ورود

View Full Version : مشکل با سایت

nimamidos
یک شنبه 25 آبان 1393, 16:07 عصر
سلام دوستان

من یه مشکلی دارم که فکرمو بدجور به هم ریخته. واقعا بد جور :متفکر:

واقعیتش من مدیر یه شرکت طراحی هستم و خدمات گرافیکی و طراحی وب سایت انجام میدیم...
پروژه اخیر ما یه وب سایتی هست که بعد از کلی جنگ و دعوا با کد نویس وسط کار گذاشت رفت. الان سایت آپلود شده هست اما ناقصه. من رفتم بک آپ گرفتم از محتویات اما هیچ تغییری نمیشه داد تو فایل ها.
یه جستجویی تو نت زدم و گفتن باید DLL پاک بشه و دوباره build بشه. ولی مشکل حل نمیشه.

وب سایت به زبان asp نوشته شده و من دسترسی مستقیم به سورس ها ندارم. فقط چیزایی که رو هاست آپلود شده رو می تونم استفاده کنم. چطور میتونم از کدهایی که رو هاست آپ شده استفاده کنم؟

هر کسی کمکم کنه واقعا ازش ممنون میشم و اگه جور بیاد حاضرم بقیه پروژه رو هم بدم بهش کار کنه. فقط یکم عجله دارم!

ممنون

saeed410
دوشنبه 26 آبان 1393, 01:55 صبح
سلام. کدهای تو هاست شما به صورت کامپایل شده هستند و باید از اول طراحی رو انجام بدید. قابلیت ویرایش ندارند.

abbaseftekhari
چهارشنبه 28 آبان 1393, 20:52 عصر
ببینید بالاخره شما با برنامه نویس یه قراردادی دارید اول سعی کنید با همون برنامه نویس کنار بیایید، اگر نشد به هیچ طریق اگر سایتی که کار کردید خیلی بزرگ هست و به صرفه نیست که دوباره بازنویسی کنید میشه به کدها دسترسی داشت برای این کار هم راه حل های مختلفی وجود داره بهتره با افرادی که واقعا در زمینه برنامه نویسی و طراحی سایت تخصص دارن مشورت کنید برای دسترسی به کدها برنامه.

nimamidos
پنج شنبه 29 آبان 1393, 08:46 صبح
سلام. کدهای تو هاست شما به صورت کامپایل شده هستند و باید از اول طراحی رو انجام بدید. قابلیت ویرایش ندارند.
ممنون دوست عزیز بابت پاسخت

ببینید بالاخره شما با برنامه نویس یه قراردادی دارید اول سعی کنید با همون برنامه نویس کنار بیایید، اگر نشد به هیچ طریق اگر سایتی که کار کردید خیلی بزرگ هست و به صرفه نیست که دوباره بازنویسی کنید میشه به کدها دسترسی داشت برای این کار هم راه حل های مختلفی وجود داره بهتره با افرادی که واقعا در زمینه برنامه نویسی و طراحی سایت تخصص دارن مشورت کنید برای دسترسی به کدها برنامه.

واقعیتش این کدنویس ما خیلیییییییییییییییی بدقوله! پروژه که قرارداد بستیم یه ماه هست. دو ماه گذشته هنوز کامل تحویل نداده! حوصله شکایت و دادگاه اینا رو هم ندارم!
آره پروژه بزرگیه! نوبت دهی وقت ویزیت پزشک. نرم افزار پزشک و منشی. جدول زمان بندی پزشکان. سطح دسترسی کاربران ویژه... کنترل تمامی صفحات برای ادمین

به نظرتون نمیشه از همون کدهایی که رو وب آپلود شده استفاده کرد و دوباره جاهایی رو که ناقصه طرح زد؟
یعنی حدود 80% کار که الان تموم شدست بمونه و قسمتایی که ناقصه دوباره طراحی بشه وصل بشه به همون دیتابیس. عالی میشه این طوری. شما کار کردین؟

پیام حیاتی
پنج شنبه 29 آبان 1393, 09:07 صبح
ممنون دوست عزیز بابت پاسخت

واقعیتش این کدنویس ما خیلیییییییییییییییی بدقوله! پروژه که قرارداد بستیم یه ماه هست. دو ماه گذشته هنوز کامل تحویل نداده! حوصله شکایت و دادگاه اینا رو هم ندارم!
آره پروژه بزرگیه! نوبت دهی وقت ویزیت پزشک. نرم افزار پزشک و منشی. جدول زمان بندی پزشکان. سطح دسترسی کاربران ویژه... کنترل تمامی صفحات برای ادمین

به نظرتون نمیشه از همون کدهایی که رو وب آپلود شده استفاده کرد و دوباره جاهایی رو که ناقصه طرح زد؟
یعنی حدود 80% کار که الان تموم شدست بمونه و قسمتایی که ناقصه دوباره طراحی بشه وصل بشه به همون دیتابیس. عالی میشه این طوری. شما کار کردین؟

سلام
اغلب مشکلات از اونجا پیش میاد که قرارداد محکمی نبستید وگرنه فکر بدقولی هم به سرش نمی زد ، این برای هر دو طرف صدق می کنه.
هزینه ویرایش پروژه هایی که مربوط به برنامه نویس دیگر است به مراتب بالاتر از هزینه کلی پروژه است و خیلی ها هم به خاطر مشکلات متعدد پروژه های نیمه کاره را قبول نمی کنند.
تا اینجا که اومدین (80%) سعی کنید سازش کنید کار تمام شه .

nimamidos
پنج شنبه 29 آبان 1393, 09:13 صبح
سلام
اغلب مشکلات از اونجا پیش میاد که قرارداد محکمی نبستید وگرنه فکر بدقولی هم به سرش نمی زد ، این برای هر دو طرف صدق می کنه.
هزینه ویرایش پروژه هایی که مربوط به برنامه نویس دیگر است به مراتب بالاتر از هزینه کلی پروژه است و خیلی ها هم به خاطر مشکلات متعدد پروژه های نیمه کاره را قبول نمی کنند.
تا اینجا که اومدین (80%) سعی کنید سازش کنید کار تمام شه .
قرارداد رسمی بستم باهاش. مهر موسسه هم زیرش هست. فعلا به فکر شکایت نیوفتادم...
اون راهی که من گفتم عملی هست؟ یعنی استفاده بشه از همون دیتابیس و اطلاعات. میدونین! چیزایی ناقصه که فقط برای اذیت کردنه!!!!
مثلا تو صفحه ادیت پروفایل پزشک برداشته session [1000] تعریف کرده. یعنی این یه سطر پاک بشه همه پزشکا میتونن وارد بشن! حالا میشه همون کدها رو کپی کرد و یه پروژه دیگه رو کامپایل کرد و آپ کرد ؟ کاری به بقیه قسمتا نداشته باشیم.

مشکل بعدی هم نرم افزار پزشک هست که هیچ ربطی به خود سایت نداره فقط از دیتابیس میخونه. نرم افزار رو هم فکر کنم بدون هیچ دخالتی از کدای سایت و فقط دسترسی به دیتابیس حل کرد.

نظرتون چیه؟

ahmad156
پنج شنبه 29 آبان 1393, 10:09 صبح
خودم کار نکردم ولی میگین با Net Reflector. (http://reflectoraddins.codeplex.com/) میشه. گردن اونا که میگن:لبخندساده:
ولی در صورت امکان این کار هم،فکر نمیکنم مقرون به صرفه باشه براتون.برنامه نویسی که حس مسئولیت نسبت به تحویل پروژه رو نداره مسلماً هیچ گونه حس مسئولیتی هم نسبت به کدنویسی استاندارد و بهینه نداره.

nimamidos
پنج شنبه 29 آبان 1393, 10:47 صبح
خیلی ممنون. دانلود کردم الان. امتحان میکنم. امیدوارم جواب بده...
ولی باز همون سوالی ه از دوستان پرسیدم...
اون راهی که من گفتم عملی هست؟ یعنی استفاده بشه از همون دیتابیس و اطلاعات. میدونین! چیزایی ناقصه که فقط برای اذیت کردنه!!!!
مثلا تو صفحه ادیت پروفایل پزشک برداشته session [1000] تعریف کرده. یعنی این یه سطر پاک بشه همه پزشکا میتونن وارد بشن! حالا میشه همون کدها رو کپی کرد و یه پروژه دیگه رو کامپایل کرد و آپ کرد ؟ کاری به بقیه قسمتا نداشته باشیم.

مشکل بعدی هم نرم افزار پزشک هست که هیچ ربطی به خود سایت نداره فقط از دیتابیس میخونه. نرم افزار رو هم فکر کنم بدون هیچ دخالتی از کدای سایت و فقط دسترسی به دیتابیس حل کرد.

saeed410
پنج شنبه 29 آبان 1393, 13:03 عصر
.net Reflector موافقم. ولی هرکاریم بکنی بازم مثل کد اصلی نمیشه. بعضی جاهام پرت تبدیل میکنه.میشه از همون اطلاعات و دیتابیس استفاده کنی. حتی میتونی ویرایشش کنی. به نظرم یا با همون برنامه نویس قاطع صحبت کن و مشکلتو حل کن. یا پروژه رو بده یک نفر دیگه.کدها و دیتابیس رو هم بهش بده خودش طراحی کنه.کاری که شما میخوایی انجام بدی مثل مهندسی معکوس میمونه.هرکاریم بکنی بازم بدله.اصل نیست.

nimamidos
جمعه 30 آبان 1393, 10:19 صبح
از net reflector جواب نگرفتم متاسفانه...

abbaseftekhari
جمعه 30 آبان 1393, 22:46 عصر
ببینید دوست من اگه شما بخواهید حتما ادامه همین پروژه پیش برید و پروژه جدید تعریف نکنید همانطور که گفتم حتما باید پروژه را بدید به افراد متخصص این کار که خودشون میدونن چه جور به کدها دسترسی داشته باشن و این جور که بعضی از دوستان میگن کار خیلی پیچیده و عجیب غریبی نیست!! البته حق با برخی از دوستان هست که میگن بهتر هست پروژه را از اول کار کنید اما اگر شما به این نتیجه رسیدید که کار کردن پروژه از ابتدا غیرممکن هست میشود با همین کدها کاری کرد.

saeed410
شنبه 01 آذر 1393, 00:02 صبح
آقای افتخاری کدی که کامپایل شده و تبدیل به dll شده رو چطور میتونن استفاده کنند؟نرم افزار معروفش همین reflector که به نظرم به درد نمیخوره.خب اگه راهکاری رو میدونید بگید مام استفاه کنیم.

abbaseftekhari
شنبه 01 آذر 1393, 01:56 صبح
دوست من این که شما میگید قابلیت ویرایش ندارن که صد در صد درست نیست البته میشه کارهایی کرد که نشه به کد dll دسترسی نداشت اما معمولا اکثر مثلا برنامه نویسها کار خاصی نمیکنن یعنی بلد نیستن کافی هست برای این موضوع یه سرچی بزنید و کمی مطالعه کنید.

-------------------------------------------------
در ضمن من ادعای خاصی نکردم که روش خاصی بلد هستم، موفق باشید.

nimamidos
شنبه 01 آذر 1393, 08:52 صبح
ببینید دوست من اگه شما بخواهید حتما ادامه همین پروژه پیش برید و پروژه جدید تعریف نکنید همانطور که گفتم حتما باید پروژه را بدید به افراد متخصص این کار که خودشون میدونن چه جور به کدها دسترسی داشته باشن و این جور که بعضی از دوستان میگن کار خیلی پیچیده و عجیب غریبی نیست!! البته حق با برخی از دوستان هست که میگن بهتر هست پروژه را از اول کار کنید اما اگر شما به این نتیجه رسیدید که کار کردن پروژه از ابتدا غیرممکن هست میشود با همین کدها کاری کرد.

آخه چند تا مسئله هست دوست من.
اول اینکه حجم پروژه زیاده و نمیشه از اول شروع کرد دوم اینکه کارفرما به حد کافی معطل شده یعنی اینطور بگم که ایشون خیلی آدم منطقی هستن که تا حالا اعتراض نکردن. 10 ام آذر هم برای یکی از دوهفته نامه های معتبر تبلیغ گرفتن برا همین تایمم خیلی کمه... برا همین مجبورم از همین کدا استفاده کنم

با چند نفر صحبت کردم راه حل هایی که دادن :
1- با همون کدنویس ادامه بدم. تموم بشه ( خدا نصیبتون نکنه از این آدما! )
2- با یه نفر دیگه کارو از اول شروع کنم! که البته چون UI رو خودم کار کردم و تقریبا میشه دیتابیس رو تو چندروز کار کرد و در خوش بینانه ترین حالت 3 هفته طول میکشه...
3- به پورتال دست نزنم و فقط نرم افزار پزشک رو از اول طراحی کنیم چون به اطلاعات دیتابیس دسترسی داریم این حالت شاید یه هفته طول بکشه ( اون طور که از یه آدم متخصص پرسیدم )

حالا منم فکر میکنم مجبور باشم راه سوم رو انتخاب کنم...
این طور که از صحبت های شما دوستان هم معلومه نمیشه 100% یا حتی 70% از کدهای کدنویس قبلی رو استفاده کرد پس باید یه وقتی از کارفرما بگیرم پورتالو کامل کنم...
net reflector رو تو این دو روز کامل کنکاش و جستجو کردم. این برنامه بیشتر برای کرک کردن مناسبه تا استخراج کامل کد. البته نرم افزار خیلی خوبیه و منم اصلا آشنا نبودم باهاش. آقای AHMAD1356 لطف کردن معرفی کردن برنامه رو و حتما ازش استفاده می کنم از این به بعد

Amir_Developer
شنبه 01 آذر 1393, 10:46 صبح
ولی اگه برات اعتبار شرکتت مهمه بهتره تن به یکم سختی بدی دوباره با همون برنامه نویس سازش کنی کار رو به موقع تحویل بدی و بعد اگه نخواستین ادامه همکاریتون رو لغو کنین

nimamidos
یک شنبه 02 آذر 1393, 22:58 عصر
ولی اگه برات اعتبار شرکتت مهمه بهتره تن به یکم سختی بدی دوباره با همون برنامه نویس سازش کنی کار رو به موقع تحویل بدی و بعد اگه نخواستین ادامه همکاریتون رو لغو کنین

برای منم بیشتر از سود مالی رزرومه کاره که مهمه ولی فعلا ایشون شدن جن ما شدیم بسم الله!
ادامه کارو از طریق یکی از دوستام پیگیری میکنم از کدنویس قبلی هم شکایت کردم ببینیم چی میشه آخرش