ورود

View Full Version : Fragment vs Activity

keyhan.taktaz
پنج شنبه 22 آبان 1393, 21:15 عصر
دوستان آیا میشه حدالامکان از فرگمنت استفاده کرد؟اونم صرفا به دلیل بالا بردن سرعت برنامه؟
یعنی فقط 1 اکتیویتی داشته باشیم و بقیش فرگمنت باشه تا سرعت سوئیچ شدن بین صفحات زیاد بشه.
کلا استاندارد به چه صورت هست.ممنون میشم یکی کامل توضیح بده

storm_saeed
پنج شنبه 22 آبان 1393, 21:23 عصر
روش درست اینه که از اکتیویتی ها تا جای ممکن کمتر استفاده کرد .
قبلا به یه همچین سوالی جواب داده بودم بگردید تو فروم هست
جواب بهتر هم بخواید تو استک اور فلو سرچ کنید.

keyhan.taktaz
پنج شنبه 22 آبان 1393, 21:37 عصر
روشی هست که بفهمیم چیزی که داریم میبینیم فرگمنت است یا اکتیویتی؟
من نرم افزار Gmail رو باز میکنم و از Navigation Drawer بین لیبل های مختلف سویچ میکنم ولی نمیتونم بفهمم صفحه ای که دارم میبینم فرگمنت است یا اکتیویتی؟چه فوتی داره؟

MSHService
پنج شنبه 22 آبان 1393, 21:40 عصر
درود

من همینکارو کردم

فقط یه اسپلش دارم که اکتیویتیه با اکتیویتیه کانتینرم دیگه همش فرگمنته :)

عالیه

مشکلیم ندارم :)

storm_saeed
پنج شنبه 22 آبان 1393, 21:43 عصر
تا اونجا که میدونم جیمیل هم بیشتر از فرگمنت استفاده میکنه
اصلا موقعی که بین اکتیویتی سوییچ میکنید معلومه .مثلا هم از وسط باز میشه هم ویو از اول ساخته میشه ولی مثلا جیمیل رو ببینید چقدر سریع بین صفحات سوییچ میکنه

keyhan.taktaz
پنج شنبه 22 آبان 1393, 21:44 عصر
درود

من همینکارو کردم

فقط یه اسپلش دارم که اکتیویتیه با اکتیویتیه کانتینرم دیگه همش فرگمنته :)

عالیه

مشکلیم ندارم :)

میترسم بعد مشکل پیش بیار برام.مشکلی نداری تو؟

slr560
پنج شنبه 22 آبان 1393, 22:17 عصر
میترسم بعد مشکل پیش بیار برام.مشکلی نداری تو؟

اگه غیر از این کار کنید قطعا خط های کد برنامتون بیشتر میشه
نرم افزار باید با فرگمنت پیاده سازی بشه که هم سبک باشه و هم رم کمتری بگیره

storm_saeed
پنج شنبه 22 آبان 1393, 23:15 عصر
اگه غیر از این کار کنید قطعا خط های کد برنامتون بیشتر میشه
نرم افزار باید با فرگمنت پیاده سازی بشه که هم سبک باشه و هم رم کمتری بگیره

فرگمنت چون کار باهاشون سخته و برای یه سری کارها باید مقدار بیشتری کد نسبت به اکتیویتی ها زده بشه
از نظر مموری هم بستگی داره چون از فرگمنت ها میشه instance گرفت و در هیپ ذخیرشون کرد احتمال داره بعضی وقت ها رم بیشتری هم استفاده بشه

tux-world
جمعه 23 آبان 1393, 00:03 صبح
هم رم و هم سی پی یوی بیشتری رو اشغال میتونه بکنه شده همین نرم افزار اندرویدی سایت استک که نصبیدم گاهی مصرف رم و سی پی یوش افتضاح میره بالا مجبورم میشم با برنامه های کمکی کلن ببندمش

storm_saeed
جمعه 23 آبان 1393, 00:14 صبح
هم رم و هم سی پی یوی بیشتری رو اشغال میتونه بکنه شده همین نرم افزار اندرویدی سایت استک که نصبیدم گاهی مصرف رم و سی پی یوش افتضاح میره بالا مجبورم میشم با برنامه های کمکی کلن ببندمش

در اون حد نمیبره بالا :D اپلیکیشن استک کلا webview هست یعنی با فرگمنت و اینها کاری نداره(درضمن یکی از مزخرفترین برنامه ها همین اپلیکیشن استکه :| )

tux-world
جمعه 23 آبان 1393, 10:36 صبح
فعلا که من باهاش شدید مشکل داره. در ضمن اصلا هم مزخرف نیست. این دید شما از استک درست نیست بسته به پروژه و کار، اپلیکیشن تولید میشه نه سلیقه دوست عزیز

storm_saeed
جمعه 23 آبان 1393, 12:14 عصر
فعلا که من باهاش شدید مشکل داره. در ضمن اصلا هم مزخرف نیست. این دید شما از استک درست نیست بسته به پروژه و کار، اپلیکیشن تولید میشه نه سلیقه دوست عزیز
اپلیکیشن stackoverflow یکی از ضعیف ترین برنامه ها در زمینه خودشه نمونه های مشابه خیلی بهتری هست . تو خود سایتش هم خیلی ها متعقد بودن که خیلی برنامه ضعیفیه . مثلا بجا اینکه view های سایت رو از web لود بکنه میتونستند اون رو تو خود اپ لود کن دیتا رو از طریق پست بگیرن و جایگذاری کنند که اینطور سرعت برنامه ده ها برابر میشد
و شما مثالی از یه اپ زدید که فرگمنت ها سنگین ترن توش که این برنامه اصلا ارتباطی با فرگمنت ها نداره .

tux-world
جمعه 23 آبان 1393, 20:41 عصر
سرعتش آره قبول دارم ولی کاربردش خیلی عالیه