View Full Version : کتاب هایی که با برنامه های تولید کتاب درست میشوند در بازار پذیرفته می شوند
sara_aryanfar
سه شنبه 27 آبان 1393, 14:26 عصر
با سلام خدمت دوستان سوالم این هست که کتاب هایی که با استفاده از نرم افزار های تولید کتاب درست می شوند آیا مورد قبول بازار قرار می گیرند یا خیر
hamedjj
سه شنبه 27 آبان 1393, 14:35 عصر
خیر
وگرنه تا الان 1000 تا از این دست برنامه ها در بازار میدیدم
البته ااین سوال را از بازار پرسیده بودم و جواب منفی گرفتم
hey you
سه شنبه 27 آبان 1393, 14:40 عصر
نه دوست عزیز
قبول نمی کنن من امتحان کرده بودم
tux-world
سه شنبه 27 آبان 1393, 23:28 عصر
دلیلش چیه؟ بازار با این مسخره بازیهاش شورشو در اورده. مارکت های دیگه هم که اومدن مسخرن خداییش. شیطونه میگه بشینم یکی بنویسم
Abbas Naghdi
چهارشنبه 28 آبان 1393, 07:50 صبح
دلیلش چیه؟ بازار با این مسخره بازیهاش شورشو در اورده. مارکت های دیگه هم که اومدن مسخرن خداییش. شیطونه میگه بشینم یکی بنویسم
با هم بنویسیم ؟ :لبخند:
tux-world
چهارشنبه 28 آبان 1393, 08:09 صبح
ما برای سیاست های کاریمون این کار رو حتما انجام خواهیم داد. چند تا پیش نیاز براش دیدیم اونا تموم شد مارکت هم خواهیم داشت.
dasssnj
چهارشنبه 28 آبان 1393, 12:09 عصر
اگه خودمون اعضای سایت برنامه نویس ، یه مارکت داشته باشیم و دیگه با بازار قطع کنیم ، شاید با یکمی هزینه و سختی اولیه و تبلیغات و تشویق بقیه ی برنامه نویسا ، بتونیم در آمد مون رو خیلی زیاد کنیم ....
dalmif
چهارشنبه 28 آبان 1393, 13:08 عصر
بله کار بسیار خوبیه.
اگه تصمیمتون جدی شد منو خبر کنید.
:تشویق::تشویق::تشویق:
storm_saeed
چهارشنبه 28 آبان 1393, 14:33 عصر
ولی به نظرم بازار باید سیاستش یکم سخت تر هم بشه از نظر پذیرفتن برنامه . الان تو بازار کلی اپ بدرد نخور وجود داره همینا ضربه بدی به خیلی از دولاپر ها میزنه .تازه هرچقدرم برنامه ها کیفیتشون بهتر باشه از نظر درآمدی هم بهتره
dasssnj
چهارشنبه 28 آبان 1393, 15:40 عصر
ولی به نظرم بازار باید سیاستش یکم سخت تر هم بشه از نظر پذیرفتن برنامه . الان تو بازار کلی اپ بدرد نخور وجود داره همینا ضربه بدی به خیلی از دولاپر ها میزنه .تازه هرچقدرم برنامه ها کیفیتشون بهتر باشه از نظر درآمدی هم بهتره
کاملا موافقم...
باید یه تیم بررسی خوب و درست و حسابی تشکیل بشه ...
majnoon110
چهارشنبه 28 آبان 1393, 18:24 عصر
اگه خودمون اعضای سایت برنامه نویس ، یه مارکت داشته باشیم و دیگه با بازار قطع کنیم ، شاید با یکمی هزینه و سختی اولیه و تبلیغات و تشویق بقیه ی برنامه نویسا ، بتونیم در آمد مون رو خیلی زیاد کنیم ....
این فکر خوبیه
اما برنامه نویس ها یک طرف ماجرا هستن
طرف اصلی و مهم تر مشتری ها هستن که متاسفانه به بازار عادت کردن!
pbm_soy
پنج شنبه 29 آبان 1393, 00:39 صبح
سخت گیری در اجرای قوانین لازمه ولی خود قانون اگه مشکل داشته باشه اونوقته که برای همه دردسر ساز میشه ( چه برنامه نویسان و چه مشترها)
حتی یه موقعی برنامه های تولید شده توسط فون گپ و basic4android را قبول نمیکردند! درحال حاضر نمیدونم چیکار کردن!
بلاخره این زبانها هم زبانهای برنامه نویسی هستند و بروی sdk اندروید اجرا میشوند! (منظورم اینه که استفاده از این زبانها هیچی از ارزش برنامه و برنامه نویسش کم نمکند)
حتی ابزارهایی مانند Mono و یا برنامه های تولید شده در RadStudio را هم قبول نمیکنند هرچند که برنامه های تولید شده با این ابزارها مشکلات خاص خودشون را دارند
خیلی نمونه در بازار دیدم که برنامه های بدردنخور بودند
خیلی نمونه دیدم که برنامه های رایگان و اپن سورس موجود در اینترنت را فارسی کردن گذاشتن و حتی میفروشن حتی دیدم مثالهای گوگل اندروید را هم دیدم در بازار گذاشتن!
خیلی نمونه دیدم که برنامه ها را درست بررسی نکردن و خیلی راحت تائید کردن و گذاشتن
در هر صورت بنده هم موافق درست کردن یک مارکت خوب هستم و یا استفاده از گوگل پلی هستم (ای کاش گوگل یک بخش فارسی برای ایران میداشت و ریال ایران را هم قبول میکرد)
البته خودمم درحال حاضر درحال پیاده سازی ساختار یک روش جدید برای مارکتهای اندرویدی هستم که انحصار را در آن حذف میکند نمیدانم شاید هم جواب ندهد و شاید هم اصلا خوب نباشه !
morahimi
دوشنبه 03 آذر 1393, 19:57 عصر
با سلام خدمت دوستان سوالم این هست که کتاب هایی که با استفاده از نرم افزار های تولید کتاب درست می شوند آیا مورد قبول بازار قرار می گیرند یا خیر
فکر کنم اگه رایگان باشه قبول کنه
mrtzxxx
دوشنبه 03 آذر 1393, 22:21 عصر
کسی میدونه این lookoutکه بازار میگه باهاش برنامه ها رو بررسی میکنه چیه؟؟!
ehsanh22
سه شنبه 04 آذر 1393, 00:43 صبح
دوستان به غیر از بازار بنظرتون برنامه ها رو کدوم مارکت بزاریم فروشش خوبه؟
mahdi_e561371
سه شنبه 04 آذر 1393, 14:31 عصر
سلام
دوست عزیز به نظر من کندو بعد از کافه بازار خوبه.
من یک نرم افزار رایگان گذاشتم 5000 تا دانلود داشت.
البته یک خوبی دیگه داره که مثل بازار زیاد سخت گیر نیست البته کتابساز رو قبول نمیکنه.
mahdi_e561371
سه شنبه 04 آذر 1393, 14:47 عصر
دوستان به غیر از بازار بنظرتون برنامه ها رو کدوم مارکت بزاریم فروشش خوبه؟
سلام
دوست عزیز به نظر من کندو بعد از کافه بازار خوبه.
من یک نرم افزار رایگان گذاشتم 5000 تا دانلود داشت.
البته یک خوبی دیگه داره که مثل بازار زیاد سخت گیر نیست البته کتابساز رو قبول نمیکنه.
aminhashemy
سه شنبه 04 آذر 1393, 16:35 عصر
کسی میدونه الان بازار یا کندو فون گپ رو قبول میکنن یا نه ؟؟؟
hosseinaryai
سه شنبه 04 آذر 1393, 16:43 عصر
مشکل از معیار سنجش برنامه هاست .. حالا با هر مارکتی که باشه ..
کلن توی تمام زبان های برنامه نویسی معیار مناسبی وجود نداره که بگه این برنامه اگه در این چارچوب قرار بگیره برنامه ی خوب و مناسبی بحساب میاد .. در حال حاضر بیشترش برمیگرده به سلیقه ی شخص بررسی کننده ..مثلن اگه امروز هوا سرد بود و یه قهوه ی داغ کنارش باشه، تقریبن تمام برنامه ها اوکی میشن .. :لبخند:
و متاسفانه بازار چارچوب های نادرستی هم برای بررسی گذاشته ..
مثلن خود من یه بازی آنلاین نوشته بودم که شخص حتمن باید ثبت نام می کرد تا امتیازاتش با امتیازات کاربرهای دیگه ای که ثبت نام کردن قیاس بشه .. بازار باهاش مخافت کرد .. هر چی هم دلیل آوردم که مثلن تا اینا ثبت نام نکن من چطور امتیازاتشونو با هم قیاس کنم قبول نکردن ..
خلاصه به نظر من مشکل معیار سنجی برنامه هاست .. حالا حتا اگه مارکت جدیدی هم نوشته بشه روی این معیارسنجی بازم لنگ میزنه ..
godofphp
شنبه 15 آذر 1393, 22:00 عصر
کسی میدونه این lookoutکه بازار میگه باهاش برنامه ها رو بررسی میکنه چیه؟؟!
آنتی ویروسه و امنیت برنامه های اندرویدی رو تامین میکنه
http://en.wikipedia.org/wiki/Lookout_(company)
اگه همچین چیزی بود حتما من رو هم در جریان بزارید و مطمعنا" منم هستم
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.