11/android-sliding-menu-using-navigation-drawer/

tux-world
پنج شنبه 22 آبان 1393, 16:35 عصر
خوب یه کاری بکن. برنامت رو اگه خلاصه هستش بزار اینجا تست کنم. نمیدونم اینطوری مشکل کجاست. اگه پروژت بزرگه اون تیکه رو تو یه پروژه دیگه تعریف کن بده تست کنیم اگه خیلی ضروریه برات

hamid-fa
جمعه 23 آبان 1393, 01:30 صبح
ممنون از جوابت دوست عزیز مشکلم حل شد باید برایه هر لیست لیستنر جدا تعریف میکردم اشتباه من اینجا بود که کلاس نوشته بودم

MSHService
جمعه 23 آبان 1393, 08:31 صبح
درود دوستان

من یه سوال دارم

چطور بگیرم ناویگیشن دراورم رو از چپ بیارم به راست؟!

یعنی برای زبون فارسی بهینه بشه؟(از سمت راست به چپ باز بشه)

tux-world
جمعه 23 آبان 1393, 10:33 صبح
خوب ببین این به صورت دیفالت تو نسخه های پایین اندروید نمیشه !! میتونی تو نسخه های بالاتر gravity رو start بزاری اینطوری بر حسب زبان گوشی اون هم تغییر میکنه. برای من تو گوشیم جواب نداد. اگه میخوایی از دیفالت استفاده نکنی کلاسهای زیادی نوشته شده

MSHService
جمعه 23 آبان 1393, 13:09 عصر
مثلا؟
برای منم جواب نمیده!
لطفا راهنماییم کنید.

harani
جمعه 23 آبان 1393, 15:04 عصر
راستش من سوالتو درست نفهمیدم ولی هیچوقت برای چک کردن تساوی دو رشته (String) هیچ وقت از == استفاده نکن از .equals بایستی استفاده کنی .

hamid-fa
جمعه 23 آبان 1393, 22:25 عصر
ببین دوست عزیز اگه خاصیت گراویتی رو بذاری رو end و start با زبان گوشی حالتش عوض میشه بهتره بذاری رو right و left این مشکلو نداری برایه اوردن راست نویگیشن خوذ گوگل کافیه لایوت رو بیاری راست اما این لینکی که من گذاشتم حتما باید تو جاوا کد جدا براش بنویسی

MSHService
شنبه 24 آبان 1393, 07:05 صبح
ببین دوست عزیز اگه خاصیت گراویتی رو بذاری رو end و start با زبان گوشی حالتش عوض میشه بهتره بذاری رو right و left این مشکلو نداری برایه اوردن راست نویگیشن خوذ گوگل کافیه لایوت رو بیاری راست اما این لینکی که من گذاشتم حتما باید تو جاوا کد جدا براش بنویسی

چه کدی باید بنویسم؟! نمیدونم چطور باید اینکارو کنم!

tux-world
شنبه 24 آبان 1393, 13:40 عصر
رو right کار نمیکنه و برنامه کرش میکنه فقط left و start جواب میده. برای من جواب نمیده این که وقتی زبان گوشی رو عوض میکنم باید بیاد ولی نمیاد برای همین من هم لای آوت رو اوردم سمت راست

MSHService
یک شنبه 25 آبان 1393, 08:29 صبح
کسی راه حلی سراغ نداره ؟!

hamid-fa
دوشنبه 26 آبان 1393, 21:51 عصر
شرمنده دو روز نبودم دوست عزیز این کد لایوته منه یکی راست یکی چپ

<android.support.v4.widget.DrawerLayout
xmlns:android="http://schemas.android.com/apk/res/android"
android:id="@+id/drawer_layout"
android:layout_width="match_parent"
android:layout_height="match_parent"
android:layout_gravity="start">

<!-- Framelayout to display Fragments -->
<FrameLayout
android:id="@+id/frame_container"
android:layout_width="match_parent"
android:layout_height="match_parent" >

</FrameLayout>

<!-- Listview to display slider menu -->
<ListView
android:id="@+id/list_slidermenu"
android:layout_width="240dp"
android:layout_gravity="left"
android:choiceMode="singleChoice"
android:divider="@color/list_divider"
android:dividerHeight="1dp"
android:listSelector="@drawable/list_selector"
android:background="@color/list_background"/>

<ListView
android:id="@+id/list_slidermenu2"
android:layout_width="240dp"
android:layout_gravity="right"
android:choiceMode="singleChoice"
android:divider="@color/list_divider"
android:dividerHeight="1dp"
android:listSelector="@drawable/list_selector"
android:background="@color/list_background"/>
</android.support.v4.widget.DrawerLayout>

hamid-fa
دوشنبه 26 آبان 1393, 21:55 عصر
رو right کار نمیکنه و برنامه کرش میکنه فقط left و start جواب میده. برای من جواب نمیده این که وقتی زبان گوشی رو عوض میکنم باید بیاد ولی نمیاد برای همین من هم لای آوت رو اوردم سمت راست

داداش گفتم اگه از نویگیشن خود گوگل استفاده کنی کار میکنه اگه از لینکی که دادم استفاده کنی باید حتما جدا لیستو ادپته کنی اکشن بار کاستوم کنی جدا ناو ایتم دارور بسازی و.... تغریبا باید از اول بنویسیش! با سمپل خود گوگل کار کنی خیلی بهتره