ورود

View Full Version : آیا می توان در برنامه vbبه بانک accessجدول جدید اضافه کرد؟

yayan85
شنبه 13 خرداد 1385, 01:43 صبح
با سلام.من می خواستم بپرسم آیا می توان در برنامه ای که با vb نوشته شده باشد یک جدول جدید (بدون ورود به محیط access) ایجاد کرد( مثلا با کد نویسی )و یا به همین صورت یک فیلد به جدول موجود در access2033 اضافه کرد؟

Milad Mohseny
شنبه 13 خرداد 1385, 14:09 عصر
با adox میشود و مقاله های خوبی هم در این مورد در همین سایت هست که من هم از همون مقالات یاد گرفتم . اول باید حستجو میکردی .

محسن بابائی
شنبه 13 خرداد 1385, 18:23 عصر
با adodc و حتما استفاده از دستورات sql این کار را می توان انجام داد

yayan85
شنبه 13 خرداد 1385, 22:01 عصر
من از adodcدر برنامه ام استفاده می کنم و برای قسمت recordsource از دستوراتsqlمثل selectاستفاده می کنم ولی نمی دونم که کجا باید دستور sqlبرای ایجاد فیلد یا جدول جدید را وارد کنم.ممنون می شم اگه راهنمایی کنین

hadi2345
یک شنبه 14 خرداد 1385, 07:51 صبح
با سلام.
من یادمه در دوران دانشجویی همچین پروژه ای رو کار کردم و برای این کار از کتاب برنامه نویسی پایگاه داده با ویژوال بیسیک کمک گرفتم و مشکل چندانی هم نداشت حتی ایجاد Relation بین جداول هم امکانپذیره و ....
موفق باشید .

masoud_583
یک شنبه 14 خرداد 1385, 08:03 صبح
من هم یه سوال دارم اگه ممکنه جواب بدین چه طور میشه نام جدول های موجود در یک بانک رو در ویژوال بیسیک فهمید باتشکر

riyahiyan
یک شنبه 14 خرداد 1385, 12:52 عصر
با سلام.من می خواستم بپرسم آیا می توان در برنامه ای که با vb نوشته شده باشد یک جدول جدید (بدون ورود به محیط access) ایجاد کرد( مثلا با کد نویسی )و یا به همین صورت یک فیلد به جدول موجود در access2033 اضافه کرد؟

این برنامه دقیقا همون چیزیه که دنبالشی.

Arminizer_88
یک شنبه 14 خرداد 1385, 14:03 عصر
من استفاده از ADODC رو اصلا تایید نمیکنم ولی همونطور که دوستان هم اشاره کردند از ADOX و دستورات SQLDML میتونی استفاده کنی.

http://msdn.micrsoft.com/vbasic