dalmif
یک شنبه 25 آبان 1393, 20:41 عصر
سلام.
من تازه عضوم و تا حالا حدود 6-7 تا تایپیک زدم که 3 تاش بی پاسخ موند. :گریه:
تورو خدا این یکی رو جواب بدید!
از بقیه افراد به دلیل اسم تایپیک عذر میخوام.:لبخند:
من دارم یه بازی شبیه به آفتابه طراحی میکنم و این موضوع رو هم چند وقت پیش مطرح کردم اساتید گفتن شروع کن هر جا گیر کردی کمکت میکنیم.
خب خدا رو شکر خیلی جاهاش رو رفتم و خیلی هم عالی شد.
فقط مشکلم اینه که:
هنگامی که وارد صفحه ای میشم که می خوام اونجا مراحلم رو نشون بده نمیدونم بااید چجوری برنامه نویسی کنم.
من خب بلدم که به دیتابیس متصل شم.
حالا باید چجوری مراحل رو توی این صفحه قرار بدم
nimaiji
یک شنبه 25 آبان 1393, 20:45 عصر
سلام
باید یه نوع grid view طراحی کنید
بعد با کلیک بروی هر item نرم افزار باید ستون یا ردیف خاصی از دیتابیس را منتقل کند به صفحه بازی ...
همین :)
dalmif
یک شنبه 25 آبان 1393, 21:32 عصر
خیلی عالی بود ممنون.
فقط دوستان میشه بگید من چجوری می تونم به هر کدوم یه آی دی بدم؟
یعنی میگم اولین مرحله آیدی 1. دومین مرحله آی دی دو. و....
بعد وقتی روش کلیک میکنم دیگه اطلاعات مربوط به اون آیدی رو میفرستم.
فقط بگید چجوری میشه براش آی دی گذاشت
nimaiji
یک شنبه 25 آبان 1393, 21:51 عصر
باید تو دیتابیس یه ستون با هر اسمی از جنس اینتیجر بسازید
و هر مرحله را با یک آیدی مشخص کنید :)
dalmif
دوشنبه 26 آبان 1393, 07:02 صبح
خدا خیرت بده ممنون از جوابت.
ببین من منظورم چیز دیگری بود. اما حل شد با کمک شما.
اگه میشه بگید چجوری میتونم اطلاعات دیتابیسم رو درون یک آرایه قرار بدم؟
یعنی برای گرید ویو باید یه آرایه درست کنم که توش اسم ها و تصاویر مراحل رو بزارم دیگه! شما اگه کدی دارید که اطلاعات دیتابیس رو درون یک آرایه قرار میده معرفی کنید.
این کد رو ببین متوجه منظورم میشی.
public static String [] prgmNameList={"آیین زندگی","اسرار آفرینش اهل بیت (علیهم السلام)","حجاب و عفاف","حکایاتی درباره حیات برزخی","حکایاتی درباره قرآن و علوم دیگر","شرح حال و حکایات آقای مجتهدی","شرح حال و حکایات آیت الله حاج میرزا جواد ملکی تبریزی","شرح حال و حکایات عبدالکریم حامد","شرح حال و کرامات آیت الله محمد تقی بهجت","شرح حال وحکایات شیخ حسنعلی اصفهانی(نخودکی)","شرح حال و زندگينامه ي شيخ عباس قمي (ره)","شرح حال و حکایات علامه طباطبایی(ره)","مختصری درباره شیخ رجبعلی خیاط","مکارم اخلاق-اخلاق معاشرت"};
public static int [] prgmImages={R.drawable.one,R.drawable.two,R.drawab le.three,R.drawable.four,R.drawable.five,R.drawabl e.six,R.drawable.seven,R.drawable.eight,R.drawable .nine,R.drawable.ten,R.drawable.eleven,R.drawable. twelve,R.drawable.thirteen,R.drawable.fourteen};
من میخوام بجای اون اسم کتاب ها، از دیتابیس اسم ها رو بگیره و بریزه توی این لیست، تا گرید ویو نمایشش بده.
ممنون
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.