ورود

View Full Version : مبتدی: چگونگی استفاده از بخش account پروژه mvc

homa sadeghi
چهارشنبه 28 آبان 1393, 08:54 صبح
تو پروژه mvc ما می تونیم کاربر رجیستر کنیم بعد login کنیم دیتا بیس این قسمت کجاست و من چطوری می تونم به دیتابیس خودم تو اس کیو ال سرور اضافش کنم؟؟

sunn789
چهارشنبه 28 آبان 1393, 18:45 عصر
اگر دیتابیس شما برای Login طراحی نشده به راحتی میتونید توی connectionManager ادرس و مشخصات سرور قبلی رو وارد کنید و بعد با Migration به بانک تون اتصالش بدین ، اما اگر قبلاً برای login خودتون جدولها رو سختی دیگه بهتره از Identity استفاده نکنید و خودتون جدولها رو بسازید و مدیریت کنید ، اما اگر از ابتدا از code first استفاده کرده باشید دیگه خیلی از کارهاتون انجام شده و بان اطلاعات مربوطه ساخته شده .

dalvand
دوشنبه 10 آذر 1393, 12:40 عصر
سلام
اگر من از data first استفاده کرده باشم و نخوام دوباره تمامی امکاناتی که کنترل account بهم میده رو بازنویسی کنم کار چطوری انجام میشه ایا فقط با تغییر web config وکانکشن استرینگ این عمل قابل انجام هست و هچنین میخوام از جداولی که خود mvc اسفاده مبکنه استفاده کنم

dalvand
دوشنبه 10 آذر 1393, 12:50 عصر
سلام اگر از datafirst استفاده کرده باشیم و نخواهیم هیچ جدول دستی برای یوزر و رول بسازیم اسفاده از کنترل account mvc چگونه است

RIG000
دوشنبه 10 آذر 1393, 13:30 عصر
من بهتر میدونم که از جدول role و user استفاده بشه و با dbfirst جنریت بشه و سپس این login and register از اول نوشته شه. خب مایی که داریم dbfirst کار میکنم یه خورده کد بزنیم بد نمیشه :):لبخند:

dalvand
دوشنبه 10 آذر 1393, 20:28 عصر
شما درست میفرمایید
اما بنابر راحت طلبی برنامه نوسان بخصوص خودم
راحی غیر از نوشتن کامل کنترل های register ,login,.....هست؟
آیا میتوان محتوای کنترل های آن را تغییر داد وکپی کرد به پروژه خودمان کم دردسر ترین راه چیه؟ که احتمال خطا رو پایین بیاره؟ با تشکر از شما

sunn789
دوشنبه 10 آذر 1393, 20:39 عصر
سلام دوست عزیز ، شما زمانی یک پروژ] mvc ایجاد کنید خود و پیش فرض ثبت نام و لوگین رو داره و اگر Sample رو نصب کنید کلی از کارها براتون اسون تر میشه

RIG000
سه شنبه 11 آذر 1393, 00:49 صبح
من همشو پاک میکنم خودم از اول مینویسم- از امادش هیچ وقت استفاده نکردم. این داستان identity در انتها به autentication می خوره . همون بهتر خودم بنویسم و دستکاریش کنم....

dalvand
چهارشنبه 12 آذر 1393, 22:37 عصر
ممنون بابت راهنایتون
منظورتون از نصب sample چیه؟