ورود

View Full Version : مشکلات عجیب

yavari
جمعه 12 خرداد 1385, 19:06 عصر
سلام دوستان

من یه مدتیه مشکلات عجیبی دارم ، میخوام بدونم از دوستان کسی هست که مشکلات منو داشته باشه یا دیواری کوتاهتر از من پیدا نشده !
من تو این سایت احساس می کنم لیمیت شدم نمی تونم فایل آپلود کنم ، پستام ثبت نمی شن و خیلی که زور می زنم پست جدید من به انتهای آخرین پستم می چسبه
و مجبور می شم برگردم ادیت کنم :گریه: :گریه: :گریه:
در ضمن هنگام اپلود فایل بهم پیغام Error On Page میده ! :گریه: :گریه: :گریه:
البته این جریانات نباید ربطی به این قضیه داشته باشه که من کوکیهای سایت رو از رو سیستمم حذف می کنم
هیچ کی هست مشکلات منو داشته باشه یا من قاط زدم !!! :متفکر: :متفکر: :متفکر:

perfeshnal
شنبه 13 خرداد 1385, 03:37 صبح
سلام
بله آقای Yavari من هم همین مشکل شما رو داشتم و نمی تونستم برنامه آپلود کنم ولی الان درس شده منظور من دیروز بود.

yavari
شنبه 13 خرداد 1385, 15:59 عصر
سلام

حالا دیگه بهتر شد
3 بار وارد سایت شدم تا تونستم اینجا رو باز کنم ببینم چی نوشتین !!!

تازه ، به این امروز و دیروزیها نیست ، چند روزه اینجوریه !

:گریه: :گریه: :گریه: :گریه: :گریه: :گریه: :گریه: :گریه:

سلام

اما خوبه ، ابندفعه پستم به ته قبلیه نچسبید !

هنوز امیدواری هست !

yavari
دوشنبه 15 خرداد 1385, 07:21 صبح
سلام

مثل اینکه امیدواری من لحظه ای بود چرا بازم می چسبه ؟؟؟

" دلیل: این پست به دلیل تکراری بودن بطور خودکار ادغام شده است. "

آخه چرا چرت و پرت میگی ، کی گفته پستام تکرارین ! من هر چی پست میدم می چسبه به ته قبلیه ، حالا اینجا رو هیچی ، تو تالارا بچه ها نمی گن این یاوری خل شده !
چیکار کنم ؟؟؟
یه مدتیه کارم شده ادیت ، دوستان چقدر وقته ازم فایل خواستن ، می رم میبینم نه میشه آپلود کرد ، تا حرف میزنم میگه حرف تکراری نباشه !
چرا این سایت اینجوری شده ؟؟؟

omid_Ahmadi
دوشنبه 15 خرداد 1385, 09:21 صبح
فکر کنم مشکل از جای دیگه ای باشه، چون من هیچ مشکلی با استفاده ازسایت ندارم.

yavari
دوشنبه 15 خرداد 1385, 11:11 صبح
سلام omid_Ahmadi جان

شما فکر میکنید مشکل از چیه ؟؟؟؟

ممنون از توجه تون

omid_Ahmadi
دوشنبه 15 خرداد 1385, 11:52 صبح
راستش من وقتی زیاد از کانکشن اینترنتم کار می کشم، یعنی هم فرضا بخوام با DAP دانلود کنم و هم بخوام یه پستی رو توی سایت بفرستم چون سرعت کانکشن کم میشه، یه مشکلاتی مثل این برام پیش میاد، یعنی صفحه دیر آپلود میشه و من هم چند بار دکمه ی ارسال رو فشار می دم. بعد می بینم که صفحه چند بار ارسال شده. در صورتی که مرتبه های قبلی به نظر می ومد که پست ارسال نشده.
ممکنه مشکل این باشه، ممکن هم هست که... دلیل دیگه ای باشه.

tabib_m
دوشنبه 15 خرداد 1385, 18:55 عصر
البته این جریانات نباید ربطی به این قضیه داشته باشه که من کوکیهای سایت رو از رو سیستمم حذف می کنم
خوب شما یه چند بار بدون این که کوکی ها رو پاک کنی تست کن ، شاید درست شه. خدا رو چه دیدی؟

Mohammad_Mnt
دوشنبه 15 خرداد 1385, 19:21 عصر
تست می کنم 1

تست می کنم 2

تست می کنم 3

Mohammad_Mnt
دوشنبه 15 خرداد 1385, 19:27 عصر
دیدین ؟ از من که مشکلی نداشت :)

yavari
سه شنبه 16 خرداد 1385, 17:19 عصر
سلام دوستان
ممنونم از توجه تون

راستش من وقتی زیاد از کانکشن اینترنتم کار می کشم، یعنی هم فرضا بخوام با DAP دانلود کنم و هم بخوام یه پستی رو توی سایت بفرستم چون سرعت کانکشن کم میشه، یه مشکلاتی مثل این برام پیش میاد، یعنی صفحه دیر آپلود میشه و من هم چند بار دکمه ی ارسال رو فشار می دم. بعد می بینم که صفحه چند بار ارسال شده. در صورتی که مرتبه های قبلی به نظر می ومد که پست ارسال نشده.

دوست عزیز ، نه این نمی تونه باشه ، از بابت کانکشنم خاطر جمعم ! و تا بحال مواردی که شما عنوان کردی رو نداشتم ! با این حال ممنونم .

خوب شما یه چند بار بدون این که کوکی ها رو پاک کنی تست کن ، شاید درست شه. خدا رو چه دیدی؟

ممنونم ، اما من اونا رودستی پاک میکنم و این سری هم که دیدم اینجوریه پاکشون نکردم ولی نخییییییییییییییییییییییی یر ! :گریه: :گریه: :گریه:

Mohammad_Mnt جان ، بذار ببینم شما تو 3 تا پست تست کردین ؟؟؟
فکر کنم مثل دومین پست من تو این تاپیک شده باشه ها ، فکر نمی کنین پستاتون ادغام شدن !
راستی دوستانم ، شما مشکل آپلود ندارید ؟؟؟
در ضمن ، یه چیز دیگه ، شاید برا شما هم اتفاق افتاده باشه ! احساس میکنم توسعه دهندگان سایت دارن خودشونو میکشن ! :متعجب: :متعجب: :متعجب:
من وقتی یه تاپیک تو یه تالار درست میکنم بعضی وقتا عنوان اون عوض میشه ، البته فکر نمیکنم این کار به صورت اتوماتیک انجام بشه !
تازگیها یه سوال تو تالار توسعه ASP.NET پرسیدم بعد از اینکه تا نیمه های راه دوستان راهنمائی کردن یهو تاپیکمو گم کردم خوشبختانه آدرس اونو داشتم
بعدشم دیگه دقت نکردم که کجام ، همینجوری داشتم سوال میکردم اما میدیم دوستان اصلا نمی فهمن من چی میگم و اون دوستان سابقی که کمکم می کردن نمی یومدن !
که بعد فهمیدم منو انداختن تو تالار طراحی وب ، در حالیکه من میخواستم کارمو با کد نویسی در دات نت انجام بدم اما خب چون اونوقت مشکلم رو خودم با راهنمائیهای قبلی دوستان حل کرده بودم دیگه گیر ندادم !

یه چیز دیگه ، مگه اینجا تالار گفتگو با مسئولین سایت نیست ، چرا گفتگوهای اینجا یه طرفه و بی پاسخه ؟؟؟ :متفکر: :متفکر: :متفکر:

البته دلیل این که تو 2 تا تاپیک پست دادم اینه که دارم مثل محمد آقا تست میکنم !!!

ممنون از همه

نخییییییییییییییییییییییی یییییییییییییر!

بازم می چسبه !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mohammad_Mnt
سه شنبه 16 خرداد 1385, 17:48 عصر
بله من 3 تا پست کردم ! ولی این خیلی خوبه که پست های پشت سر هم من رو با هم ادغام می کنه
این امکان اتوماتیک رو آقای کرامتی تازه به فروم اضافه کردن :)

M-Gheibi
سه شنبه 16 خرداد 1385, 20:24 عصر
من وقتی یه تاپیک تو یه تالار درست میکنم بعضی وقتا عنوان اون عوض میشه ، البته فکر نمیکنم این کار به صورت اتوماتیک انجام بشه !
خوبه که متوجه این تغییرات شدید. واقعا چرا یک تاپیک باید عنوانش تغییر کنه؟!! این سوالیه که فکر کنم پاسخش خیلی بدیهی باشه!!

در مورد ادغام شدن دو (یا چند پست) هم همونطور که آقای منتظرالظهور فرمودند یکی از امکانات جدید سایت است که خودبخود انجام می شود (دلیلش هم خیلی واضحه)

در مورد سوالات دیگرتون هم فکر کنم پاسخشون کاملا مشخصه (نیازی به توضیح نیست)

راستی شاید فکر بدی نباشه کمی ملایم تر صحبت کنید و از ادبیات بهتری استفاده کنید.

Payman62
سه شنبه 16 خرداد 1385, 23:04 عصر
ما که از این مشکلات نداریم.

دلیل یکی شدن پست ها هم اینه که کاربران پست های خود را به چند قسمت تقسیم نکنن تا تعداد پست هاشون زیاد شه. با این روش فضای کمتری هم مصرف میشه.

yavari
چهارشنبه 17 خرداد 1385, 09:59 صبح
سلام دوستان

ضمن عرض خوش آمد گوئی به جناب آقای غیبی

ولی این خیلی خوبه که پست های پشت سر هم من رو با هم ادغام می کنه

آره ، حالا خوب شد ! میدونین عیبش کجا بود ؟؟
عیبش این بود که من وقتی یه سوال میپرسیدم و هیچ کی جواب نمیداد و تاپیکم تو صفحه دوم سوم میرفت هر چی جز میزدم تاپیک بالا نمی یومد و ادغام میکرد
خب ، دوستان هم اغلب تاپیکای صفحه اول رو باز میکنن برا همین مجبور میشدم آدرس صفحه رو برا دوستانی که تو اون زمینه جواب میدادن PM کنم .
اما الان تست کردم مشکلی نداشت ، البته اگه امیدواریم لحظه ای نباشه ! :تشویق: :تشویق:

در مورد سوالات دیگرتون هم فکر کنم پاسخشون کاملا مشخصه (نیازی به توضیح نیست)

آقای غیبی ، مثل اینکه با اومدن شما مشکل منم حل شد ، ممنون ، حالا می تونم فایل آپلود کنم ! :تشویق: :تشویق: :تشویق:

راستی شاید فکر بدی نباشه کمی ملایم تر صحبت کنید و از ادبیات بهتری استفاده کنید.

عذر میخوام ، مگه من چی گفتم که ...
با این حال اگه صحبت ناجوری کردم صمیمانه معذرت میخوام ، اصلا منظوری نداشتم ! :اشتباه: :اشتباه: :اشتباه:

با تشکر