PDA

View Full Version : مانیتور کردن پایگاه داده

teymoorei
شنبه 24 آبان 1393, 15:51 عصر
سلام دوستان

من یه نرم افزار مدیریتی دانلود کردم از اینترنت ، فایل پایگاه داده(SQL) اش رو پیدا کردم و حالا میخوام ببینم زمانی که یه داده رو توی نرم افزار ذخیره میکنم توی کدوم جدول یا جدول هایی و چه فیلد هایی ذخیره میشه .

ضمنا میخوام زمانی که نرم افزار در حال اجراس این کار رو بکنم یعنی نمیخوام فایل رو به جای دیگه ای کپی کنم و attach/dattach کنم یا سرویسی رو غیر فعال کنم .

لطفا اساتید راهنمایی کنند

با تشکر

حمیدرضاصادقیان
شنبه 24 آبان 1393, 17:43 عصر
سلام.
چندتا ابزار مانیتورینگ وجود داره. اگر به صورت موقت میخواهید برای یک بازه انجام بدید میتوانید از ابزار SQL Server Profiler یا از Extended Events استفاده کنید.
اگر میخواهید به صورت دائم داده هارو مانیتور کنید میتونید از قابلیت CDC(Change Data Caputer) استفاده کنید.
به خاطر این عرض کردم کوتاه مدت چون موارد اولیه سربار زیادی رو روی سیستم شما تحمیل میکنه و اگر در محیط عملیاتیه بهتره از Extended Events استفاده کنید.یا اگر تمایل دارید از خود Profiler استفاده کنید با استفاده از دستورات create Trace اینکار رو انجام بدید.

teymoorei
شنبه 24 آبان 1393, 18:01 عصر
ممنونم از توجه تون اگه ممکنه بیشتر توضیح بدید مخصوصا در مورد
SQL Server Profiler یا از Extended Events .

من هیچ زمینه ای در این مورد ندارم .

با تشکر فراوان

حمیدرضاصادقیان
یک شنبه 25 آبان 1393, 09:46 صبح
درمورد هر دوموضوع هم مقالات بسیار زیادی در MSDN هست هم فیلمهای آموزشی در این زمینه زیاده.پیشنهاد میکنم مطالعه بفرمایید

teymoorei
دوشنبه 26 آبان 1393, 17:23 عصر
سلام دوستان

من در مورد مطالبی که دوست عزیزمون لطف کردن نوشتن تحقیق کردم فارسی که چیزی گیر نیاوردم انگلیسی هم که من دست و پاشکسته بلدم چیزی سر درنیاوردم .

لطفا یه نرم افزار ساده تر یا یه تو ضیح واضح تر بدید که کار من رو راه بندازه

با تشکر فراوان

حمیدرضاصادقیان
دوشنبه 26 آبان 1393, 19:47 عصر
درمورد مواردی که عرض کردم توضیح فارسی خاصی وجود نداره و اکثر منابع انگلیسی هستند و نرم افزار دیگه ای به این قدرت نمیتونه کارهاتون رو راه اندازی کنه.
توضیح اینها نیز درچند خط نمی گنجه.
به عنوان مثال برای راه اندازی Profiler شما میتونید این ابزار رو یا از طریق Management Studio یا از طریق منوی start اجرا کنید.بعد به سرور موردنظر متصل می شوید.
سپس یک new Template ایجاد کنید و دکمه Run رو بزنید
این یک چیز خیلی خلاصه هست که ببینید چطور کار میکنه.
ولی برای توضیح دقیق این ابزارها باید حتما از منابع اصلی استفاده کنید.

teymoorei
دوشنبه 26 آبان 1393, 21:40 عصر
ممنونم اما نرم افزاری نیس که دیتابیس رو بهش بدم و اینکار رو انجام بده ؟ من چیز زیادی نمیخوام فقط میخوام بدونم داده ها کجا ذخیره میشن همین .

حمیدرضاصادقیان
چهارشنبه 28 آبان 1393, 15:28 عصر
دوست عزیز راه اندازی راحتش رو بهتون توضیح دادم.دیگه فکر نمیکنم راحتتر از این چیزی باشه.