ورود

View Full Version : اجرای برنامه در حالت مخفی

tarsim
دوشنبه 26 آبان 1393, 00:22 صبح
سلام من تازه شروع کردم با basic4android . دنبال یه جوابم ولی نمیدونم سوالم رو چطوری عنوان کنم. بینید یک برنامه مثل در یافت sms که وقتی sms جدید میاد یک پنجره نمایش داده میشه . و بعد اینکه کلیک کردیم میتونیم برنامه رو ببندیم و باز اگر sms جدید بیاد برنامه نمایش داده میشه . این یعنی حالت گوش به زنگ شدن . که برنامه اجراست و لی مخفیه وقتی sms میاد یک پنجره نمایش داده میشه.
حالا برنامه ای که من نوشتم برای تست . یک تایمر توی برنامه قرار دادم و هر 5 ثانیه یک صدایی رو پخش میکنه تا وقتی برنامه اجرا هست و نمایش داده میشه کار میکنه ولی وقتی دکمه home گوشی رو میزنم برنامه با اینکه هنوز اجراست و لی کار نمی کنه . من دنبال روشی هستم برنامم مخفی بشه و و تایمر توی برنامم حالا هر کدی توش باشه (مثل پخش صدا) اجرا باشه همیشه. شما اگر به مثال sms من دقت کنید تقریبا مثل همیشه وقتی برنامه اجراست چیزی دیده نمیشه تا وقتی sms جدید میاد برنامه نمایش داده میشه. خواهشی که دارم اگر میتونید راهنمائیم کنید و یا بگید توی گوگل دنبال چه کلمتی بگردم برای basic4android . برای اینکه منظورم رو باز هم بهتر برسونم یک مثال دیگه هم میزنم مثلا برنامم کارش این باشه که هر وقت شماره 90 رو شماره گیری کردم برنامم یک پنجره یا یک پیام نشون بده . این درحالتی باشه که برنامم اجرا باشه و مخفی باشه و پس از شماره گیری 90 برنامم نشون داده بشه .

tux-world
دوشنبه 26 آبان 1393, 11:15 صبح
اینجا همه جاوا کارن کسی ندیدیم که بیسیک کار کرده باشه بهتره شما هم بیخیالش بشید و با اصل اندروید همون جاوا کار کنید این مشکلات رو هم نخواهید داشت